Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός-Πάτρα: "Συμμετείχα στη διαμαρτυρία κατά των μέτρων αλλά... κόλλησα"

 Κορωνοϊός-Πάτρα: "Συμμετείχα στη διαμαρτυρία κατά των μέτρων αλλά... κόλλησα"

Η μαρτυρία του Πατρινού Ηλία Κόττα

Το δικό του μήνυμα προς όλους, μέσω της προσωπικής του περιπέτειας με τον κορωνοϊό, θέλει να περάσει ο Πατρινός Ηλίας Κόττας. Ο συμπολίτες κόλλησε και πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία, μάλιστα στην σχετική ανάρτηση που έκανε εξομολογείται ότι ήταν από εκείνους που συμμετείχε στη διαμαρτυρία κατά των μέτρων.

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε:

"Ήμουν κι εγώ από εκείνους που έκανα διαμαρτυρία για τα μέτρα έλα όμως ο ιός μου χτύπησε την πόρτα ύπουλος δεν ξέρεις τι να πολεμήσεις ... προστατέψτε την υγεία σας όταν βιώσετε αυτό που πέρασα εγώ χθες το  βράδυ τότε θα καταλάβετε πως είναι τα πράγματα. όμορφο απόγευμα σε όλους..."

Πηγή: The Best

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και άλλοι τον κόλλησαν στα νοσοκομεία
, στα σούπερ στους στρατώνες, στο σπίτι, στην εργασία κ.ο.κ.
Ατυχής η ανάρτηση από κάθε πλευρά και λαϊκίστικη.
Προφανώς με ανορθόδοξο τρόπο θέλει να
"χτυπήσει" τις δικαιολογημένες αντιδράσεις για τα επαχθή μέτρα που θυμίζουν Χότζα και Στάλιν.

Ανώνυμος είπε...

Και άλλοι πολλοί δεν συμμετείχαν και κόλλησαν.
Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Ανώνυμος είπε...

Ο ποιητής γράφει για όσους θέλουν να τον ακούσουν. Όσοι δεν θέλουν δεν πειράζει θα το κατανοήσουν όταν θα γίνουν και αυτοί ποιητές.

Ανώνυμος είπε...

Είπα κι΄εγώ θα άφηνε ο Τάσος τέτοια είδηση πού να μη την επαινέση ώς θιασώτης του κορονοϊού και τής διπλής-τριπλής-( βάλε κάπελα κι΄άλλο κρασί..) - τετραπλής μάσκας !!!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο η προστασία καί άλλο μακριά απ' τήν εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Βλακωδέστατη η "απάντησή" σου 6:45.
Μας πρήξατε με τέτοιου είδους αναφορές.
Φυσικά και υπάρχει κορωνοϊός, αλλά υπάρχει και παράνοια, και χαφιεδισμος, και καταθλιπτικά σύνδρομα και τρομολαγνεία και τρομοΰστερία και μονοσήμαντη ενασχόληση με αυτό το θέμα.
Υπάρχει και παρατεταμένος εγκλεισμός τον οποίο κάποιοι κάνουν γαργάρα.

περιηγητής είπε...

Το θέμα είναι να μην πηγαίνεις γυρεύοντας, τότε είναι μεγαλύτερη η στενοχώρια. Ενώ σε κάποιο χώρο τον οποίο δεν μπορείς να τον αποφύγεις, απλώς υπομενεις και ελπίζεις. Για όσα τραβάει το κορμί τα φταίει το κεφάλι, μου έλεγε ο πατήρ Γρηγόριος, όταν ήμουν κατηχητοπουλο στην Μεσσήνη, προ δεκαετιών. ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς περιηγητή: με βάση μεγάλη και αξιόπιστη βρετανική μελέτη, η κυρία αιτία μετάδοσης και διασποράς του φονικού ιού είναι τα σούπερ -μάρκετ.

Ανώνυμος είπε...

Και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με τον συνωστισμό και συγχρωτισμό πιστεύω ότι είναι από τις πιο κύριες αιτίες διασποράς του ιού.

Αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.Συμπληρωνω ότι δεν αρνουμεθα την ύπαρξη του κορωνοιου, αρνουμεθα την ύπαρξη πανδημίας,εκ της οποίας βρήκαν την μοναδική-κατασκευασμένη φυσικά-ευκαιρια να μας στερήσουν την ελευθερία και τα δικαιώματα μας.Ο κορωνοιος είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα των σκοτεινών δυνάμεων του πλανήτη,που κυβερνούν αθόρυβα και στο παρασκήνιο, κατά παραχωρησιν του Τριαδικού Θεού, λόγω της αμαρτωλοτητας, αποστασίας και αμετανοησιας μας.