Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ο Μητρ. Ηλείας αναγκάστηκε να απολύσει εργαζόμενους του γηροκομείου


Σε δυο απολύσεις αναγκάστηκε να προβεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Γερμανός, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς». Οι απολύσεις αφορούν σε δύο εργαζομένους του Γηροκομείου της Ι. Μητροπόλεως Ηλείας στη Γαστούνη, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο χωρίς λόγο…

«Στο Ίδρυμα προστατεύουμε την υγεία ηλικιωμένων και εργαζομένων»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου στο Νοσοκομείο του Πύργου. Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε στην εφημ. «Πατρίς»: «Πήγα από τους πρώτους με ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβολιάστηκα. Είμαι 89 ετών και έχω κάνει και τις δύο δόσεις. Πρέπει να επαινέσω τον διοικητή του Νοσοκομείου, γιατί στον Πύργο υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί άψογα».

Αναφερόμενος στις απομακρύνσεις δύο εργαζομένων από το ίδρυμα «Παναγία Καθολική», ο Σεβασμιώτατος δήλωσε: «Ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος. Ήδη πρέπει να σου πω ότι απολύσαμε χθες δύο εργαζόμενους από ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως, από το Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στην Γαστούνη. Τους απολύσαμε γιατί, ενώ πήγε το κλιμάκιο να κάνει το εμβόλιο, αυτοί οι δύο εργαζόμενοι είπαν:

«Εμείς δεν κάνουμε». Τους δώσαμε και 15 μέρες άδεια να πάνε για εμβολιασμό ή σε γιατρό να τους δώσει χαρτί ότι δεν ενδείκνυται εμβολιασμός, αλλά οι εργαζόμενοι ήταν ανένδοτοι. «Εγώ δεν το κάνω ό,τι και να γίνει», είπαν. Δυστυχώς τους απολύσαμε για να μην κινδυνεύσει η υγεία των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων και των εργαζομένων»…

«Να προσέχουν και οι νέοι»

Επιπλέον, ο Σεβασμιώτατος με αφορμή τον ένα χρόνο παρουσίας του covid-19 και στην Ηλεία δήλωσε στην «Πατρίς»: «Ο κορωνοϊός δεν είναι μια κατάσταση μυθώδης. Δεν είναι ένα τέχνασμα κάποιων για να υποδουλώσουν τους λαούς. Ο κορωνοϊός είναι μια πραγματικότητα και γύρω μας πεθαίνουν άνθρωποι κάθε μέρα, άλλοι υποφέρουν και υποφέρει και η οικονομία μας. Πρέπει όλοι να επιδεικνύουμε μεγάλη προσοχή και να ακούμε τους ειδικούς και τι μας λέει η κυβέρνησή μας. Ως Επίσκοπος της Ηλείας από την αρχή που εκδηλώθηκε ο κορωνοϊός, από πέρυσι δηλαδή, έλαβα τόσα μέτρα ώστε να προστατευτούμε όλοι και οι χριστιανοί μας αλλά και οι χριστιανοί δεν πρέπει να το παίρνουν αψήφιστα το θέμα και ιδιαίτερα οι νεώτερες ηλικίες αφού και αυτές πλήττονται. Να προσέχουν οι νέοι μας γιατί είναι πολύτιμο κεφάλαιο. Να προσέχουμε λοιπόν. Να καταλάβουμε ότι θα συμβεί κάτι κακό και θα είναι δύσκολο να σωθούμε»

Πηγή: Ορθοδοξία

40 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπράβο του!
Ιφ

Ανώνυμος είπε...

Γέροντα κάνατε σφάλμα...

Ανώνυμος είπε...

Παράνομη ενέργεια και αντισυνταγματική. Ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό. Είναι προτιμότερο να απολυθούν δύο (αφού μάλιστα τους ζητήθηκε να φέρουν υπό ιατρού ότι δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και τους πρόσφεραν 15 ημέρες σκέψεως) για μα μην κινδυνεύσουνε άλλοι εξ αιτίας τους. Λίγοι σήμερα έχουν την αντοχή να πάρουν δραστικά μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

Να αγιασει
ΓΔΜ

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να γίνει νομοθετική ρύθμιση ώστε υποχρεωτικά οι υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, αστυνομικοί, ιερείς και εργαζόμενο σε γηροκομεία και άλλα ιδρυματα που περιθάλπουν ανίατους, εργαζόμενοι σε μέσα μεταφοράς κλπ κλπ να κάνουν το εμβόλιο. Διαφορετικά ας βρουν άλλες εργασίες.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησαν την καμήλα
Ποιο από τα δύο προτιμάς;
Τον ανήφορο ή τον κατήφορο;
Κι εκείνη απάντησε:
Χάθηκε το ίσιωμα;;

Ο Μητροπολίτης ήθελε να προστατέψει τους τροφίμους
Καλώς ήθελε!

Από την άλλη, στη δική του Μητρόπολη κατά το 1ο lockdown δεν ακούσαμε καμπάνα για δύο μήνες!
Οι ναοί έμειναν κλειδωμένοι ... Ούτε για ένα κεράκι ....
Με δική του εντολή ...

Ένας κάτοικος Ηλείας

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Μητροπολίτη. Να εναρμονισθούν με το σκεπτικό του όλοι όσοι έχουν ευθύνη σε τέτοιους χώρους. Αυτοί που αρνούνται είναι επικίνδυνοι για τέτοιους χώρους εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Επί μήνες όταν στην Αχαΐα υπήρχε κόκκινο στην Ηλεία μετά τα τραγικά γεγονότα της αρχής της επιδημίας η στάση και η σωστή απόφαση του Μητροπολίτη για κλείσιμο ναών περιόρισε την εξάπλωση. Η πρωτοβουλίες του Μητροπολίτη είναι σκληρές αλλά και σώζουν. Οι ηγέτες (επίσκοποι) δεν είναι για να γλείφουν τον λαό αλλά για να τον σωφρονίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι εγκωμιάζουν το μητροπολίτη για την αντισυνταγματική και επαίσχυντη ενέργειά του να σπρώξει στην ανεργία δύο εργαζόμενους.
Είναι ενδεικτική αυτή η στάση τους του "ήθους" τους.
Η περίπτωση του Ισραήλ απέδειξε την τραγική αποτυχία του εμβολίου που κυκλοφόρησε μέσα σε... οκτώ μήνες!!!
Η περίπτωση της γρίπης των ΗΠΑ το 76 με την απόσυρση του εμβολίου μετά 9 μήνες κάτι που στοίχισε εκλογικά στον πρόεδρο Φορντ δεν έχει διδάξει μάλλον τους υπεύθυνους.
Ας ελπίσουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα δικαιώσει τους εργαζομένους και θα δώσει έναν ισχυρό κόλαφο στην επηρμένη παρειά του μητροπολίτη Ηλείας,καθώς και στους αξιολύπητους και αξιοθρήνητους υποστηρικτές της πράξης του.

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιο σφάλμα η απόλυση. Πρώτον, ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός και εϊναι αντισυνταγματική -και αντιεκκλησιαστική, αν το θέλετε έτσι- η απόλυση εκείνου που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, ανεξαρτήτως του λόγου της αρνήσεώς του. Δεύτερον, οι τρόφιμοι προστατεύονται εφόσον έχουν εμβολιαστεί οι ίδιοι, αφού το εμβόλιο εϊναι για ατομική προστασία και μόνον, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστριών εταιριών. Τρίτον, ακόμα και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, άγνωστο όμως ακόμα σε ποιον βαθμό. Τέταρτον, η μητρόπολη φέρθηκε χειρότερα κι από κοσμική επιχείρηση, επέβαλε από μόνη της ένα απαρτχάιντ αντεπιστημονικό. Οι μεγαλύτερες ηλικίες κινδυνεϋουν στατιστικά απο τον ιό έως και χίλιες φορές περισσότερο από τις μικρότερες. Εν ολίγοις, μια απαράδεκτη, έως και κατάπτυστη κίνηση. Τυραννικότερη και της τυραννίας.

Ανώνυμος είπε...

"Μπράβο"...θα θυμόμαστε ότι έκανε το σεφτέ ένας Μητροπολίτης!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμεση επαναπρόσληψη τών ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Η ενέργεια του μητροπολίτη είναι αυθαίρετη, καταχρηστική, παράνομη και αντισυνταγματική.
Για μια ακόμη φορά η κοσμική δικαιοσύνη θα αποδώσει το δίκαιο και η εκκλησιαστική διοίκηση θα πάρει το μάθημά της...

Ανώνυμος είπε...

Καθένας κάνει τις επιλογές του. Οι εργαζόμενοι στην ευαίσθητη αυτή δομή επέλεξαν να θέσουν εαυτόν εκτός υπηρεσίες. Δεν τους φταίει ο προϊστάμενος Μητροπολίτης αλλά η απόφασή τους που χωρίς λόγο ιατρικό αρνήθηκαν.

Ελευθέριος είπε...

Η ενέργεια της απόλυσης υπαλλήλου επειδή δεν εμβολιαστήκε, πού και πώς μπορεί να σταθεί; Οι εμβολιασμοί δεν είναι προαιρετικοί; Πότε έγιναν υποχρεωτικοί τυρρανικά και δεν το μάθαμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάρος βγήκε μήνες τώρα παγανιά σε γηροκομεία κα τολμάνε οι εργαζόμενοι να αρνηθούν να προστατεύσουν τους γέροντες. Όποιος δεν αγαπά τον κόσμο που πρέπει να υπηρετήσει να δει την πόρτα εξόδου. Αν ο δάσκαλος του παιδιού μου δεν κάνει το εμβόλιο θα αρνηθώ να διδάσκει στην τάξη που πηγαίνει το παιδί μου. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Στο σπίτι τους ότι θέλουν αλλά όχι στην εργασία τους.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι επαινούν την απόλυση των δύο εργαζομένων, προφανώς δεν έχουν δοκιμάσει την ανεργία και ομιλούν εκ τού ασφαλούς.
Ολο αυτό το διάστημα που έχουν κλείσει επιχειρήσεις, επαγγέλματα, αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες, αυτοί μάλλον λαμβάνουν κανονικά τον μσθό τους κάθε μήνα.
Τώρα που πλησιάζει περίοδος περισυλλογής και νηστείας, ας ακεφθούν άν πραγματικά αγαπούν τον πλησίον τους.

Ανώνυμος είπε...



Μάλιστα ! Καί τώρα σωθήκαμε ! Σώθηκε όλη η Μητρόπολη Ηλείας με πρώτον τον Μητροπολίτη μας, τον σεβαστό κατά τα άλλα κ. Γερμανό, τον "μεγάλο ασκητή και νηστευτή" κατά τα λεγόμενα τού κόσμου τούτου πού τρώει μόνο λίγες ελιές στις νηστείες και δύο πατάτες…» ως λένε!.Οί δύο υπάλληλοι του Γηροκομείου εκπαραθυρώθηκαν παρανόμως και αδίκως γιατί αρνήθηκαν να αφήσουν να περάσει στό σώμα τους ένα νεοφερμένο, αδοκίμαστο, και χωρίς προδιαγραφές ξένο σώμα μή δεχόμενοι να παίξουν τον ρόλο τού ινδικού χοιριδίου από αυτά πού χρησιμοποιούνται στα φαρμακευτικά πειράματα από τούς ερευνητές πού μάλιστα έρευνες πού διαρκούν κάποια χρόνια ( κι΄όχι άντε άντε να τελειώνουμε ) μέχρι να δούν πού πάει το πράγμα καί τί παρενέργειες έχει...Αυτά θα φανούν στό Β΄ εξάμηνο τού 2021...Ο Δεσπότης είναι 89 ετών ώς λέγει, και ίσως ίσως να μή έχει και άλλα περιθώρια ζωής ( ο Θεός βέβαια ξέρει) οπότε λίγο τον απασχολεί το "διά ταύτα, και το "μετά ταύτα".

Οί άνθρωποι αυτοί αρκετά νεώτεροι σκέπτονται και τό αύριο καθώς και τίς οικογένειές τους! Είναι διστακτικοί μη θεωρούντες και τον εαυτό τους πειραματόζωο και για πέταμα, κατά μία έννοια… Οφείλουν τώρα να προσφύγουν αμέσως στην Δικαιοσύνη ( όσο αυτή λειτουργεί σωστά στην Ηλεία και δεν είναι δεσποτοκρατούμενη ) και να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα για να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους. Άς πάψουν να διατείνονται κάποιοι ότι επειδή έκαναν το εμβόλιο έγιναν άτρωτοι και Τζίμ Λόντοι του κορονοϊού, άπαγε της βλασφημίας .

Ο Κύριος βλέπει αλλιώς τα πράγματα και αυτό άς το έχουμε σοβαρά υπ΄όψιν. Όσοι είμαστε πραγματικά «εκ της αυλής ταύτης» αδιοράτως καταλαβαίνουμε συνειδησιακά πού βρίσκεται το δίκαιο. Όμως «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά λέει ο λαός και ο «έχων ώτα ακούειν ακουέτω». Δεν ωφελεί σε αυτιά μη ακουόντων να ξαναλέμε τα ίδια . Ευχαριστώ δια την φιλοξενία.
Ε.Δ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:
sputniknews.gr
https://orthodoxostypos.gr

Δημήτρης Ρόδης είπε...

Επίσκοπος στήν Ορθοδοξία λογίζεται εκείνος που έχει φτάσει στήν Πεντηκοστή, στήν θέωση. Και εκείνος που είναι Επίσκοπος αληθής γνωρίζει λόγω ιδίας εμπειρίας το θέλημα του Θεού σε κάθε περίπτωση και είναι διαχρονικά σύμφωνος με ο,τι θέσπισαν για κάθε περίπτωση οι υπόλοιποι θεούμενοι Πατέρες, οι αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων.

Οι αποφάσεις των Οικ. Συνόδων απαγορεύουν το κλείσιμο των Ιερών Ναών για οποιοδήποτε λόγο. Επίσεις ο θεούμενος Επίσκοπος αναγνωρίζει τούς εκάστοτε προδρόμους του αντιχρίστου σε κάθε εποχή, τα σχέδια αυτών, και τις μεθόδους που εφαρμόζουν.

Έτσι ενημερώνει και προφυλάσσει το ποίμνιο απο τις πρακτικές των αντίθεων. Όταν δεν μετέχει στήν αγιοπνευματική κατάσταση που προυποθέτει ο βαθμός της Αρχιεροσύνης του, τότε πράττει ευκόλως τα αντίθετα του Θεού, νομίζοντας πως πράττει τα ορθά.

Ο Θεός να φωτίζει ολούθε, αδελφούς και πατέρες. Και κυρίως Επισκόπους...

Εύχεστε και υπέρ του ασώτου.

Ανώνυμος είπε...

Αντισυνταγματικό είναι
να μεταδίδεις τον κορονοϊό σε υγιείς ανθρώπους
και να είσαι κατ' αυτόν τον τρόπο δολοφόνος τους ...
Προαιρετικός ο εμβολιασμός
ΑΛΛΑ
κανένας δεν χρωστάει τίποτε
να πληρώσει με τη ζωή του την ελεύθερη επιλογή κάποιου άλλου ...
ΕΛΕΥΕΘΕΡΟΙ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τις επιλογές τους ...

Ανώνυμος είπε...

Eμπρος στο δρόμο που χάραξε ο ΠΑΠΑΣ (Φραγκίσκος). Και στο Βατικανό τους απολύουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο εμβολιασμένος μπορεί να γίνη φορέας του ιού, και να τον μεταδώση σε άλλους, όπως και ο ανεμβολίαστος.
Το εμβόλιο γίνεται για ατομική προστασία του εμβολιασθέντος, όχι για να αποκλείση την μεταφορά του ιού.
Εξ άλλου, εφ' ΄όσον οι τρόφιμοι του Ιδρύματος είναι εμβολιασμένοι, δεν κινδυνεύουν από τους υπαλλήλους.
Προφανώς ο Μητροπολίτης δεν είναι σωστά πληροφορημένος, και έλαβε λανθασμένη απόφαση.

Unknown είπε...

...επίσης οι θεουμενοι, κατά Ρωμανίδη, που τον ανάμασας χωρίς να τον καταλαβαίνεις, κύριε Ρόδη, κατανοούνται υπό θεουμενων. Εσύ είσαι θεουμενος ή απλώς πιπιλιζεις την καραμέλα σου;
Ιφ

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια του ευλαβέστατου κ. Δημήτρη Ρόδη πάντα βρίσκονται στη γραμμή της Ορθοδοξίας. Χρειάζονται συχνότεροι σχολιασμοί από τον κ. Ρόδη.

Αντιαιρετικός και Αντιοικουμενιστής

Ανώνυμος είπε...

Σωστός...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου αρέσει ο π. Ιωάννης Ρωμανίδης οικουμενίσταρε Ιφ.;
Ήταν ιερέας τον αποκαλείς Ρωμανίδη σαν να ήταν λαϊκός αγενέστατε Ιφ.;
Ντροπή σου.
Ο κ. Ρόδης ξέρει πολύ καλά τί λέει. Έσυ δεν μπορείς να καταλάβεις τον π. Ιωάννη Ρωμανίδη και πιπιλίζεις την οικουμενιστική και Γιανναρική καραμέλα σου.

Μυαλωμένος

Kalemis είπε...

Συμφωνώ κι επαυξάνω.

Kalemis είπε...

Όποιος κάνει το εμβόλιο το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του.Δε μπορεί να εξαναγκάσει κανείς κανένα σε κάτι τόσο προσωπικό.Οποιος δεν εμβολιαστεί απλά κινδυνεύει ο ίδιος και όχι οι άλλοι που είναι εμβολιασμενοι.Δεν καταλαβαίνω τη νέα ιατρική μπαρουφα που μας επέβαλαν τελευταία όλοι αυτοί οι "σωτήρες" ιατροί.... Απαράδεκτο το σχόλιο του εν λόγω γραφοντος.

Kalemis είπε...

Ορθότατα ομιλείτε.

Kalemis είπε...

Να αγιασει το στόμα σας!!!!

Kalemis είπε...

Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά η απόλυση εργαζομένου λόγω μη εμβολιασμού, ενός ευαίσθητου και καθαρά προσωπικού θέματος.Και μάλιστα από ορθόδοξο ιεράρχη για μια ασθένεια με 0,03% θνησιμότητα!!!Τιαλλο θα δούμε???Ο Θεός να ελεησει τον Μητροπολίτη,θα δώσει φοβερό λόγο ενώπιον του Θεού.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα πρόβλημα το οποίο μάλλον σωστά το αντιμετώπισε ο Ηλείας Γερμανός. Δεν μπορεί σε μια πανελλήνια προσπάθεια να κάνουν ότι θέλουν μερικοί πολίτες. Έπρεπε οι εργαζόμενοι εφόσον δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα να το κάνουν πρώτοι.

Ανώνυμος είπε...

Με ποιόν συμφωνεί ο κ.Kalemis στο σχόλιο 10:16 π.μ.;
Σε ποιόν λέει ο κ.Kalemis ορθότατα ομιλείτε στο 10:23 π.μ.;
Και σε ποιόν λέει κ.Kalemis να αγιάσει το στόμα σας στο 10:25 π.μ.;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιόν λέει ο 10:13 μ.μ. ότι είναι Σωστός;
Στον υπολογιστή που βρίσκομαι απλά φαίνεται ένα σχόλιο καινούργιο και ξεκομμένο από όλα τα άλλα.

Ανώνυμος είπε...


ΟΙ ανεύθυνοι καλό να σταματήσουν την κριτική τους. Ο Μητροπολιτης ως υπεύθυνος για τους ανθρώπους του γηροκομείου κοιτάζει για σωτηρία ψυχών και σωμάτων. Καλά κάνει. Ας σταματήσουν οι κριτικές του επιπέδου καφενείου αγράμματων κάποιας παρωχημένης εποχής.

Ανώνυμος είπε...

Γράψανε πολλοί διάφορα για την απόφαση απολύσεως δύο υπαλλήλων από το Γηροκομείο της Μητροπόλεως Ηλείας.
Το ότι καλά έκανε ο πολύπειρος Μητροπολίτης κ. Γερμανός φάνηκε με σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν την Θεσσαλονίκη.

Διάβασα: «Από τους μοριακούς ελέγχους ανίχνευσης της Covid-19 που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στο γηροκομείο προέκυψαν 14 θετικά κρούσματα του ιού
Προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες σχετικά με κρούσματα κορωνοϊού σε ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Χαρίσειο γηροκομείο της Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθούν μία σειρά από ερωτήματα όπως ο τρόπος που έγινε η διασπορά μέσα στην κλειστή δομή, πόσοι από τους εργαζόμενους και τους ηλικιωμένους έχουν εμβολιαστεί, κ.ά.»

Το συμπέρασμά μου όσοι από μας ζούμε στην ησυχία μας ας αφήσουμε αυτούς που γνωρίζουν να διακονούν τον συνάνθρωπο να παίρνουν αποφάσεις και να μην τους καταδικάζουμε χωρίς κατηγορητήριο.
π. Νεόφυτος

Unknown είπε...

Κε "μυαλωμένε", που είδες οικουμενισμο ή Γιανναρά. Μάλλον αγνοείς και τα δύο μεγέθη. Έχω διαβάσει ο,τι κυκλοφορεί στα ελληνικά του π. Ι. Ρωμανιδου από πολλών ετών και πολλές φορές κι έχω κρίση και γνώση και να τα αξιολογώ και κυρίως να επισημαίνω που και πώς χρησιμοποιούνται χονδροειδως, άκαιρως και ακύρως!
Ιφ

Ανώνυμος είπε...

Προς "Ιφ.":
Μην υποδύεσαι τον κουτό. Δεν εμφανίστηκες πρώτη φορά στο μπλογκ. Από άλλα σχόλια στο παρελθόν σε έχουμε καταλάβει ότι φουμάρεις οικουμενιστικό και φιλογιανναρικό καπνό. Δεν σε παίρνει να υποδύεσαι τον κουτό.

Μυαλωμένος

Unknown είπε...

Στο συγκεκριμένο σχόλιο σε ρώτησα που είδες Γιανναρά ή οικουμενισμο; Διακατέχεται από φοβίες και φαντάσματα! Ποιο είναι το καλό με τον Γιανναρά ή πόσο μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που εσύ ονομαζεις Οικουμενισμο και το διαγράφεις με βλακωδεις αποστροφές; Δεν θεωρώ πως έχω ανάγκη από καθοδήγηση. Δεν είχα και δεν έχω καμμιά εκτίμηση σε οποιοδήποτε ΚΝΕοδηγητη!
Ιφ