Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Οι ανώνυμοι ζηλωτές του αντιεμβολιαστικού κινήματος - Στέφανος Δημόπουλος, αναγνώστης - ιατρός

 
Οι ανώνυμοι ζηλωτές του αντιεμβολιαστικού κινήματος

 Στέφανος Δημόπουλος,
αναγνώστης - ιατρός
12.03.2021

Οι ανώνυμοι ζηλωτές

Τι γίνανε όλοι οι ζηλωτές του αντιεμβολιαστικού κινήματος αλήθεια;;; Τον τελευταίο καιρό τους αναγνωρίζω πίσω από σχολιαστές «Ανώνυμους» σε κάθε άρθρο μου που ανεβαίνει στο διαδίκτυο. Λίγο ταπεινωμένους και πικραμένους θα έλεγα γιατί οι περισσότεροι από τους οπαδούς τους τούς εγκατέλειψαν τρομαγμένοι απ’ το κακό που γίνεται και σπεύδουν να εμβολιασθούνε. Δεν πειράζει γιατί όπως λέει και η γερμανική παροιμία «kluger darf man werden” που πάει να πει για όσους μιλάτε μόνο αγγλικά «εξυπνότερος επιτρέπεται κανείς να γίνει» . Το είχε πει κάποτε ο μεγάλος καγκελάριος Konrad Adenauer, πατέρας της μεταπολεμικής Γερμανίας, αυτός που μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο έκανε το οικονομικό θαύμα της ανοικοδόμησης της πατρίδας του. Το είπε όταν τον εγκάλεσε η αντιπολίτευση γιατί άλλαξε γνώμη σε ένα θέμα και αυτός δεν έσπευσε να δικαιολογηθεί, αλλά απλά και ταπεινά παραδέχτηκε ότι άλλαξε την παλιά του γνώμη και θεωρεί ότι αυτό είναι εξυπνάδα. Και από τότε έγινε παροιμία.

Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε καλόπιστα όσο και κακόπιστα και επιθετικά ερωτήματα που είδα από ανώνυμους (γνωστοί –άγνωστοι) πάνω σε άρθρα μου στο διαδίκτυο.

1ον Ένας που έχει κάνει την δεύτερη δόση εμβολιασμού και έχει περάσει ήδη ένας μήνας μπορεί να νοσήσει ξανά αλλά πολύ ελαφριά, «στο πόδι» και για λίγες μέρες. Κανένας δεν χρειάστηκε από αυτούς να μπούνε σε νοσοκομείο. (συνέντευξη καθηγητού Ιατρικής Βασιλακόπουλου στον Άρη Πρωτοσάλτε (SKY 11/3/21).

2ον Μετά τον πρώτο μήνα από το 2ο εμβόλιο αποκλείεται να μεταδώσει ο εμβολιασμένος στην οικογένειά του τον Κορονοϊό. Αυτό μπορεί να γίνει (πολύ σπάνιο και αν) τις πρώτες μόνο 20 μέρες.(Ίδια πηγή: Βασιλακόπουλος).

3ον Δεν αποσιωπώ σκόπιμα την επίσημη βρετανική έκθεση για παρενέργειες και θανάτους μετά από εμβόλια της ASTRA ZENECA, απεναντίας ανέφερα στο άρθρο μου περί επιπλοκών και θανάτων , ότι υπάρχουν πολλές παρόμοιες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο οι οποίες η μία μετά την άλλη καταπίπτουν μετά από σοβαρό επιστημονικό έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς που είναι “ το FDA , ὁ ἀμερικανικούς οργανισμός φαρμάκων κα τροφίμων (FDA) ἤ ὁ ἀντίστοιχος εὐρωπαϊκός ὀργανισμός ἤ οἱ διάφοροι κρατικοί, ἐθνικοί ὀργανισμοί και έτσι βγαίνουν τα συμπεράσματα καί προχωρᾶ η ἐπιστήμη.” Δείξτε λοιπόν λίγο υπομονή να γίνει όντως ο έλεγχος αυτής της πληροφορίας από τους παραπάνω φορείς και μήν βιάζεστε.

4ον Στο Ισραήλ έχουν εμβολιαστεί πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι συνολικά, εκ των οποίων οι πρώτοι 1500000 (ενάμιση εκατομμύρια άνθρωποι) υποβλήθηκαν στην αρχή της εμβολιαστικής περιόδου με το εμβόλιο της FISER( m RNA τεχνολογίας) όπως και στην Ελλάδα. Σε αυτούς αναφέρεται η επίσημη στατιστική μελέτη που θα την βρείτε στο περιοδικό LANCET, όπου επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα συμπεράσματα από την 3η κλινική φάση των 34000 εθελοντών για μηδενική εμφάνιση θανάτων και ασήμαντες επιπλοκές. Άρα δεν αποσιώπησα ούτε είπα ψέματα.

5ον Όσον αφορά τον κίνδυνο μόλυνσης μας από τα m RNA εμβόλια πήρα την άδεια από τον καθ’ ύλην αρμόδιο καθηγητή Γενετικής, Στέλιο Αντωναράκη και αναδημοσιεύω από άρθρο του σε εφημερίδα:

Τι θα λέγατε; κινδυνεύει το DNA μας από το RNA?

Το RNA δεν εισχωρεί στον πυρήνα των κυττάρων και επομένως ο κίνδυνος για να επηρεάσει το γονιδίωμα ή τα κύτταρά μας είναι μηδενικός. Επίσης καλό είναι να θυμόμαστε ότι και ο ιός έχει ένα μεγάλο μόριο RNA, πολύ μεγαλύτερο από το μικρό μόριο που περιλαμβάνει το εμβόλιο. Επομένως η μόλυνση με τον ιό θα μας εκθέσει σε ακόμα μεγαλύτερο μόριο RNA. Τι προτιμάτε, λοιπόν; Να εμβολιαστείτε με ένα μικρό κομμάτι RNA, που δεν θα σας προκαλέσει σχεδόν κανένα σύμπτωμα αλλά εμποδίζει τη μόλυνση από τον ιό, ή να μολυνθείτε από ένα τεράστιό μόριο RNA (29.000 νουκλεοτίδια) του ιού μαζί με όλες τις πιθανές άσχημες επιπλοκές; Όσοι αμφιβάλλουν ή φοβούνται, ας τα τοποθετήσουν όλα σε μια ζυγαριά κι ας αποφασίσουν, η ιατρική δεν υποχρεώνει κανέναν, ο θάνατος, που παραμονεύει, υποχρεώνει!

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/politics/699631_stylianos-antonarakis-o-vraveymenos-me-allan-award-genetistis


Ο Στυλιανός Αντωναράκης
είναι κορυφαίος γενετιστής και ο μοναδικός Έλληνας επιστήμονας βραβευμένος με το Allan Αward το 2019, το μεγαλύτερο βραβείο Γενετικής στον κόσμο. Ομότιμος καθηγητής Γενετικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, μέλος της Ελβετικής Ακαδημίας Επιστημών, πρώην πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Ανθρωπίνου Γονιδιώματος (HUGO).

16 σχόλια:

Δημήτρης Ρόδης είπε...

Και κάπως έτσι, όλοι θα κάνουν τα εμβόλια, όλοι θα πάρουν βεβαίως και την ''ταυτότητα'' γραμμωτού κώδικα...

Τι και αν το σύστημα που επιτελεί ολα αυτά είναι προδρομικό του αντιχρίστου;
Τι και αν είναι ειπωμένο απο Αγίους;

«Να κρατήσετε τις παλιές ταυτότητες και να ξεσηκωθείτε, αν θελήσουν να σας δώσουν τέτοια ταυτότητα...». ~ Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Β΄ Πνευματική αφύπνιση

Μα έτσι είναι γραμμένο και έτσι θα συμβεί. Καθώς υπάρχει άγνοια της μεθόδου ελέγχου της Ορθοδοξίας.

''Ο άνθρωπος πρέπει να ασκηθεί, ώστε να αναγνωρίζει αμέσως με την αίσθηση της καρδιάς, τι τον προσεγγίζει, καλό ή κακό.. με τον ίδιο τρόπο που διακρίνει με τη γλώσσα του το αλμυρό και το ανάλατο, το γλυκό ή το πικρό...'' ~ Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

Εφόσον δεν υπάρχει κυκλική νοερά προσευχή,(ούτε καν ευθεία όπου εισχωρεί και πλάνη), πως θα διακρίνει ο ταλαίπωρος σύγχρονος άνθρωπος τι συμβαίνει; Δεν θα μπορέσει. Το πρώτο αυτό...

Το δεύτερο, έχομε και πολύ εγωισμόν για να σεβαστούμε κανένα γ. Γαβριήλ αγιορείτη, κανένα γ. Ευθύμιο της Καψάλας, η κανά Ηγούμενο Παρθένιο της Παύλου που βλέπουν ''αλλιώς'', καρδιακά...

Για αυτό ο σύγχρονος ''χριστιανός'' και εμβόλιο, και ταυτότητα, και εμφύτευση τσίπ εντός του σώματος θα κάνει όταν έρθει η ώρα.

Ο Θεός να φωτίζει, και φωτίζει όποιον έχει την όντως πίστη. Ποιο το γνώρισμα αυτής; Το λέγει ο Άγιος...

''Πίστη σημαίνει να πεθαίνεις για τον Χριστό, και να πιστεύεις πως αυτός ο θάνατος προξενεί Ζωή.'' ~ Άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος.

Ανώνυμος είπε...

Και τι κι αν οι χριστιανοί επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ο γραμμωτός κώδικας ουδεμία σχέση με το 666 έχει;
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Ρόδης θα εξακολουθεί να ψαρεύει σε θολά νερά αδαείς και ευκολόπιστους.
Γιώργος Μαρκάκης

Ανώνυμος είπε...

Οσο πίστευε ο Βαρλααμ τον Αγιο Γρηγόριο Παλαμά, άλλο τόσο πιστεύουν μερικοί ανθρωποι τον Οσιο Παίσιο, τον Αγιο Νικόλαο Βελιμίροβιτς, και τους υπόλοιπους, κύριε Ρόδη.
Πρόκειται για διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Οι μέν ομιλούν εμπειρικώς και πνευματικώς και οι δέ ομιλούν επιστημονικώς και νοησιαρχικώς.
Είναι δύσκολο οι δεύτεροι να αποδεχθούν την γνώμη των πρώτων.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, τι σχέση έχει η τρέχουσα υγειονομική κρίση, ένα θέμα καθαρά ιατρικό, με τα bar codes και το "σφραγισμα" μόνο ένα μυαλό πολύ πολύ καθαρό μπορεί να το ξέρει!

Ή πολύ πολύ θολό... Ποιός ξέρει...

Ο π. Πορφύριος, πάντως, δεν συμφωνούσε με τον κ. Ρόδη όσον αφορά στη σχέση των bar codes με το "σφράγισμα".

κ. Δημόπουλε, μακάρι να είχατε αρχίσει τις παρεμβάσεις σας νωρίτερο...

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μας αναφέρετε και τις επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασθεϊς αποκλείεται να μεταδίδει τον ιό, και όχι απλώς να μεταφέρετε λόγια του τηλεοπτικού/ραδιοφωνικού αέρα. Διότι πουθενά στη μεχρι τώρα (επιστημονική) αρθρογραφία για το θέμα δεν έχω συναντήσει ούτε τη βεβαιότητα πως ο εμβολιασμένος αποκλείεται να νοσήσει (95% εργαστηριακή αποτελεσματικότητα σημαίνει πως το εμβόλιο αστοχεί μϊα στις είκοσι φορές -και όσο αυξάνει το πλήθος των εμβολιασμένων, αναμένεται να εμφανίζονται οι στατιστικά ακραίες, σπανιότατες περιπτώσεις ακόμα και θανάτων μετά τον εμβολιασμό), ούτε, φυσικά, τη βεβαιότητα ότι ο εμβολιασμένος αποκλεϊεται να μεταδίδει τον ιό -τουναντίον, αν και η βάσιμη επιστημονική εικασία είναι ότι το εμβόλιο μειώνει τη μεταδοτικότητα, ούτε εϊναι εύκολο ακόμα να μετρηθεί το ποσοστό της μείωσης (άλλο μια μείωση της τάξης του 80%, άλλο μια μείωση της τάξης του 20% -στη δεύτερη περίπτωση είναι δώρον άδωρον), ούτε τα εμβόλια έχουν την ϊδια αποτελεσματικότητα απέναντι σε όλα τα στελέχη (τις μεταλλάξεις) του ιού, όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή, ούτε υπάρχει ακόμα επαρκής ομοφωνία στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα σχετικά με τη μετεμβολιαστική μεταδοτισιμότητα του ιού (ακόμα και οι ασυμπτωματικοί φαίνεται πως μεταδίδουν πολύ λιγότερο από όσο φοβόμασταν τον ιό).
Ας σταματήσει η εμβολιολατρία. Ας μην πλειοδοτούμε σε πανικό και τρομοκράτηση ώστε να βρει γόνιμο έδαφος ο πολιτικής και όχι επιστημονικής (άλλο αν επιστήμονες προσφέρονται αφειδώς ως συνήγοροι πολιτικών επιλογών) εμπνεύσεως εμβολιακός μεσσιανισμός. Το εμβόλιο ειναι ένα εξαιρετικά χρησιμο και αποτελεσματικό εργαλείο για την αντιμετώπιση/διαχείριση της πανδημίας, αλλά ούτε το μοναδικό είναι ούτε η πανάκεια που διαφημίζετε. Και σταματήστε να συγκαταλέγετε στους αντιεμβολιαστές και στους "ψεκασμένους" και όλους όσους εκφράζουν αντιρρήσεις για το εσπευσμένο των μαζικών και οριζόντιων εμβολιασμών και επιφυλάξεις για την πολιτική που τους προωθεί. Μπορεί οι συνωμοσιολόγοι να λένε ανοησίες, αλλά ανοησία είναι και να πιστεύει κανείς πως οι κυρίαρχες οικονομοκοπολιτικές ελίτ του κόσμου τούτου ξημεροβραδιάζονται και χάνουν τον ύπνο τους με μία και μόνη έγνοια, την υγεία των καταναλωτών/υπηκόων. Ένα χρόνο μετά θα έπρεπε, τουλάχιστον, να το είχαμε αντιληφθεί αυτό.

Ανώνυμος είπε...

https://www.naftemporiki.gr/story/1702556/norbigia-treis-ugeionomikoi-me-thrombosi-eixan-kanei-embolio-tis-astrazeneca
Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους άκριτα προπαγανδίζουν την ασφάλεια των συγκεκριμένων εμβολίων.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί Χριστιανοί επιστήμονες άραγε έχουν αποδείξει ότι ο γραμμωτός κώδικας ουδεμία σχέση έχει με το 666 ?
Αν αγοράσουμε ένα προιόν από το supermarket, θα δούμε ότι οι δύο πρώτες λεπτες γραμμες αντιστοιχούν στον αριθμό 6 (σε μερικές συσκευασίες μάλιστα αναγράφεται κάτω από τις γραμμες αυτές), οι δύο μεσαίες λεπτές γραμμες το ίδιο και οι δύο τελευταίες λεπτές γραμμες επίσης. Αυτό είναι οφθαλμοφανές και εξακριβωμένο από χρόνια, από την δεκαετία του 1990.

Kalemis είπε...

Πάρα πολύ σωστό!!!

Kalemis είπε...

Πώς είναι δυνατόν να ισχυριζεστε κάτι τέτοιο???

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αναφέρεσαι ευθέως σε μένα οφείλω να σου απαντήσω.

Πρώτον δεν έχω και δεν είχα ποτέ οπαδούς. Δεύτερον δεν αισθάνομαι ταπεινωμένος ή πικραμένος γιατί με εγκατέλειψαν και έσπευσαν να εμβολιαστούν.

Επίσης δεν μίλησα για βρετανική έκθεση για παρενέργειες και θανάτους μετά από εμβόλια της ASTRA ZENECA αλλά για επίσημη έκθεση της βρετανικής κυβέρνησης για παρενέργειες από όλα τα εμβόλια (https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions)

Από εκεί και πέρα θα σε συμβούλευα αντί να επαναλαμβάνεις τις αρλούμπες που εκτοξεύουν τηλεοπτικοί αστέρες διάττοντες κατά την πανδημία (ακόμα και στο τιβι ανω κολοκοτρωνιστίου έχουν εμφανιστεί) και να παρουσιάζεις επιστημονικά άρθρα και μελέτες.

Δεν αποσιωπάς την επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης και προτρέπεις όλους να περιμένουν να επιβεβαιωθεί! Και φυσικά, δεν κάνεις καμιά αναφορά για το πόσοι υγειονομικοί υπάλληλοι στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες αρνήθηκαν να εμβολιαστούν… Όπως επίσης αγνοείς επιδεικτικά τις αντιρρήσεις σοβαρού αριθμού μελών της επιστημονικής κοινότητας. Ούτε φυσικά κάνεις κάποια αναφορά στο πιστοποιητικό και στο διαβατήρια εμβολιασμού.

Λυπάμαι πραγματικά γιατί η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Θέτεις στο κόσμο ένα πλαστό δίλλημα. Εμβολιαστείτε για να γλυτώσετε και το εμβόλιο δεν έχει παρενέργειες. Με ήδη καταγεγραμμένους εκατοντάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες. Και επειδή γνωρίζεις πολύ καλά και τα επίσημα site των αρμοδίων οργανισμών και τις ανακοινώσεις που έχουν κάνει, εξακολουθείς να ψεύδεσαι για να στηρίξεις το αφήγημα σου.

Και μέσα σε όλα αυτά ισχυρίζεσαι και ότι είσαι και χριστιανός ορθόδοξος! Και ακριβώς για αυτό και αποσιωπάς και τη χρήση κυττάρων από έμβρυα που έχουν υποστεί έκτρωση.

Τα λόγια του αγίου Παισίου μήπως τα έχεις διαβάσει? Ή τα είπε για άλλη αρρώστια και όχι για τον κορωνοιό? Ή έκανε λάθος? Τα λόγια του γέροντα Σάββα Αχιλλέως ίσως? Ή και αυτός έκανε λάθος?

Και για να ολοκληρώσω. Τα εμβόλια τα οποία με λύσσα προασπίζεσαι, ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση. Είτε μετά την πρώτη είτε μετά τη δεύτερη δόση. Τα εμβόλια, ναι έχουν παρενέργειες οι οποίες δεν είναι αμελητέες. Τέλος, ουδείς γνωρίζει μακροχρόνιες παρενέργειες από αυτά τα εμβόλια…

ΥΓ. Αν με λένε Γιώργη, Ανδρέα ή Κώστα, δε βλέπω σε τι βοηθά τη σωτηρία της ψυχής σου…

Ανώνυμος είπε...

Προς
14 Μαρτίου 2021 - 7:55 μ.μ.
για τις θρομβωσεις που ειπες!!!!
«Δεν ξέρουμε αν οι περιπτώσεις αυτές συνδέονται με το εμβόλιο», δήλωσε ο δρ Σίγκουρντ Χορτέμο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Πρόσθεσε ότι το θέμα θα ερευνηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ). αυτα λεει η ειδηση που εστειλες...τωρα πως εισαι σιγουρος/η οτι η θρομβωση προερχεται απο το εμβολιο;;; Μαλλον θα εισα ειδικος/η!!!!!!
αληθεια οταν εκανες ως παιδι ολα τα εμβολια μηπως κοιταξες τα ποσοστα αποτυχίας εκεινων των εμβολίων;;; Γιατι ξερεις και εκεινα εχουν ποσοστα αποτυχίας και παρενεργειες. Οπως και το εμβλοιο της γριπης!!!
Τελος παντων πες μας τι προτεινεις βλεπεις νομιζω τι γινεται γυρω σου απο τον ιο. Το περασα και δε θεελεις να ξερεις πως ειναι.Για πες τι να κανουμε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το γένος των ευσεβών αυτοονομαζόμενων χριστιανών είναι δύσκολο σε κάθε νέο. Έλεγαν ενάντια στις κάρτες της τράπεζας για ανάληψη χρημάτων. Σε αυτές έβλεπαν τον αντίχριστο. Τώρα όλοι της χρησιμοποιούνε και οι ηγέτες τους τις έχουν στα πρατήρια-βιβλιοπωλεία τους για να προμηθεύονται το πλαστικό χρήμα. Τώρα τους απασχολεί το εμβόλιο. Δεν με νοιάζει να συζητώ μαζί τους. Διαβάζω θανάτους σε μοναστήρια και αδελφότητες γιατί όταν έπρεπε δεν έκανα εμβόλιο λέγαν τις γνωστές τους ανοησίες. Διαβάζω για καραντίνες εσώκλειστες. Στο Άγιο Όρος ως 13 Μαρτίου γιοκ σε επισκέψεις. Να το γνωρίζουν οι ευσεβείς τα οψώνια της αμαρτίας (απαγόρευση για εμβόλιο, μαζικοί εκκλησιασμοί χωρίς προφυλάξεις) θάνατος. Όταν τελειώσει το θέμα θα κελαηδήσουν πολλά πουλάκια και τότε θα ψάχνουν οι Γεροντάδες να βρουν οπές για να κρυφτούν.
Παντελής

Ανώνυμος είπε...

Οπές θα ψάξουν να βρουν αυτοί που άκριτα προπαγανδίζουν το βιαστικό εμβολιασμό.

Ανώνυμος είπε...

Έστειλα ένα ανώνυμο σχόλιο που απαντά σε κάποιον Παντελή που διατύπωσε ένα ιδιαζόντως θρασύ σχόλιο.
Παρακαλώ να μη δημοσιευθή για να μην οξυνθή το κλίμα μια και μπήκαμε στη Σαρακοστή.
Είναι το σχόλιο που κάνει λόγο για οπές
στις οποίες θα κρυφτούν οι υπέρμαχοι του βιαστικού εμβολιασμού.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή και το ποιος θα πάει στις οπές θα φανεί. Ο π. Στέφανος αγωνιζόταν κατά του κόβιντ-19 τώρα είναι με μέλη της οικογενείας του στον τάφο. Μην ξεχνάς ότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Ανώνυμος είπε...

605 διασωληνωμένοι είπαν ότι υπάρχουν σήμερα 16/3. Υπάρχει οπή για να βρουν ελπίδα σωτηρίας;
Χριστέ μου σώσε όλους τους ασθενείς.