Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Προς το Νοσηλευτικό Προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους της Μ.Φ.Η. «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών

Προς το Νοσηλευτικό Προσωπικό
και όλους τους εργαζόμενους
της Μ.Φ.Η.  «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»
της Χριστιανικής Εστίας Πατρών
 
Αγαπητές μου Νοσηλεύτριες, αγαπητοί εργαζόμενοι και εργαζόμενες, από την Κύπρο που ευρίσκομαι η σκέψη μου είναι κοντά σας.
 
Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή αποτελεί αφορμή για να αποδώσω τα εύσημα σε όλες τις Νοσηλεύτριες της Μ.Φ.Η.  «Η Αγία Σκέπη», για το δύσκολο, αλλά και ανεκτίμητης αξίας έργο, που η κάθε μία από εσάς προσφέρει καθημερινά στους συνανθρώπους μας, για όλες τις αναρίθμητες προσωπικές σας θυσίες που έχουν καταβληθεί για να είστε κοντά στον Τρόφιμο, στον πόνο του, την ασθένεια του, τη σωματική και ψυχική του ανάγκη.
 
Η συμπαράσταση και η στοργή σας στον καθένα Τρόφιμό μας ξεχωριστά, η βοήθεια και η κατανόηση στις ανάγκες τους, η παρέα, ο καλός θερμός και παρηγορητικός σας λόγος, έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης Τρόφιμου και Νοσηλεύτριας.
 
Το έργο της Νοσηλευτικής είναι λειτούργημα, ιερή αποστολή. Προϋποθέτει ιδανικά. Απαιτεί θυσιαστική αγάπη Χριστού. Αυτές οι προϋποθέσεις, όταν και όπου κυριάρχησαν, τα Ιδρύματα γνώρισαν ημέρες δόξας, και νοσηλεία ανωτέρας ποιότητας. Αυτά είχε στον νου του, ο εμπνευστής του Ιδρύματός μας Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Αθανασιάδης. Αυτά ποθούσε και ήλπιζε όταν θεμελίωνε την «Αγία Σκέπη».
 
Εκφράζω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συμβάλλοντας η κάθε μία από εσάς στη διασφάλιση της υγείας των Τροφίμων μας μέχρι και σήμερα, που με την Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου κανένας εξ’ αυτών δεν αρρώστησε από το covid-19. Σας υπενθυμίσω όμως, ότι η πανδημία δεν τελείωσε. Πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί στις εντολές του Υπουργείου της Αυτοδιοίκησης, και στις υπεύθυνες υποδείξεις του Διευθυντού.
 
Σας εύχομαι ολόψυχα, υγεία και δύναμη σε προσωπικό επίπεδο, για να στεκόσαστε πάντα δυνατές στις δυσκολίες του Νοσηλευτικού λειτουργήματος. Χρόνια σας πολλά.
 
               Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος
 
Λάρνακα 12 Μαΐου 2021

* Χαιρετισμός για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών - Νοσηλευτριών της 12ης  Μάϊου 2021

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και ο καλύτερος!!!!!

Ανώνυμος είπε...


Ενώνω και τις δικές μου ευχές με εκείνες του αγαπητού Διευθυντή μας, να έχετε υγεία και όλες τις ευλογίες του Θεού και σεις και όλα τα μέλη των οικογενειών σας.
Εκφράζω τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μου για το υπέροχο έργο θυσιαστικής αγάπης που επιτελείτε κοντά στους αξιαγάπητους φιλοξενούμενους της Αγίας Σκέπης, οι οποίοι χάρη σε σάς,προχωρούν όπως τους αξίζει, κάνοντας μαζί σας τα τελευταία βήματα προς τη δύση του βίου τους.
Έχω τη δυνατότητα και την τιμή να εκτιμήσω προσωπικά το μεγαλείο του έργου σας. Άξιες... Άξιοι... Ευτυχία Μάστορα

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε κ. Διευθυντά και σας αναμένουμε με χαρά να έλθετε στην Ελλάδα για να υπάρχει η παρουσία σας και η προστασία σας στο Ίδρυμα. Η απουσία τόσων ημερών για όλες μας είναι κάτι το άσχημο. Μην αργήστε να έλθετε.