Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος: «Η Εκκλησία θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία»

Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος: 
«Η Εκκλησία θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία»

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος σε δηλώσεις του είπε. «Η Εκκλησία, θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία, είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί ως αναχαίτιση της πανδημίας. Ο  Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο άβουλο ον, αλλά του έδωσε την ελευθερία και τη λογική για να μπορεί να βρίσκεται καθημερινά επί ποδός και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Αυτός, φωτίζει τους επιστήμονες και τους ιατρούς να βρουν φάρμακα και εμβόλια και να ξεπεράσουμε τη δυσκολία. Για αυτό και θεωρούμε ότι όσοι, είτε θρησκευόμενοι είτε μη, βάζουν τη θρησκεία μπροστά ως εμπόδιο για να εμβολιαστούν, είναι δική τους προσωπική τους πεποίθηση».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ Αναστάσιε που ευλογας τα γένια τους μην περιμενεις αλλο σχόλιο απο μένα. Κι εγώ ανθρωπος της εκκλησίας είμαι και θλίβομαι για το καταντημα τους. Εσυ λογοκρίνεις εμας και ανεβαζεις αυτα που χαιδευουν αυτιά. Το εμβολιο ειναι μια πολυ ωραια ευκαιρια για παγκοσμιοποιηση αν θες να ξέρεις. Να πας να το κάνεις λοιπον να βοηθήσεις, να βαλεις ενα λιθαράκι κι εσυ στη νέα ταξη πραγματων. Πόσο λυπάμαι

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ το ιστολόγιο και έχει πει ο Αναστάσιος ότι έχει κάνει εμβόλιο. Παλαιότερα μας έδειξε και φωτογραφία του νομίζω. Γράφεις για παγκοσμιοποίηση αλλά παρακολουθείς ιστολόγια που είναι η παγκοσμιοποίηση. Αν έχεις και κινητό τηλέφωνο ή τραπεζικές κάρτες, κοίταξε τον εαυτό σου πόσο πιστά υπηρετείς την παγκοσμιοποίηση και άσε τους άλλους.