Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Μερικά ενοχλητικά πραγματάκια για τη δολοφονία με δράστη έναν Πακιστανό - Παναγιώτης Ασημακόπουλος

Επειδή βλέπω ότι οι εργολάβοι του όρου "γυναικοκτονία" έχουν πάει για μπάνιο (η αλήθεια είναι ότι μεσιάζει κι ο Αύγουστος, έχει και ζέστα...), ας πούμε λίγα ενοχλητικά πραγματάκια για τη "γυναικοκτονία" στο Περιστέρι με δράστη έναν Πακιστανό.

- Τρύπιο κράτος και τρύπιες υπηρεσίες όταν ένας 21χρονος ή 22χρονος ή 23χρονος λεγόταν ή Μουσταφά ή Αμίρ ή Κεμάλ ή Χουσεϊν. Συνεχίστε να ζητάτε ελεύθερα σύνορα, έλλειψη ελέγχων και αστυνόμευσης.

- Προφανώς, για να ήρθε, να εγκαταστάθηκε, να πούλησε τα ναρκωτικάκια του, να είχε 4 ταυτοτητούλες, να σκότωσε, να έφυγε, να δούλευε την αστυνομία ότι είναι στην Αττική και σκοπεύει να παραδοθεί και να πιαστεί τελικά στα Σκόπια, σημαίνει ότι εκπαιδεύτηκε μια χαρά από τα οργανωμένα κυκλώματα (με δικηγόρους και ΜΚΟ) και προστατεύτηκε μια χαρά από τα ίδια κυκλώματα. Κι όλα αυτά τα "εκπαιδευτικά" σε ηλικία που τα υπόλοιπα παιδιά (ημεδαπά κι αλλοδαπά) είναι στο σχολείο ή στα πρώτη έτη των σπουδών ή της εργασίας τους.

- Δυο τρεις ημέρες πάει κι έρχεται στην ανακρίτρια και δεν βρέθηκε στο δρόμο του ούτε ένας, ούτε μία να τον κράξει ή να του φωνάξει "δολοφόνε".

Μπράβο μας, όχι μπράβο μας. Δείχνουμε τον πολιτισμό μας. Αυτά είναι μόνο για λευκούς, Έλληνες, χριστιανούς.

- Είπε ότι σκότωσε τη 17χρονη επειδή μίλησε άσχημα για το Μωάμεθ. Αν δεν έχει δασκαλευτεί από κανένα δικηγόρο μπας και πείσει καμιά ευαίσθητη ψυχούλα ή συλλογικότητα ότι "βίωσε ρατσισμό, τι να κάνει, άντρας είναι, παραφέρθηκε", μάλλον οι υπόλοιποι το έχουμε συνηθίσει. Η Ευρώπη μάς δείχνει το δρόμο. Ειρήσθω εν παρόδω, οι εγχώριες αντίφα και μπουρδολόγες συλλογικότητες, αλλά και διανοητές του πολιτικά ορθού μια χαρά ξέπλεναν τους μακελάρηδες του Μπατακλάν και του Charlie Hebdo.

Επειδή κάποιοι ίσως νιώσουν την ανάγκη κάτι να γράψουν έτσι για τα μάτια του κόσμου κι επειδή κάποιοι θα γράψουν τη γνωστή επίδειξη αγραμματοσύνης "όλες οι θρησκείες είναι ίδιες", ας ενημερωθούν λοιπόν ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!

Αν ένας Χριστιανός, Μορμόνος, Βουδιστής, Μάρτυρας του Ιεχωβά σκοτώσει (ή και να δείρει μόνο) τη σύντροφό του επειδή πρόσβαλε το ιερό πρόσωπο της θρησκείας του ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ καμιά στήριξη για την πράξη του ΣΕ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ!!

Οι υπόλοιποι/υπόλοιπες που κάνετε απλά τα μπανάκια σας, χαλαρώστε. Όλο και κάποια δολοφονία γυναίκας (δυστυχώς!!) θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, που ο σύντροφος-δράστης θα σάς "βολεύει" και θα ξαναβγάλετε τα φλάμπουρα...

Παναγιώτης Ασημακόπουλος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος!!!
Μπραβο σας!
Απο τα καλυτερα σχολια που εχω διαβασει!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα!