Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωση της Γραμματείας της "Σύναξης": Φθινοπωρινή προσφορά.

 Ανακοίνωση της Γραμματείας της "Σύναξης":
Φθινοπωρινή προσφορά.

Με κάθε νέα συνδρομή ή ανανέωση (ισχύει για όλους τους συνδρομητές της Ελλάδας) σας χαρίζουμε πέντε προηγούμενα τεύχη της Σύναξης από την σαραντάχρονη πορεία της (πλην των εξαντλημένων). Μπείτε στο synaxi.gr και διαλέξτε. Στείλτε μας ποια τεύχη επιθυμείτε να λάβετε στο email μας, period.synaxi@gmail.com. Θα σας ενημερώσουμε αν κάποιο από αυτά που θα διαλέξετε είναι εξαντλημένο για να διαλέξετε κάποιο άλλο κ θα σας τα στείλουμε.

Η μόνη σας επιβάρυνση θα είναι 6 ευρώ τα ταχυδρομικά τέλη αποστολής.

Η πληρωμή των 40 ευρώ (συνδρομή κανονική συν έξοδα αποστολής) ή των 30 ευρώ (συνδρομή φοιτητική συν έξοδα αποστολής) μπορεί να γίνει στους λογαριασμούς της Σύναξης που μπορείτε να δείτε στο site μας, στην ενότητα συνδρομές. Οι νέοι συνδρομητές παρακαλείστε να μας στείλετε κ τα ταχυδρομικά στοιχεία σας.

Γίνετε συνδρομητές ή κάντε την ανανέωση της συνδρομής σας κ κερδίστε τα 4 μελλοντικά τεύχη της συνδρομής σας και πέντε τεύχη δωρεάν.

Στην φωτογραφία βλέπετε ένα μέρος της βιβλιοθήκη μας με δέκα αντίτυπα σχεδόν από καθένα από τα 162 τεύχη μας. Πολλά αντίτυπα των περισσότερων τευχών βρίσκονται στο γραφείο μας προς διάθεση σας. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά γιατί το γραφείο μας είναι γεμάτο με έναν θησαυρό. Σαράντα χρόνια, 162 τευχη, γέννημα κ καρπός της αδιάκοπης κυκλοφορίας της Σύναξης.

Καλό φθινόπωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: