Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ο αναμάρτητος τον λίθον πρώτος βαλέτω… - Ελένη Παπαδοπούλου

Ο αναμάρτητος τον λίθον πρώτος βαλέτω…

Ελένη Παπαδοπούλου

Τελικά ο πατήρ Αντώνιος έμενε στην Κιβωτό και όχι σε πολυτελή μεζονέτα ή σε κάποιο από τα άπειρα ακίνητα που μας λένε, ενώ τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων που είχε σε λογαριασμούς της Κιβωτού βέβαια, όχι στο όνομα του, δεν τα χρησιμοποίησε για να μείνει σε κάποια φοβερή σουίτα, αλλά επέλεξε τη δομή στον Κολωνό. Και αυτό τους χάλασε. Τους χάλασε ότι ήταν εκεί συνεχώς, γιατί ήταν και το σπίτι του. Τους χάλασε ότι ζούσε μέσα σε αυτό που έφτιαξε από ένα τίποτα. Δεν μας λένε πόσοι μικιούληδες έχουν για σπίτι τους τις δομές τους και όχι τις βιλάρες τους με τα εκατομμύρια επιδοτήσεων που έχουν λάβει; Μια χαρά τα είπαν οι δικηγόροι του σήμερα. Τόσος κανιβαλισμός χωρίς ούτε μια απόδειξη μέχρι στιγμής σαφώς γεννά ερωτηματικά.

Τι ερευνάται για κακούργημα μέχρι το κατηγορείται για κακούργημα έχει απόσταση. Και μέχρι να διανυθεί αυτή η απόσταση καλό θα ήταν να σιωπούν κάποιοι και όχι να αλλάζουν κλειδαριές στο σπίτι του. Δίκασε κιόλας το νέο ΔΣ και βγάζει και αποφάσεις. Ξεφτίλες.

Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόση βιασύνη από την συντάκτρια του άρθρου; Μήπως ξέρει περισσότερα από την Εκκλησία;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η εκκλησία ξέρει περισσότερα από τις ανακριτικές αρχές. Εκτός και αν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας κάτι το οποίο είναι παράνομο.

Ανώνυμος είπε...

5:00 είσαι OF. Η συμπεριφορά του ιερέα όλα αυτά τα χρόνια κάθε άλλο παρά συμπεριφορά ιερέα ήταν προς την Εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχο το άρθρο... είμαστε εύκολοι στο θάψιμο,πριν την ώρα του αδελφού...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σεβασμιότατος Μεσσηνίας κος Χρυσόστομος έχει μιλήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεσσηνίας επιθυμούσε να τον προσκυνήσει ή και να έχει το πάνω χέρι στο εκεί παράρτημα. Είναι γνωστές οι επεμβάσεις της δεσποτοκρατίας σε κάθε τι. Καλά έκανα και δεν προσκύνησε δεν ήταν εκκλησιαστικό ίδρυμα αλλά φιλανθρωπικό που περιλάμβανε παιδιά διαφόρων εθνοτήτων και θρησκειών.

Ανώνυμος είπε...

Η πρακτική μας ως ευσεβών χριστιανών όταν δούμε κάποιον πεσμένο να του δίνουμε μια κλοτσιά αντί να βοηθήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι έπρεπε να κάνει 7,06 για να έχει καλή συμπεριφορά; ¨ότι κάνουν και οι άλλοι κάποιες ακολουθίες στην βδομάδα τους. Να γύρναγε σπίτια για αγιασμούς και ευχέλαια ή να πηδάν τάφους στα νεκροταφεία για τρισάγια και τα ανάλογα τυχερά. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά ιερέα αλλά κατάντια. Αυτός προσπάθησε κάτι να κάνει αν έκανε και λάθη είναι ανθρώπινο. Αν δεν έκανε τίποτα θα έκανε το μεγαλύτερο λάθος όπως ο φαρισαίος με τον Σαμαρείτη.

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία δεν είναι τσιφλίκι κανενός και είναι ούτε μπήτε σκύλοι και αλέστε. Από την ίδρυση της είχε τους πατριάρχες της, τους επισκόπους της, τους ιερείς της και τους ιερούς κανόνες. Αμφιβάλλω για την ποιότητα αυτών που μιλάνε τόσο απαξιωτικά για τους επισκόπους, για την Εκκλησία, για τις ακολουθίες της και για τα μυστήριά της. Μάλλον κάποιον συμφέροντα εξυπηρετούν.