Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

«Κωνσταντίνος Κούλης» Ένας φίλος έφυγε …..

«Κωνσταντίνος Κούλης» Ένας φίλος έφυγε …..

Ένας καλός αδελφός εν Χριστώ και φίλος έφυγε νωρίς...

Προσπαθώ να απωθήσω στη μνήμη ότι έχει φύγει. Τον είδα λίγες μέρες προτού αναχωρήσω για Κύπρο στο γραφείο μου στην «Αγία Σκέπη», ευγενικός, γλυκομίλητος, αληθινός χριστιανός. Είχε ακόμα χρόνια  να ζήσει, είχε να προσφέρει στην οικογένειά του, στην κοινωνία, στην Εκκλησία.. Εργαζόταν τα έργα Κυρίου αθόρυβα και ουσιαστικά. Πρόσφερε πολλά χωρίς να το φωνάζει.

Προστατευτικός σε όλους, με την καλή μαρτυρία του σε στρατιώτες και αξιωματικούς, κατά την υπηρεσία του ως στρατιωτικός, απόστρατος Συνταγματάρχης Τεχνικού Σώματος. Όταν μπορούσε να βοηθήσει, το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πολλές φορές δεν χρειαζόταν καν να το ζητήσεις το καταλάβαινε μόνος του.

Δυνατός αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητος άνθρωπος. Πονόψυχος

.

Ο Κώστας ‘’ο στρατηγός όπως τον έλεγα’’ μας άφησε νωρίς, αλλά θα παραμείνει  στην μνήμη μου. Έτσι όπως τον έζησα στα δημιουργικά του χρόνια, τότε που ήμουν και εγώ στο βιβλιοπωλείο της Ζωής, και αυτός πρόσφερε την ουσιαστική του διακονία στην «Χριστιανική Στέγη».

Από την πόλη του Αποστόλου Λαζάρου -την Λάρνακα- εύχομαι στην σύζυγο του Γεωργία και την κόρη του Διονυσία την εκ Θεού παρηγοριά.

Καλό ταξίδι φίλε…… καλή Ανάσταση!

Αναστάσιος Κωστόπουλος

 

Η εξόδιος ακολουθια θα τελεσθεί την Δευτέρα 6 Απριλίου 2023 από τον Ιερό Ναό Πανανάσσης Πατρών ώρα 3.30΄ μ.μ.
Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Εγλυκάδος Πατρών


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο καλά λόγια μπορείς να πεις για τον Κώστα.
Από τον παράδεισο να μεσιτεύει για την οικογένειά του που περνά δοκιμασία από την απώλεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος να τον καταταξει με τους δικαιους και τους Αγιους Του. Υπεραγαπούσε την ιερά Μονη Παναγιας Γηροκομητισσας. Καθημερινα παρών σε κάθε λατρευτική ευκαιρία. Ευλαβης και ιεροπρεπης αναγνώστης.
Καλή Ανάσταση Κωνσταντίνε! Θα μας λείψεις πολυτιμε αδελφε μας...

Κων. Παν.

Ανώνυμος είπε...

Σιωπηλός, εργατικός, συνετός, φιλάδελφος!
γδμ

Ανώνυμος είπε...

Σοκ τεράστιο για όλους μας! Άνθρωπος με πραγματική ανιδιοτελή αγάπη! Σε όλες τις μονάδες που υπηρέτησε, αφησέ εποχή για την μεθοδικότητά του, την καλοσύνη του, την εργατικότητα, την δικαιοσύνη, την ευγένεια, το Ήθος....