Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"Κούρεμα" στο νοίκι ζήτησε ο Κ. Στεφανόπουλος!

Τη μείωση του ενοικίου που πληρώνει κατά 300 ευρώ ζήτησε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, επικαλούμενους οικονομική δυσπραγία. 
Την είδηση μετέδωσε το διαδικτυακό site της Χίου http://www.politischios.gr/, σύμφωνα με το οποίο, η οικία βρίσκεται στο Κολωνάκι και νοικιάζεται από τον κ. Στεφανόπουλο εδώ και χρόνια.


Ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι ο Δήμος Χίου. 
Όπως ανέφερε στο site ο εκπρόσωπος του Δήμου Μ. Γιαννάρας, ο Κ. Στεφανόπουλος - μέσω της κόρης και δικηγόρου του - ζήτησε μείωση 300 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ που πλήρωνε μέχρι πρότινος.
"Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;", διερωτήθηκε ο Μ. Γιαννάρας. 
Ο Δήμος Χίου ωστόσο φαίνεται να προσανατολίζεται σε μια μείωση της τάξεως του 20%, καθώς ο κ. Στεφανόπουλος έχει δηλώσει διατεθειμένος να αποχωρήσει από το διαμέρισμα, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά του. 
"Το θέμα το οποίο μας απασχόλησε είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που το σπίτι εγκαταλειφθεί. Για το Νομικό Πρόσωπο είναι ένα επιπλέον έσοδο. Προσανατολιζόμαστε σε μία μείωση της τάξεως του 20%", κατέληξε ο κ. Γιαννάρας.
Πηγή: Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: