Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο Ηλίας Ηλιάδης με Χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Αφιερώνω το μετάλλιο πρώτα στο Θεό και μετά σε όλους τους έλληνες"


Το πρώτο της Χάλκινο μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πανηγύρισε η Ελλάδα στο άθλημα του τζούντο με τον αθλητή  Ηλία Ηλιάδη.

«Το μετάλλιο πάει για το Άγιο Όρος, αυτό μπορώ να πω. Δικαιώθηκα για τη σκληρή προετοιμασία και όλες αυτές τις δύσκολες προπονήσεις που κάνω. Αυτή είναι η στιγμή που χρειάζεται τα μετάλλια η Ελλάδα. Αφιερώνω το μετάλλιο πρώτα στο Θεό και μετά σε όλους τους έλληνες, τόσο σε αυτούς που βρέθηκαν εδώ όσο και σε αυτούς που περιμένουν πίσω. Φυσικά στην κόρη μου και στο γιό μου που με περιμένει στη Χαλκιδική».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι ολυμπιονίκης (2004), παγκόσμιος πρωταθλητής (2010) και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2004, 2011) του τζούντο. Το προηγούμενο όνομα του νεότερου χρυσού Ολυμπιονίκη στην ιστορία του τζούντο είναι Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί. Το 2004 υιοθετήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή του τζούντο, Νίκο Ηλιάδη.
Αυτά διάβασα στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
Τιμά την Ελλάδα και την Σημαία μας ένας Γεωργιανός που θέλησε να γίνει Έλληνας.
Τι έχουν να που αυτοί που πολεμούν τους μετανάστες;
Να τον έχει ο Θεός καλά το παιδί για να τιμά την Ελλάδα μας την νέα του πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Παλαιοημερολογητης ειναι ρε σεις...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον αθλητή μας!Μας έδωσε χαρά.

Ανώνυμος είπε...

δεν εγινε ελληνας γιατι αγαπησε την ελλαδα αλλα γιατι τα πηρε πολλα λεφτα και αν το εκανε μια φορα δε θα εχει προβλημα να το ξανακανει

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην αγαπαει την Ελλάδα.Τα λεφτά μύρισε ο τύπος και ήρθε...

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στόν συνέλληνα Ηλία Ηλιάδη, η ομολογία του ήταν συγκλονιστική.

Αναστάσιος είπε...

Μια απάντηση στους επικριτές δίνει στην συνέντευξη του:
http://anastasiosk.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4046.html
ο κ. Ηλίας Ηλιάδης

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπήρξαν αυτού οι ξένοι από Αλβανία και πρώην ΕΣΣΔ και σήκωσαν την σημαία μας τα τελευταία χρόνια. Αντί για ευχαριστώ ορισμένοι στάζουν δηλητήριο. Οι καφετέριες και η Ψαρού της Μυκόνου δεν παράγουν αθλητές.