Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιασμός στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο της ενορίας Αγίας Μαρίνης Πατρών

Τον Αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της  ενορίας Αγίας Μαρίνης Πατρών τέλεσε ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Θωμάς ο οποίος πρόσφερε εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού γραφική ύλη από τετράδια στυλό κλπ και στα παιδιά του Νηπιαγωγείου μπλοκ ζωγραφικής μαρκαδόρους κλπ.

Η πρωτοβουλία αυτή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ενθουσίασε τα παιδιά, το διδακτικό προσωπικό και τους γονείς των μαθητών.




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ενορία.

Ανώνυμος είπε...

Καλή ιδέα. Στις σημερινές δύσκολες εποχές είναι μια συνεισφορά παρηγοριάς η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης ενορίας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές με την ευλογία της εκκλησίας μας. Συγχαίρω το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού και τον καλό εφημέριο. Καλή η ιδέα. Μακάρι να την μιμηθούν και άλλες ενορίες.

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία πάντα προσφέρει. Ας την δουν και αυτή την εκδήλωση συμπαράστασης αυτοί που φωνάζουν για τον χωρισμό εκκλησίας κράτους ή για την περεταίρω φορολόγηση των ναών. Τα χρήματα που μαζεύει μια ενορία στον λαό της τα προσφέρει. Εκδηλώσεις αυτού του είδους πρέπει να τυγχάνουν προβολής.

Ανώνυμος είπε...

Ολο ιδές καλές είναι ο π. Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Η ενορίες βοηθούν όσο μπορούν τις λαϊκές τάξεις. Το ράσο πάντα πρωτοστατεί σε ιδέες που βοηθούν έστω και λίγο τον διπλανό.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! καλή κίνηση από το εκκλησιαστικό συμβούλιο. Νομίζω ότι θα το εκτιμήσουν και οι γονείς ενορίτες.