Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ο Σεβ. Αρτέμιος στην Πάτρα

Ο Σεβ. Αρτέμιος στην Πάτρα





 


 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε ευχαριστούμε για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αλλά θέλουμε και ρεπορτάζ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι οι συνοδοί του;

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε! Ο Θεός να τον ενδυναμώνει!

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά ο άνθρωπος!
Μεγάλη χαρά μας έδωσε.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος άλλος ιστολόγος φωνάζει για την επίσκεψη. Βέβαια στο κράξιμο έχει τα πρωτεία. Ας λέει….

Ανώνυμος είπε...

Ναι! Ναι!! Ο πόλεμος άρχισε… όμως δεν έχει πυρά πραγματικά. Οι σφαίρες είναι πλαστικές.
Ο π. Αναστάσιος και ο Αναστάσιος προβλέπω να σιωπήσουν. Θα είναι και το καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Η προσθήκη των νέων αυτών φωτογραφιών είναι η καλύτερη απάντηση στους επαγγελματίες της συκοφαντίας. Η καλύτερη απάντηση είναι η απαξίωση. Σας πάω και τους δύο Αναστάσιους.

Ανώνυμος είπε...

Για να τον πολεμούν αξίζει. Έτσι πολεμούσαν και τον Άγιο Νεκτάριο. Το κακό είναι ότι τον πολεμούν αυτοί που θα έπρεπε να κλείνουν το στόμα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο άγιος Ανδρέας να δώσει την λύση στο πρόβλημα του Σεβασμιότατου Αρτέμιου. Και ο Άγιος Αρτέμιος που έχει σχέση με την Πάτρα και την Γηροκομήτισσα να πρεσβεύει για αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Ευλογία είναι η παρουσία αγωνιστών κληρικών. Ο Μητροπολίτης Αρτέμιος προτίμησε να κρατήσει τα πιστεύω της Αγίας μας Εκκλησίας παρά τον Θρόνο με δογματικές εκπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρτέμιος με όλες τις δυνάμεις που μπορεί να έχει προσφέρει στην ορθοπραξία της Ορθοδοξίας. Διάβασα σχόλια σε άλλον ιστοχώρο θεολόγου εναντίον. Θα μπορούσα να πω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν ζήτησε ο Αρτέμιος την αποπομπή του άλλοι την έκαναν χωρίς κανένα ίχνος φιλαδελφείας και αγάπης. Όπως παλαιότερα την λεγομένη Πρεσβυτέρα Ιεραρχία υπό τον Σεραφείμ έπραξε εναντίον αγνών αγωνιστών Μητροπολιτών τους οποίους απομάκρυνε με Συντακτικές Πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

;Eνας ιεράρχης που πατάει πάνω στην αγιοπατερική διδασκαλία δεν ειναι εύκολο να γυρίσει πίσω.Έχει φάει στον αγώνα ταπεινώσεις,έχει υποστεί πειρασμούς και είναι αδύνατον να προτιμήσει τα ευτελή που του καταλογίζουν από Τον Χριστό που αγάπησε,πίστεψε,αφιερώθηκε,πόνεσε,ήλπισε.Σου ειναι αδύνατον να πας στα ευτελή όταν γνωρίσεις την Αλήθεια και την ακρίβεια της Πίστεως.Αλλά αν δεν δεχτείς στη ζωή και τα άδικα πως θα στεφανωθείς.Ο Κύριος θα δείξει την αλήθεια πιστεύω.Η εκκλησία είναι ζωντανή.όπως λέει ένα τραγούδι ''ένα μόνο να ξέρεις..θα υποφέρεις ..θα υποφέρεις''.Αυτή είναι η ζωή της εκκλησίας γεμάτη ομολογιτές,δεδιωγμένους,μάρτυρες,άγιους κ.λ.π.Είθε να γίνουμε όλοι θερμοί στην πίστη και τέλειοι στην αγάπη!!!π