Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση Αιμοδοσίας από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»
 Ερυθρού Σταυρού 40, Πάτρα, τηλ. 2610635203
FAX: 2610220511, e-mail: agios.stylianos@gmail.com

 Φίλε ή φίλη αιμοδότη-τρια
Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Πέμπτη, πρωί από τις 8.30 π.μ έως τις 1.30 μ.μ. και απόγευμα 5.30 έως 8.30 μ.μ., Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» οργανώνει Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της  Αιμοδοσίας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών.
Εδώ και μια δεκαετία, καθιερώσαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με την φιλοδοξία να προσδώσουμε σε μια ξενόφερτη γιορτή που την χαρακτηρίζει το φθηνό γούστο, η υποκρισία και η κατανάλωση, ένα αληθινό  νόημα αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας.
Εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε να ανταποκριθείς στο κάλεσμα. Σε περίπτωση αδυναμίας την συγκεκριμένη ημερομηνία, υπενθυμίζουμε ότι μπορείς οποιαδήποτε ημέρα και ώρα να αιμοδοτήσεις στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών « Ο Άγιος Ανδρέας» επισημαίνοντας στον υπεύθυνο γιατρό ή νοσηλευτή ότι η προσφορά σου γίνεται για τον Σύλλογο Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου « Ο Άγιος Στυλιανός».

  Μην διστάζεις, μην το αφήνεις για τους άλλους ! Δώσε Ζωή με το αίμα σου…

 Μην ξεχνάς να παροτρύνεις τους συγγενείς και τους φίλους σου να γίνουν επίσης εθελοντές αιμοδότες .

 Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ του Σ.Ε.Α.
« Ο Άγιος Στυλιανός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: