Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο π. Σωτήριος Τσάφος στην Χριστιανική Εστία Πατρών

Στην Χριστιανική Εστία Πατρών
(Μιαούλη 57)
την Κυριακή 19 Μαΐου 2013
και ώρα 6.00 μ.μ. θα ομιλήσει
π. Σωτήριος Τσάφος
Αρχιμανδρίτης - Συγγραφέας
με θέμα
"Αναστάσιμα και Ιεραποστολικά Μηνύματα"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία φωτογραφία του παππούλη

Ανώνυμος είπε...

Αιώνιοι χρεώστες είμαστε όλοι όσους ο Θεός μας οδήγησε στο πετραχήλι του π. Σωτηρίου. Η αγάπη του δεν έχει όρια. Σμίλευσε με προσοχή τον Χριστό στις καρδιές μας τις σκληρές.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που ακούω τον π. Σωτήριο νά κηρύττει ἠ νά συμβουλεύει βλέπω έναν γνήσιο ευλογημένο παπά που ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν βάζει τις αρχές του κάτω από προσωπικές φιλοδοξίες και εγωιστικοούς επαίνους. Η επιθυμία του εῖναι να αρέσει μονο στον Κύριο καί ὀχι στους ανθρώπους. Λιγοστεόυν σημερα τέτοιοι πνευματικοί. Σήμερα μας αρέσει νά μας χαϊδεύουν τα αυτιά μέ επαίνους και όχι να μας παιδαγωγούν οι πνευματικοί. Να του χαρίζει υγεία ο Θεός να δίνει την μαρτυρία του...

Αριμαθαίος είπε...

Ο π. Σωτήριος Τσάφος δεν είναι ένας απλός Ιεροκήρυκας όπως πολλοί άλλοι σε πολλές μητροπόλεις της Ελλάδος. Είναι κατ΄ εξοχήν Ιεραπόστολος.
Η προσφορά του στην Εκκλησία της Αλβανίας είναι μεγάλη. Αφήνει την ησυχία του και πηγαίνει Πάσχα, Χριστούγεννα, Παναγίας για προσφορά πολύμορφη και πολυποίκιλη στον πιστό λαό τον Ορθόδοξο. Βορειοηπειρώτες αδελφοί, μου έχουν μεταφέρει τα καλύτερα, για την δράση του και την προσφορά του. Όπως έγραφε ο Γ. Βερίτης για τον αείμνηστο π. Ευσέβιο Ματθόπουλο, όλα τα έχει δώσει για την δόξα του Χριστού.
Με έχουν πληροφορήσει ότι κάθε εβδομάδα πηγαίνει ολομερής στο Αίγιο και στον Πύργο για να εξομολογήσει και να καθοδηγήσει.
Του αξίζει έπαινος και τιμή. Τον ενθυμούμε αμυδρά στα φοιτητικά του χρόνια στην Αθήνα να τρέχει και τότε για τα κατηχητικά. Την ιεραποστολή και την προσφορά την έχει στο αίμα του. είθε μέχρι τέλους πάτερ να δίνεις ομολογία και μαρτυρία Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η προσφορά του στη ν Εκκλησία. Δυστυχώς δεν έχει εκτιμηθεί όσο θα έπρεπε. Μετά θάνατο θα πουν και θα γράψουν πολλά.