Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ενημέρωση του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου για την πορεία των έργων στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Πατρών

 Την Τρίτη το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Πατρών, για να ενημερωθεί από τον π. Παναγιώτη Θωμά, τους επιτρόπους, και τον υπεύθυνο τεχνικό, την πορεία της εξωτερικής θερμομόνωσης του Ναού. Ο Σεβασμιώτατος μετά την ενημέρωση εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με την περεταίρω πορεία των έργων. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους ενορίτες για την αγάπη την προθυμία την οποία επιδεικνύουν για την περάτωση του Ιερού Ναού.




Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση του Ι. Ναού μπορεί να καταθέσει τον οβολόν του στον λογαριασμό : Εurobank 0026-0247-57-0101869511

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επισκέψεις ενημέρωσης του μητροπολίτη είναι αναγκαίες γιατί βλέπει πως προχωρούν τα έργα και διορθώνει λάθη τα οποία μπορεί να έχουν γίνει. Για τον δεσπότη είναι κούραση αλλά η παρουσία του ενθαρρύνει.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω το πώς είναι τώρα. Κοίταξα και μια φωτογραφία παλαιότερη. Το κτίσιμο και αυτού του ναού είναι ένα θαύμα. Η οικονομική στενότητα δεν εμποδίζει την ανέγερση. Είναι ελπιδοφόρο το ότι και από το τίποτα οι ενορίτες στερούνται για να προσφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Παν. Θωμάς είναι από τους δραστήριους κληρικούς. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Με την φόρα που έχουν πάρει οι εμπλεκόμενοι ο ναός σύντομα θα τελειώσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο προϊστάμενος του ναού είναι αστέρι πολύφωτο.