Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στην Κατασκήνωση της Γ.Ε.Χ.Α. Πατρών "ΑΓΚΥΡΑ"

Στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεών του στις νεανικές κατασκηνώσεις της Μητροπολιτικής του περιφερείας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε την Κατασκήνωση «Άγκυρα» της Γ.Ε.Χ.Α. Πατρών όπου οι κατασκηνωτές τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και χαρά.
Στην είσοδο της Κατασκηνώσεως τον υποδέχθηκαν ο πνευματικός υπεύθυνος Αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος και ο Θεολόγος κ. Δημήτριος Κεχαγιάς. Παρόντες  ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Εστίας Πατρών κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος, ο γραμματέας της ΓΕΧΑ Πατρών κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ο ταμίας της ΓΕΧΑ Πατρών  κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος καθώς και ο Διευθυντής και εκδότης της εφημερίδας «Ο Εκκλησιολόγος» κ. Αλέξανδρος Κολλιόπουλος.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος επικοινώνησε στην τραπεζαρία με τους  κατασκηνωτές και τους έκανε κοινωνούς των εμπειριών του από την μεταφορά προς ευλογία και αγιασμό του Ρωσικού Λαού του Σταυρού του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου στις χώρες της Ρωσίας, Ουκρανίας και Λευκορωσίας.  


































8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επένδυση η πνευματική της Εκκλησίας είναι οι νέοι της. Αυτό το έχει καταλάβει ο Πατρών Χρυσόστομος και γι’ αυτό προσπαθεί να κάνει κατηχητικά σε όλες τις ενορίες, κατασκηνώσεις και εορταστικές εκδηλώσεις. Δόξα στον Θεό που οι νεότεροι δεσποτάδες αυτό το έχουν πιάσει και δίνουν μεγάλη σημασία στον πνευματικό καταρτισμό της νεολαίας.

Ανώνυμος είπε...

Στην δικιά μας περίοδο δεν ήλθε. Εμείς τον περιμέναμε για να μας ενθουσιάσει με τα λόγια του. Ελπίζω του χρόνου να έλθει και σε μας.

Ανώνυμος είπε...

Η κατασκήνωση μου θυμίζει ξέγνοιαστες και αγνές στιγμές. Την νοσταλγώ την ζωή εκείνων των ημερών!!

Ανώνυμος είπε...

Μια χρονιά ήλθε ξαφνικά ο Μητροπολίτης Νικόδημος με Ρώσους Μητροπολίτες στην Κατασκήνωση. Μας είπε ότι τον επισκέφτηκαν ξαφνικά και αμέσως του ήλθε στο μυαλό να τους δείξει ένα κομμάτι της μητρόπολής που ήταν η κατασκήνωση «Άγκυρα».
Τώρα ο νέος Μητροπολίτης Χρυσόστομος μίλησε στα παιδιά της κατασκηνώσεις για την πορεία του Σταυρού του Αγίου στην Ρωσία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΡΓΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω γιατί απουσίαζε ο κ. Αδαμόπουλος? Εσύ επίσης αγαπητέ Αναστάσιε που ήσουν??

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 30 Αυγούστου 2013 - 11:25 μ.μ.

Ο κ. Χρήστος Αδαμόπουλος απουσίαζε οικογενειακά εις Καναρίους Νήσους για ολιγοήμερες διακοπές.

Η μετριότητά μου ήταν παρούσα καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του σεπτού Ποιμενάρχη μας. Το αναφέρω και εις το κείμενο.