Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Δημαράς και ο Αντιδήμαρχος κ. Στανίτσας στην Μ.Φ.Η. "Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ"

Την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014 το μεσημέρι, ο κ. Ιωάννης Δημαράς Δήμαρχος Πατρέων, συνοδευόμενος από τον κ. Χαράλαμπο Στανίτσα Αντιδήμαρχο Διοίκησης κ' Επικοινωνίας, και συνεργάτες τους, επισκέφτηκαν  την Μ.Φ.Η. «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. Τους υποδέχθηκαν ο κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος Διευθυντής της  «Αγίας Σκέπης» και ταμίας της Χριστιανικής Εστίας, ο κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος Πρόεδρος της Χριστιανικής Εστίας, και ο κ. Παναγιώτης Γεωργαντόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Δήμαρχος είχε επικοινωνία με τους τροφίμους του ιδρύματος, εις το οποίο πρόσφερε πασχαλινά δώρα, καθώς και με τα παραβρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 










26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ.Δήμαρχο και στον κ.Αντιδήμαρχο για αυτη την ευγενική ενέργεια.

Καλή επιτυχία κ. Στανίτσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανασταση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαράλαμπος Στανίτσας τιμά με την παρουσία του και το ήθος τον Δήμο. Τόσα χρόνια σε θέση εξουσία και παραμένει ακέραιος. Είναι παιδί της Εκκλησίας.

π. Geras Imos είπε...

Απ' τη μία δίνουν άδειες για Οίκους Ανοχής στον Γλαύκο κι απ' την άλλη εκμεταλλεύονται το θρησκευτικό μας συναίσθημα...
Καληνύχτα κυρ - Γιάννη με το καπέλο σου. Κρίμα γιατί στην παράταξή σου έχεις αξιόλογους ανθρώπους όπως ο Στανίτσας και ο Μασσαράς.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗ, ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΟΚΝΗ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΜΟΝΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ!!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΟΥΔΕΝΟΣ!!!
ΧΩΡΟς ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΧΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ!!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!
ΑΥΤΗ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ!!!
ΟΧΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ!!!!....

Αναστάσιος είπε...

Προς: 16 Απριλίου 2014 - 4:12 μ.μ,
16 Απριλίου 2014 - 4:14 μ.μ,
16 Απριλίου 2014 - 4:19 μ.μ

Με χαρά παρουσίασα τα σχόλια που επαινούν την κ. Μαυρομμάτη. Η οποία επί σειρά ετών διακονεί με πνεύμα θυσίας και αυταπαρνήσεως τους τροφίμους της «Αγίας Σκέπης» επί 24ώρου βάσεως. Όλη της η ζωή είναι μια αφιέρωση στο Έργο της Εκκλησίας και του συνανθρώπου. Καλό θα ήταν εκτός από να την επαινείς να ερχόσουν να την βοηθηθείσης και να της προσφέρεις λίγο ξεκούραση.
Αν ρίξεις -φίλε ή φίλη- μια ματιά θα δεις ότι τα Χριστούγεννα η κ. Μαυρομμάτη ως Υποδιευθύντρια του Ιδρύματος υποδέχθηκε τον κ. Δήμαρχο και φωτογραφήθηκε και αυτή από καθήκον μαζί του. Δες την σχετική ανάρτηση με τις 4 φωτογραφίες: http://anastasiosk.blogspot.gr/2013/12/o.html
Οι «ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ» γράφεις πως είμαστε, και εκφράζεις την λύπη σου.

«Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΟΥΔΕΝΟΣ!!!
ΧΩΡΟς ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!» Σωστή η παρατήρησή σου. Γι’ αυτό και ο υπογράφων και οι άλλοι αδελφοί των φωτογραφιών, προσφέρουμε την εθελοντική μας άμισθη εργασία προς τον Κύριο, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας και εμείς. Έλα και εσύ, να προσφέρεις με αυτοθυσία την προσφορά σου.

«ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΧΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ!!! ….. ΟΧΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ!!!!....» Μας αδικείς και το γνωρίζεις. Δεν πειράζει όμως, καθαρή καρδιά να έχει ο καθένας μας. Ελπίζω να πήρες το μήνυμα.

Αδελφέ ή αδελφή εν Κυρίω.
Ο Θεός γνωρίζει την διακονία μας στο έργο Του. Μια διακονία, που με χαρά την προσφέρει επί σειρά ετών ο καθένας μας, σε όποιο μετερίζι μας τοποθέτησαν οι υπεύθυνοι του Έργου, γνωρίζοντας ότι πάντα θα υπάρξουν αδελφοί, που άκριτα θα πετροβολήσουν, ώστε να μας δώσουν υλικό για ταπείνωση.

Θα μπορούσα να σας πω πολλά, δεν είναι αναγκαία.
Αγαπητέ αδελφέ ή αδελφή με τα 3 σχόλια, σου εύχομαι εκ βάθους καρδίας κάθε ευλογία από τον Κύριο.

Αναστάσιος Κωστόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Να αγιασει το στόμα σου κύριε Δντά!!!!! Επιτέλους,τι φταίμε και μεις οι υπόλοιποι με τα κόμπλεξ του καθενός????? Έλεος πια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σε θεωρό ικανό για όλα βρε Κωστόπουλε θα σου κάνω μια πρόταση.
Αν την εφαρμόσεις θα γράψεις ιστορία. Μεγααααάλη ιστορία.
Όταν άλλη φορά υποδεχθείς δημόσιο πρόσωπο να φοράς μια κελεμπία. Από εκείνες που φορούν στα Αραβικά κράτη. Το σημαντικότερο για να δείξεις αποστροφή προς επίδειξη του προσώπου σου, να φορέσεις (αν και άνδρας) από εκείνες τις μαντίλες που φορούν οι γυναίκες των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Δεν ξέρω τώρα πως τις λένε κατάλαβες τι σου λέω από αυτές που έχουν κάτι τρυπίτσες μικρής για να βλέπουν μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που γράφεις έγινες όργανο του έξω από εδώ. Προσπάθησες να σπείρεις ζιζάνια. Ο Αναστάσιος σου έδωσε διπλωματική απάντηση. Δεν σε βοηθά με όσα σου έγραψε. Εγώ ως πνευματικός θα στο πω έξω από τα δόντια. Να πας να εξομολογηθείς.
π. Νεόφυτος

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω τον κ. Δήμαρχο που με την επίσκεψή του την εθιμοτυπική μεν δίνει χαρά σε αυτούς που πολλοί από μας τους ξεχάσαμε και κοπτόμαστε πίσω και κάτω από σχόλια γιαυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ μην ασχολείστε, δεν ιδρώνει το αυτί τους!!!!!! Τους έχουμε μάθει πλέον... τα ίδια και τα ίδια. Αθεράπευτη περίπτωση!!!!! Να είναι πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Από τον κτυπάς τον Δήμαρχο έφεδρε αξιωματικέ ρίξε τις άσφαιρες βολές σου στην κεντρική εξουσία που νομοθετεί. Ο Δήμαρχος εκτελεί εντολές και εφαρμόζει τους νόμους. Όπως και εσύ εκτελείς και πειθαρχείς χωρίς αντιλογία στις διαταγές των ανωτέρων σου αξιωματικών. Αν παρανομήσει θα πάει στο δικαστήριο ο Δήμαρχος ότι δεν έδωσε άδεια σε αυτόν που την δικαιούται. Όπως εσύ αν δεν πειθαρχήσεις θα περάσεις από στρατοδικείο. Όταν ωριμάσεις να ασκείς κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε περίεργε, πώς και σου ξέφυγε ο π. Χριστοφόρος;;;; Για αυτόν δεν είπες τίποτα!!!!!! Πώς κι έτσι;;;; Ήταν κι αυτός εκεί!!!!!
Χαχαχαχαχαχ!!!! Δεν πάμε καλά!!!
Καθίστε καλά παιδιά! Είναι χρονιάρες μέρες....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aυτός που κάτι θέλει να πει απο κακία θα το πει, ακόμα και αν του δώσεις όλο τον ουρανό πάλι κάτι θα βρει για να πει. Αυτό λέγεται μιζέρια......δεν βλέπουμε τα δικά μας στραβά....τα βάλαμε και με τους άλλους...

Ανώνυμος είπε...

Κόμπλεξ θα έχει ο κύριος με τα κεφαλαία γράμματα. Δημιούργησε από το τίποτα ζήτημα. Θα του πω ότι η προσφορά δεν μετριέται με τις φωτό και την αφάνεια. Άλλα είναι τα στάνταρ που έχει βάλει ο Χριστός. Ο πρεσβύτερος γιός που είναι; ο νεότερος αν και άσωτος σώθηκε. Ο Ιούδας κέρδισε την κόλαση η Πόρνη τιμήθηκε από τον Κύριο.
Τέλος υπενθυμίζω «Ἀναβλέψας δὲ εἶδε τοὺς βάλλοντας τὰ δῶρα αὐτῶν εἰς τὸ γαζοφυλάκιον πλουσίους· εἶδε δέ τινα χήραν πενιχρὰν βάλλουσαν ἐκεῖ δύο λεπτά, καὶ εἶπεν· ἀληθῶς λέγω ὑμῖν ὅτι ἡ χήρα ἡ πτωχὴ αὕτη πλεῖον πάντων ἔβαλεν· ἅπαντες γὰρ οὗτοι ἐκ τοῦ περισσεύοντος αὐτοῖς ἔβαλον εἰς τὰ δῶρα τοῦ Θεοῦ, αὕτη δὲ ἐκ τοῦ ὑστερήματος αὐτῆς ἅπαντα τὸν βίον ὃν εἶχεν ἔβαλε.»
Ο Χριστός μας φωτογραφίζει υπέροχα. Μας γνωρίζει τέλεια. Αυτός θα είναι ο κριτής φίλε και όχι εσύ ή αφεντιά μου.
Καλό Πάσχα (δηλαδή πέρασμα) ξεπέρασε τον εγωκεντρισμό σου.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που αυτές τις μέρες μόνο ο Δήμος θυμήθηκε τα τιμημένα γηρατειά.
Οι άλλοι επώνυμοι που σεργιανίζουν;
Μας φλόμωσαν στα λόγια.
Μας φλόμωσαν στις συμβουλές.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένοι μας κύριοι Καραγεωργόπουλε, Κωστόπουλε, Γεωργαντόπουλε και δεσποινίς Μαυρομμάτη συνεχίστε την προσφορά σας. Είσθε μια υπέροχη ομάδα με υποδειγματική συνεργασία. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο προς δόξα του Χριστού.
Καλή Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Και η κ. Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι μια αφανής ηρωίδα της προσφοράς του ιερού Κοινοβίου της Αγίας Σκέπης. Δεν την είδα σε φωτογραφία.

Παρακαλώ!!!! να υπάρχει και λογική στα γραφόμενα μερικών κομπλεξικών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο,ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΊ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΜΛΕΞ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο,ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΊ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΜΛΕΞ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ!!!!!

Αναστάσιος είπε...

Φίλε των 2.57 δεν δημοσιεύω την ερώτησή σας. Διάλογο ο κ. Δήμαρχος με τους δημότες κάνει αλλού και όχι από αυτό τον χώρο τον οποίο και σίγουρα δεν παρακολουθεί. Καλή Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Πολλές χειραψίες... βρε παιδάκι μου....!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Τασο, δεν περίμεναμε μια απλή επίσκεψη του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου στην Αγια Σκέπη να δημιουργήσει τέτοια φασαρία και τόσα σχόλια. Μαλλον η παρουσία του κ.Στανίτσα, που λαμπρύνει τον Δήμο της Πάτρας δημιουργεί έναν ερεθισμό.
Ίσως και η υποστήριξή σου στο κατηχητόπουλο σου επίσης να ενοχλεί. Υπάρχουν φαίνεται τινές άλλοι υποψήφιοι σύμβουλοι που αυτοχαρακτηρίζονται "εκκλησιαστικοί" που δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή σου την επιλογή.
Ας είναι. Ο Θεός ξέρει αν ο Δημαρχος και ο συνεργατης του εχουν δουλέψει επ΄αγαθώ και θα τους κρίνει.