Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Στην Τροοδίτισσα




 Δημήτριος Γαρουφαλής, Φρίξος Δημητριάδης, Αναστάσιος Κωστόπουλος



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μη βάζεις τη φάτσα σου, δεν είναι ωραίο

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια!!!! Που το είδες πως δεν είναι ωραίο. Εδώ οι μητροπολίτες σε περιοδικά και site βάζουν το πρόσωπο τους σε πρώτο πλάνο ο ιστολόγος σε μάρανε. Εμένα μου αρέσει να την βάζει συχνά.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος είσαι εσύ που κρίνεις ο ωραίο; Και την απύλωτη γλώσσα διαθέτης με το να αποκαλείς την «εικόνα του Θεού» φάτσα. Να το εξομολογηθείς διότι σε βλέπω κατά κόλαση μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και βάζεις την φάτσα σου «οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή» σαν αγγελουδάκι είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το κακό που έβαλε φωτογραφία;

Περιμένω μια απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε Ιστολόγε.
Να βάζεις συνεχώς φωτογραφίες σου για να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ που έχουν οι αναγνώστε σου. Έχω δει πολλές φορές οργανωσιακούς να μην θέλουν να βγουν φωτογραφία. Προκαλούν μεγαλύτερο θέμα από το να έβγαζαν.
Άσε που όταν πεθάνει κανένας ψάχνουν για να βρουν κάποια εκτός από την ταυτότητα. Μην αναφέρω όνομα γνωστού σεβάσμιου κληρικού που όταν πέθανε βγήκαν παγανιά για να βρουν φωτογραφία του.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη σημασία έδωσαν στην φωτογραφία του κ. Κωστόπουλου ορισμένοι επιπόλαιοι και ανιστόρητοι. Ξεπέρασαν χωρίς σχολιασμό την μεγάλη ιστορική ηρωική μορφή του κ. Φρίξου Δημητριάδη που υπήρξε αγωνιστής της ΕΟΚΑ και βασανίστηκε για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα από τους Άγγλους.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε για την φωτογραφίες, Αναστάσιε. χάρηκα πολύ που σε είδα αδυνατισμένο, μπράβο! σε θέλουμε πάντα υγιή και δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ,ΣΙΓΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ"...