Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Πατρών

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
(Παρεκκλήσιον ενορίας Παντοκράτορος)

 ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΩΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΣΤΗ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΠΑΤΡΩΝ π. ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΩΣ.
ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΠΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΕΘΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΟΣΜΑΣ & ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣ ΠΑΝ ΕΡΓΟΝ ΑΓΑΘΟΝ.














12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΡΒΑΣΙΟ . ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΛΑΜΠΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο πανηγύρι για την Πάτρα οι θαυματουργοί άγιοι Ανάργυροι. πηγαίνω πάντα. Όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ιερείς επίτροποι και ενορίτες με ευγένεια επιβάλουν υποδειγματική τάξη στο ιερό αυτό προσκύνημα των θαυματουργών αγίων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατηρ Γερβασιος ειναι ο αγαπητος και σεβαστος γεροντας της ενοριας μας. Απλος και γεματο αγαπη για τον Θεο και για τους ανθρωπους. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ιερείς της ενορίας μας και όχι μόνο στον Π.Γερβασιο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ. Ο ΠΑΤΗΡ ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΕΡΒΑΣΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι κληρικοί ανάλογα με τις δυνάμεις τους προσφέρουν. Ο Ναός αυτός έχει την ευλογία να έχει δυναμικούς και θεοσεβούμενους κληρικούς. Με την συνεργασία τους το πνευματικό και ποιμαντικό έργο θα προχωρά ομαλά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΙΕΡΕΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

Ο π.Γερβασιος ειναι οντως ο παλαιοτερος κληρικος της ενοριας,οπως και ο αγαπητός π.Ιωαννης που στο φιλοποτωχο και στην αιμοδοσια εργαζεται με μεγαλη επιτυχια επι μακρον ,αλλα και ο Νεοτερος εφημέριος της ενορίας μας π.Περικλής που εργάζεται με επιτυχια στο εργο της κατηχησεως παραλληλα με τις υποχρεωσεις στα γραφεια της Ι.Μ.Πατρων.Ο Ιερευς ανηκει σε ολο τον κοσμο και οχι σε μεμονωμενες ομαδες κυριων...για τον 6:27 ανωνυμο

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ. ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο Π. ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Αληθεια ειναι οτι σε αυτη την ενορια ποτε δεν δημιουργηθηκε κοντρα μεταξυ των Ιερεων διοτι παντοτε ηταν αγαπημενοι και μονιασμενοι.Και ο π.Γερβασιος μαζι με τον π.Ιωαννη και ο νεοτερος ο .π.Περικλής εχουν αριστη συνεργασια και ειναι αγαπημενοι.Εμεις ως ενοριτες τους καμαρωνουμε και τους αγαπαμε ολους διοτι ο καθενας εχει τα χαρισματα του.
Ν...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.