Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ευλόγησε τη βασιλόπιττα της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος παραβρέθηκε στην συγκέντρωση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών και ευλόγησε την Βασιλόπιτα. Συναντήθηκε με τους φοιτητές στο «Αρχονταρίκι» όπου και συζήτησε μαζί τους, μετά σε αίθουσα του 3ο ορόφου του ομίλησε, και στο τέλος στην αίθουσα τελετών της Χριστιανικής Εστίας Πατρών παρετέθη δείπνο. 















































Ευχαριστώ τον κ. Νικόλαο Νικολόπουλο για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού. Μία ίωση με πυρετό με κρατά έγκλειστο αυτές τις μέρες

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είθε με την ευχή και την ευλογία του Μητροπολίτη και η νέα χρονιά να είναι πολύκαρπη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ "ΔΡΑΣΙΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Όλα ήταν υπέροχα. Εξαιρετική βραδιά. Ο δεσπότης να μας έρχεται συχνότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΕΧΑΣΕΣ. Η ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΙ... ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΑΤΡΩΝ. ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Νικολόπουλε φωτορεπόρτερ. Είσαι πρώτος. Η απουσία σας έγινε αισθητή κ. Κωστόπουλε. Περαστικά. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Κεχαγιά για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στη Δράση μπράβο και στον Δεσπότη Πατρών Χρυσόστομο. Για μια ακόμη φορά στάθηκε και φέρθηκε ως γνήσιος ΠΑΤΕΡΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ... ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα χαρές και πανηγύρια. Υπέροχες αυτές οι πρωτοβουλίες των υπευθύνων. Σπουδαίας σημασίας και η παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου ο οποίος συνεχίζει να βρίσκει χρόνο για την νεότητα. Πάντα να σκορπίζει με την παρουσία του την ευλογία της Εκκλησίας και τις νουθεσίες του με τον ποιμαντικό λόγο του.

Ανώνυμος είπε...

Σπέσιαλ φωτογραφίες όπως και η βραδιά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΥ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!