Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής Πατρών ομίλησε ο Αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος Κόρδας


Στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής Πατρών παρουσία των αρχών της πόλεως των Πατρών, κληρικών και πολυπληθούς ακροατηρίου ομίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος Κόρδας με θέμα:  «Ο Μάρτυς και το μαρτύριο. Διαχρονική ομολογία πίστεως στη ζωή της Εκκλησίας»

Στην φωτογραφία ο κ. Αλέξανδρος Κολλιόπουλος εκδότης του «Εκκλησιολόγου», ο κ. Νικόλαος Νικολόπουλος Βουλευτής Αχαΐας, ο κ. Ιωάννης Αθανασόπουλος πρόεδρος της Διακιδείου Σχολής, ο Αρχιμ. π. Προκόπιος Κόρδας και ο Αναστάσιος Κωστόπουλος. 

Ο π. Προκόπιος Κόρδας με τους Νικόλαο Νικολόπουλο και Αναστάσιο Κωστόπουλο

Στην φωτογραφία και η κ. Ευγενία Σερέτη - Πατσού 


 Ευχαριστώ τον κ. Κολλιόπουλο για το φωτογραφικό υλικό. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφίες πιστοποιούν ότι σήμερα το βράδυ ήσουν Πάτρα κ. Κωστόπουλε. Πότε είναι το επόμενο ταξίδι; Θα παραμείνεις πολλές ημέρες εδώ;

Εκκλησιολόγος είπε...

Τί παρατηρήσεις έκανες στον κ. βουλευτή με αυτό το ύφος κ. Κωστόπουλε;

Αναστάσιος είπε...

Προς: "Εκκλησιολόγο"

Αγαπητέ μου κ. Κολλιόπουλε δεν αντέχουν όλα την δημοσιότητα. Δεν συνηθίζω να παρατηρώ, αλλά να πειράζω. Μια εύθυμη φιλική συζήτηση έγινε. Μπορεί να διακρίνει καθένας το χαμόγελο και των δυο μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις και χιούμορ Τάσο και είσαι και καλή παρέα.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από λόγια και φιλοφρονήσεις ο Κωστόπουλος κάνει καλή παρέα και έχει την αίσθηση του καλού και διακριτικού χιούμορ. Νοσταλγώ την παρέα του. Τώρα είναι ακριβοθώρητος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το στυλ του Κωστόπουλου Εκκλησιολόγε έχει δυναμικό ταμπεραμέντο που το εκφράζει με κινήσεις. Είναι και το πάχος και όποιον πάρει ο χάρος.

Ανώνυμος είπε...

Μια φωτογραφία.
Ένας δημοσιογραφικός υπαινιγμός.
Και μετά….
Ο θόρυβος.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.