Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Πατρών επί τη εορτή της Παναγίας "Άξιον Εστί" και του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως


Με Ιερά Αγρυπνία τίμησε ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Πατρών την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ρώσου και της ιεράς εικόνας Παναγίας «Άξιον Εστί». ΟΙ πιστοί είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν τεμάχιο ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά. Της Θείας Λειτουργία προέστη ο Αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος Κόρδας με την συμμετοχή των πρεσβυτέρων π. Βασιλείου Πατσού, π. Ιωάννου Δροσόπουλου, π. Γεωργίου Τζεφριού και του πρωτοπρεσβυτέρου π. Παναγιώτου Θωμά.
















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Παναγιώτης είναι «μερακλής» έχει αναδείξει τον ναό σε χώρο συνάντησης φιλακόλουθων πιστών. Να συνεχίσει να ζει την κάθε στιγμή της ιερατικής λειτουργικής του πορείας.

Ανώνυμος είπε...

Πάσα ακολουθία στον Ναό αυτό είναι ένα πραγματικό μυσταγωγικό πανηγύρι.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ήταν ένα όνειρο! Νέος κόσμος. Γεμάτος μέσα κ έξω ο Ναός. Μου έδωσε δύναμη η Αγρυπνια. Μεγάλη η ευλογία για τον Ναό να έχουν Λείψανα του Αγίου. Χρόνια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Λίγοι ναοί έχουν τόσες ευκαιρίες όσες μας προσφέρει η δικιά μας. Η προσφορά του ναού στην ζωή μας είναι μεγάλη. Δόξα στον Θεό και την αγιά Μαρίνα.