Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Τοποθετήθηκε το τέμπλο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε και επέβλεψε τις εργασίες της τοποθετήσεως του θαυμασίου ξυλόγλυπτου τέμπλου του περικαλλούς νεόδμητου Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών.
Τον ιερό Ναό επισκέφθηκε και ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. 
















3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαιρόμαστε για την πρόοδο αυτού του ναού ο οποίος είναι δημιούργημα του Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου αφού αυτός έθεσε τον θεμέλιο λίθο και με το αμέριστο ενδιαφέρον του παρακολουθεί την ολοκλήρωσή του την οποία φροντίζει η ενορία και ο π. Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Όμορφο δείχνει όταν μπουν και οι αγιογραφίες θα είναι σε όλη την μεγαλοπρέπειά του. Το σκάλισμα στο ξύλο είναι τέλειο και ο χρωματισμός θεσπέσιος. Καλορίζικο.

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιωτατε συγχαρητήρια σε εσάς πρωτα και μετά για τις επιλογές σας. Ο π Παναγιώτης σας τιμά με την εργασία του. Σεβασμιωτατε κάθε απόγευμα γυρίζει όλη την ενορία με τα πόδια. Μας χαιρετά. Μας χαμογελά. Τα παιδιά και όλοι οι νέοι τον λατρεύουν. Δεν λέω λόγια υπερβολικά ...την αλήθεια λέω.Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να μας στείλετε τον π Παναγιώτη στην ενορία μας. Δεν είναι μόνο κτιτορας της εκκλησίας μας.....ο πάπας μας είναι η αιτία που άλλαξε όλη η περιοχή. Μη μας τον πάρετε. Είναι το δώρο του Θεού στην περιοχή μας. Αν.Τ