Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου


Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κυπρου τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, ο οποίος για πολλοστή φορά επισκέφθηκε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου.
Ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς συζήτησε με τον Μακαριώτατο διάφορα τρέχοντα θέματα αφορώντα στην αναβάθμιση των σχέσεων της στρατευμένης νεολαίας του νησιού μας με την Εκκλησία, όπως επίσης και τα σύγχρονα στρατηγικά θέματα της ευρύτερης περιοχής του νησιού μας.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου διαπίστωσε για ακόμη μια φορά την αισθητή βελτίωση που παρουσιάζει η οργάνωση της Εθνικής φρουράς, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, μετρά μόλις μισό αιώνα ζωής.

Ο κ. Λεοντάρης με τη σειρά του, διαβεβαίωσε ότι με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης και με τη βοήθεια του Θεού, θα εργάζεται ως φιλότιμος και πιστός στρατιώτης, προκειμένου να καταστήσει την Εθνική Φρουρά μια αξιόμαχη και επιχειρησιακά ικανή δύναμη, έτοιμη να φέρει σε πέρας την αποστολή της.
Ο Μακαριώτατος, τέλος, ευχήθηκε κάθε ευλογία παρά Θεού στον αρχηγό και διαβεβαίωσε με τη σειρά του ότι η Εκκλησία Κύπρου θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της στρατιωτικής δύναμης του νησιού μας.
Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: