Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Η δύναμη των Συλλαλητηρίων και η καραμέλα περί…. ακραίων - Γεώργιος Κουρκούτας



Μα πόσο «δημοκράτες» είναι μερικοί!
Η δύναμη των Συλλαλητηρίων και η καραμέλα περί…. ακραίων
Τους τελευταίους μήνες υπήρξε (και λόγω των εξελίξεων συνεχίζει να υπάρχει) μία μεγάλη κινητοποίηση του Ελληνισμού, εντός και εκτός Ελλάδος. Με κεντρικό άξονα την «επίλυση» του λεγομένου «Μακεδονικού» (που οι σκόπιμοι και προδοτικοί χειρισμοί της Συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου οδήγησαν στην αισχρή στα περισσότερα σημεία Συμφωνία των Πρεσπών) οι Έλληνες είτε στον ελλαδικό χώρο είτε σε περιοχές όπου ζούνε ομογενείς ξεσηκώθηκαν, για να μην πουληθούν τα Εθνικά Δίκαια.
Αν και οι πολιτικές εξελίξεις (για την ώρα) δεν είναι αυτές που θα περίμεναν οι Έλληνες, καθώς μία ψοφοδεής Ελλαδική Πολιτική και μία ανίκανη Πολιτειακή Ηγεσία υποχώρησαν κραυγαλέα στο πλέγμα των παραχαράξεων που επέβαλαν με συστηματικό τρόπο οι γείτονές μας Σκοπιανοί, η κινητοποίηση των Ελλήνων απέδειξε τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα ενός Λαού. Ακόμη και στα χρόνια της Κατοχής (και το υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν επιλεκτική μνήμη) ο Λαός των Αθηνών ξεσηκώθηκε σε Συλλαλητήριο, για να μην επεκταθεί η Βουλγαρική κυριαρχία στην Κεντρική Μακεδονία και να παραμείνει υπό Γερμανική Διοίκηση.
Ένα Συλλαλητήριο που η βάρβαρη επέμβαση των Κατοχικών Δυνάμεων προκάλεσε πολλά θύματα μεταξύ των Ελλήνων. Και όμως, παρά την πείνα τους και τότε οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έναν τόπο ποτισμένο με το αίμα Αγίων, Μαρτύρων και Ηρώων.
Και έκπληκτοι οι ποικιλώνυμοι Κυβερνώντες τον Λαό μας (και ο όρος αφορά και τα καλοπληρωμένα με δικά μας χρήματα μεγάλα ΜΜΕ, που έδωσαν ακόμη μία φορά εξετάσεις Υποτελείας προς τους Ισχυρούς, αφού από την πρώτη στιγμή ήθελαν να περάσουν στην σιωπή τα Συλλαλητήρια), αφού είδαν ότι ο Ελληνικός Λαός δεν υποχωρεί μπροστά στα Εθνικά Δίκαια, τι έκαναν; Ακολούθησαν την γνωστή και αισχρή συνταγή τους. να υβρίζουν δηλαδή όλους όσοι ανησυχούν για την Μοίρα της Μακεδονίας, αλλά και ευρύτερα του Ελληνισμού, χαρακτηρίζοντάς τους από ¨εθνικιστές¨  και ¨ακροδεξιούς¨ μέχρι ¨φασίστες¨.
Όσοι έχουμε ακόμη μνήμη στην χώρα της μεγάλης αφασίας και αμνησίας μπορούμε να ανατρέξουμε προ 30 ετών, σε ανάλογες κινητοποιήσεις του Ελληνισμού εντός και εκτός Ελλάδος, με πρωτοβουλία του αειμνήστου Μητροπολίτου Σεβαστιανού, του ΠΑ.ΣΥ.Β.Α. και της Σ.Φ.Ε.Β.Α. για τα Δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Και τότε οι πολιτικοί πρόγονοι αυτών των υβριστών (¨όπως αποδέχονται οι ίδιοι, εξάλλου) κατέφευγαν σε ύβρεις και ¨ταμπέλες¨ με πρώτο αποδέκτη τον Σεβαστιανό και μετά όλους τους Έλληνες που τον άκουγαν και τον ακολουθούσαν. Και το έκαναν για να πάψουμε να μιλάμε για τα εγκλήματα του κομμουνιστή Χότζα  εναντίον του Ελληνισμού και να κλείσουμε τα μάτια  στην συνεχιζόμενη τραγωδία των Ορθοδόξων αδελφών μας στην Βόρειο Ήπειρο.
Παλιά συνταγή, αλλά δεν πιάνει πια, διότι ο Λαός αρχίζει να ξυπνά. Και το αποδεικνύει η διαρκής κινητικότητα για την Μακεδονία, σε Ελλάδα και Ομογένεια. Καταφεύγουν στην βία των Δυνάμεων Ασφαλείας σε όλην την χώρα. Και οι υβριστές ποικιλώνυμοι Κυβερνώντες τον Λαό μας, που αυτοπροβλήθηκαν ως ¨δημοκράτες¨ (τρομάρα τους, τέτοια δημοκρατία θα την ζήλευε και ο Στάλιν!) και θα μείνουν στην Ιστορία ως οι μεγαλύτεροι και πιο αισχροί Δημοπράτες των Δικαίων του Ελληνισμού….
Μαζί με τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών και τους άλλους ¨εκλεκτούς¨ του ιστορικού περιθωρίου…..
Γεώργιος Διον. Κουρκούτας
Καθηγητής φιλόλογος


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλιά η συνταγή και πιάνει. Αφήνουν τον λαό να φωνάζει ενώ αυτοί «σιγούρεψαν την δουλειά τους» και το ξεπούλημα προχωρά. Στο τέλος με τον ίδιο τρόπο θα τα περάσουν με ένα λαό που θα αντιδρά στις πλατείες ενώ άλλα θα λέει στις κάλπες. Οι Έλληνες είναι πατριώτες και περήφανοι αλλά ξεχνούν εύκολα. Η Μακεδονία δεν είναι πλέον μοναδική υπάρχει και αυτή που γέννησε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου η «βόρεια μακεδονία».

Ανώνυμος είπε...

200 χώρες ήξεραν μόνο 1 Μακεδονια.
Τα 5/6 των ανθρωπων της γης γνώριζαν 1 Μακεδονια.
Οι ισχυρότερες χώρες του πλανήτη και σχεδόν σύσσωμο το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ γνώριζε 1 Μακεδονία.
Σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις υπήρχε 1 Μακεδονια.
Δυστυχώς φίλοι πατριδοκαπηλοι τώρα όλος ο πλανήτης ξέρει ότι η Μακεδονια δεν είναι τα Σκόπια, αλλά αναρωτιούνται πλέον αν η παρουσιαζόμενη μέχρι σήμερα Μακεδονία είναι η γνησια ή κακέκτυπο της Ελληνικής Μακεδονίας.
Όσοι ποντάρατε στην έχθρα και το μίσος των λαών, απλά χασατε!
Αργά ή γρήγορα η συμφωνία θα ισχυσει και νομικα. Μην βαυκαλιζεστε με τις κορώνες του Κυριακου, και αυτός το ίδιο θα κανει.
Μην ξεχνάμε ότι πρώτα απ' όλα είμαστε Χριστιανοί και μετά οτιδήποτε άλλο. Ο Χριστός σταυρώθηκε για όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο για τους Ελληνες, του Σέρβους και τους Ρώσους....
Ο διχασμός των ανθρώπων, η σπορα κ συντήρηση του μισους είναι θανάσιμα αμαρτηματα που απομακρύνουν τους ανθρώπους μεταξύ τους και συνακόλουθα από τον Θεό.
Καλό σας βράδυ. Καλή μετάνοια σε όλους μας.

Προβληματισμενος...