Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ξανά στους αιθέρες


 Προ δέκα ημερών επέστρεψα εξ Αυστραλίας με την Etihad Airways Global, και σήμερα αναχώρησα ξανά εκτός με την Aegean Airlines. Θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός 25 Νοεμβρίου. Οι υποχρεώσεις πολλές, ο χρόνος λίγος. Ψάχνω να βρω αν με τρέχουν ή εγώ τρέχω. Έχει ο Θεός! Το καλό -για εμένα- ότι θα συνεχισθεί η επικοινωνία μας αυτή την περίοδο δια του διαδικτύου.







10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Φεύγεις πάλι; Τώρα τι να υποθέσουμε σαν πνευματικά σου παιδιά εδώ μέσα;
Ψάχνεις για καλύτερη εργασία έξω και βολιδοσκοπείς κάτι; Υπάρχει θέμα ασθένειας και πάς για καλούς γιατρούς; Μάς βαρέθηκες και θέλεις να φύγεις να μη μάς βλέπεις;

a

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα σε δούμε στην Πάτρα. Όλο γυρνάς. Ας όψοντε αυτοί που δεν σε κράτησαν στην Παντανάσσης. Άφαντος έγινες από τότε που σου δώσαν το πασαπόρτι οι άγιοι αδελφοί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για ιπτάμενο Ολλανδό έχω ακούσει για Πατρινό τώρα το μαθαίνω. Την Δευτέρα 26 θα έλθω να σε δω στο γραφείο σου. Να είσαι εκεί.
Χ. Σ.

Ανώνυμος είπε...

Μοιάζεις με φίλο σου δεσπότη του Λεκανοπεδίου που αντί να είναι στην Μητροπολη του όλο τρέχει σε συνέδρια και ιερές αποδημίες. Κάτσε λίγο και στην Πάτρα ιδικά τώρα που είσαι αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε.

Ανώνυμος είπε...

Από το να τρέχεις μια εδώ και μια εκεί καλύτερα να βρεις ένα μοναστηράκι και αντί για αεροπορικά ταξίδια και διαδίκτυο να βρεις την επικοινωνία σου με τον Θεό. Τα χρόνια σου πέρασαν κοίταξε την εσωτερική ζωή της ψυχής σου και άσε εστίες κλπ κλπ…

Ανώνυμος είπε...

Τάσο προσγειώσου από τους αιθέρες ή άνοιξε το αλεξίπτωτο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ ΠΟΣΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που σε έχουν ανάγκη στην Πάτρα εσύ ξεκίνησες για αλλού. Μη αργείς την επιστροφή σου στην Πάτρα. Να το καταλάβεις ότι η έδρα σου είναι εδώ και όχι αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Μείνε στην Πάτρα και γράφε αντιοικουμενιστικά άρθρα για να σωθεί η ψυχή σου. Και διώξε από το μπλογκ σου όσους σιγοντάρουν τον φιλοπαπισμό και τον οικουμενισμό.

Τρύφων

Ανώνυμος είπε...

Πάρε το αεροπλάνο. Πέτα στους αιθέρες για επιστροφή. Ο κόσμος σε αναζητά.
Αν δεν θες να είσαι Πάτρα να το ξεκαθαρίσεις για να πάρουμε τα μέτρα μας.