Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών της ενορίας Αναλήψεως Κυρίου Πατρών στην Μ.Φ.Η. «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»

Στην αίθουσα της Μ.Φ.Η. «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15/12/2018 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών της ενορίας Αναλήψεως Κυρίου Πατρών δοσμένη με τον καλύτερό τους εαυτό μέσα από την αθώα ψυχή και το παιδικό βλέμμα τους, κατάφεραν να τέρψουν και να ενθουσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Παντελίδη ο οποίος τα συνόδευε.
Το να βλέπεις τόσα πολλά παιδιά να απαγγέλνουν, να τραγουδούν, να υμνούν τον νεογέννητο Χριστό, είναι όντως ένα θαύμα…το να βλέπεις τα πρόσωπα των γονιών που τα συνόδευαν, των παππούδων και των γιαγιάδων της Αγίας Σκέπης να είναι χαμογελαστά, είναι όντως ένα θαύμα… 




Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αναστάσιος Κωστόπουλος ευχαρίστησε τον Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Παντελίδη  επαίνεσε και συνεχάρη από τα βάθη της καρδιάς του όλα τα παιδιά αλλά και τους συντελεστές της γιορτής Κατηχητές και Κατηχήτριες που έδωσαν την ψυχή τους ώστε να παρουσιαστεί αυτή η όμορφη και μεστή χριστουγεννιάτικων νοημάτων γιορτή, καθώς και τους καλούς γονείς των παιδιών που τα συνόδευσαν.
Το πνευματικό κλείσιμο της όμορφης γιορτής έκανε με ζωντανό λόγο και φλογερό παλμό  ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Παντελίδης  ο οποίος ευχήθηκε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να γίνουμε όλοι άνθρωποι, και να μην χάσουμε ποτέ την ελπίδα μας, μια ελπίδα που ξαναγεννήθηκε στις καρδιές όλων μας με την ταπεινή γέννηση του Χριστού μας.
Στο τέλος ο κ. Παναγιώτης Γεωργαντόπουλος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Χριστιανικής Εστίας Πατρών ευχαρίστησε με πηγαία καρδιακά λόγια τον σεβαστό π. Θεόκλητο και τα παιδιά. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: