Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

 Την Δευτέρα το απόγευμα 13 Ιανουαρίου 2020,  μετά τον Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Νεκτάριο που τελείται στον Ιερό Ναό 37 συνεχόμενα έτη, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ευλόγησε τις Βασιλόπιτες που προσέφεραν κυρίες που συμμετέχουν στις Ιερές Παρακλήσεις και παρακολουθούν τις εσπερινές ομιλίες του Επισκόπου κάθε Δευτέρα απόγευμα.


 Ο Θεοφιλέστατος αφού μετέφερε τις ολόθερμες εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για να είναι το νέο έτος ευλογημένο και καρποφόρο, ευχαρίστησε από καρδίας τις κυρίες που παρασκεύασαν  και προσέφεραν τις Βασιλόπιτες αλλά κυρίως κάθε Δευτέρα απόγευμα που προσέρχονται επί σειρά ετών στις Ιερές Παρακλήσεις.

Στη σύντομη ομιλία του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ζωής μας, και στην αξία του χρόνου.
Τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής ημών...
Αλέξης Στροφύλλας







4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζωντανή και ευλογημένη ενορία, κάθε μέρα θεία Λειτουργία και αγρυπνίες από ετών κάθε Τετάρτη.
Ενορίτης

Ανώνυμος είπε...

Ο παπούλης Χρύσανθος είναι ο πρώτος που έβγαλε τις τιμές από το παγκάρι ο πατέρας μου ήταν τότε επίτροπος στον Άγιο Νεκτάριο, αλλά κατάργησε και όλους τους δίσκους, Βαΐων και Σταυροπροσκυνήσεως αλλά και υπέρ του Ναού και χωρίς δίσκους και εράνους με τους συνεργάτες του εδημιούργησαν τριόρωφο πνευματικό κέντρο που είναι κόσμημα.

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Χρυσανθος εργάσθηκε με ζήλο στον Άγιο Νεκτάριο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευχάριστα αυτά που διαβάζουμε στα σχόλια και ενισχύουν τις καλές εντυπώσεις που έχουμε εκ του μακρόθεν για τον ευλαβή τιτουλάριο επίσκοπο Κερνίτσης Χρύσανθο. Μακάρι και μητροπολίτης!!