Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Μπογδάνος: Αντίθετος με τη διακοπή της καμπάνιας για τις αμβλώσεις - Τι είπε για τις αφίσες


Την αντίθεσή του στην απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, να διακόψει την καμπάνια της οργάνωσης «Αφήστε με να Ζήσω» κατά των αμβλώσεων, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Μιλώντας στο Θέμα Radio, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε ότι οι αφίσες «θα έπρεπε να κατέβουν εάν διέδιδαν ψέματα, εάν παρανομούσαν ή προέτρεπαν σε παρανομία, εάν το περιεχόμενό τους ήταν υπερβολικά γραφικό ή εάν η εταιρία επικαλείτο πολιτική ενάντια στη φιλοξενία κοινωνικών μηνυμάτων, που ίσως κρίνονται αμφιλεγόμενα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει».
«Από το υπουργείο ίσως να έχει γίνει μία εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας. Διότι κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε.
Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαιώματος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;» πρόσθεσε.
Ο κ. Μπογδάνος τόνισε ότι «αίσθηση προκαλεί ότι ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ σχεδόν ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, καρμπόν οι δηλώσεις τους. Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: Ενικός

10 σχόλια:

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

To δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση δεν αμφισβητείται. Διότι πρόκειται περί δικαιώματος, του οποίου το οικονομικό αντίκρυσμα και εκτόπισμα είναι, όπως φαίνεται, όχι ευκαταφρόνητο.
Ρίζα πάντων των κακών, η φιλαργυρία.
Και η κοντοφθαλμία, θα προσέθετα.
Διότι, βεβαίως και θα κερδίσουν οι εμβρυοφόνοι και οι έμποροι όπλων από τις εκτρώσεις και τους πολέμους.
Μακροπρόθεσμα όμως, ποιος θα κερδίσει από την μείωση του πληθυσμού (και άρα και της εν γένει οικονομικής δραστηριότητας) εξαιτίας τέτοιου είδους κερδοσκοπικών εγκληματικών δραστηριοτήτων;

Γιάννης Ιωαννίδης
ΥΓ: Παρά ταύτα, συγχαρητήρια στον αξιόλογο νέο πολιτικό άνδρα για την εν γένει ευθυκρισία και τόλμη του.

Ανώνυμος είπε...

Οι 298 της Βουλής που είναι. Εξαιρώ τον Κωνσταντίνο Καραμανλή Υπουργό που ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει την ώρα που πρέπει. Οι 298 λοιπόν την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια…
Κρίμα στο μπόι τους και την λεβεντιά τους.

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

Επιτρέψτε μου ακόμη να παρατηρήσω ότι, ο ξηρός νομικισμός, όταν συνδέεται με την ανάλγητη συμφεροντολογία, οδηγεί στον παραλογισμό.
Εάν πρόκειται περί δικαιώματος στην άμβλωση, ως δικαίωμα, ανήκει στον δικαιούχο η ευχέρεια να το ασκήσει.
Εάν, υποθετικώς, όλες ασκούσαν αυτό το δικαίωμα για ορισμένα έστω έτη, τι θα γινόταν;
Αυτό που γίνεται σήμερα στην ατυχή πατρίδα μας. Με μηδενική παιδική θνησιμότητα, με εξάλειψη των επιδημικών νόσων, με ραγδαία αύξηση του προσδοκίμου επιβίωσης, με πόλεμο να μην έχει γίνει για εβδομήντα χρόνια, ο πληθυσμός ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!
Με μοναδική αιτία της μείωσης, την μαζική άσκηση του δικαιώματος στην έκτρωση! Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει στην χώρα των δικαιωματιστών;
Οι δε πολιτικοί και δημοσιογράφοι υποστηρικτές των αμβλώσεων, όχι μόνον δεν έρχονται στα λογικά τους, αλλά επιθυμούν να φιμώσουν και κάθε φωνή, που απλώς επισημαίνει τον παραλογισμό τους!

Γιάννης Ιωαννίδης

Ανώνυμος είπε...


Έτσι για να μη ξεχνούμε ! Εναντίον των εκτρώσεων δεν είναι μόνο ο κ.Μπογδάνος, είναι και ο κ. Βελόπουλος της «Ελληνικής λύσης» μαζί με τους βουλευτές του! Επομένως όχι μόνο 298 αλλά και κάποιοι άλλοι…

Takis

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Ιωαννίδη για το σχόλιο του (με το ΥΓ του) δεν συμφωνώ.

Δαμιανός

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι μπράβο στον κ. Ιωαννίδη για δεύτερο τώρα, σχόλιο του!!

Δαμιανός

Ανώνυμος είπε...

Η παρένθεση στο 5:01 μμ κλείνει μετά την λέξη συμφωνώ και δηλώνει την διαφωνία με το ΥΓ του κ. Ιωαννίδη.

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιο θέμα οι αμβλώσεις. Πολύ λεπτό. Απασχολεί την ανθρωπότητα. το υπουργείο δεν πήρε άμεσα θέση, η ενέργειά του αποσκοπούσε στον περιορισμό του διχασμού. Όσον αφορά τον κ.Μπογδάνο, δεν μπορείτε να αρκείται σε λεκτικούς και ανέξοδους πομφόλυγες προκειμένου να μαζέψει ψηφαλάκια. Υπάρχει ο δρόμος της ευθύνης, ο δρόμος του γραπτού λόγου. Γιατί δεν καταθέτει τροπολογία στη βουλή; Γιατί δεν οργανώνει το χώρο αυτών που συμφωνούν μαζί του και να δράσουν στη βουλή; Όχι τέτοια ρήξη έχει κόστος, και ο κάθε κ.Μπογδάνος, θέλει το άκοπο, το ανέξοδο...γνωστός για την "σοβαρότητά του", χρόνια τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:58 πμ πολύ υποκρισία διακρίνω στο σχόλιο σου.
Καλά έκανε εδώ και μίλησε ο Μπογδάνος. Αντί να τον κατηγορείς που δεν έκανε περισσότερα, κατηγόρησε αυτούς που έδωσαν εντολή να κατέβουν οι πολύτιμες αφίσες.

Το ζήτημα των εκτρώσεων δεν είναι καθόλου λεπτό ζήτημα όπως γράφεις. Το αντίθετο. Είναι ζήτημα χονδρό. Χονδροειδέστατο είναι και έχει να κάνει με την άσπλαγχνη αφαίρεση της ζωής εκατοντάδων χιλιάδων αθώων εμβρύων!!!!!!

Ελληνας

Ανώνυμος είπε...

Είδατε που ο ίδιος καταδίκασε την αντίδραση μιας τηλεπαρουσιάστριας κατά των εκτρώσεων;;
Τελικά είχαν δίκαιο αυτοί που δεν βιάστηκαν να τον επαινέσουν π.χ. σαν τον πιο πάνω Δαμιανό.