Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ


Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 εορτή των Αγίων ενδόξων μαρτύρων Χρυσάνθου και Δαρείας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του και δεν θα δεχτεί τις ευχές του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού, λόγω της μεγάλης δοκιμασίας που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας και ολόκληρος ο κόσμος. 
Αντί ευχών, ο Θεοφιλέστατος, παρακαλεί όλους να εντείνουμε τις προσευχές μας προς τον Δωρεοδότη Κύριο ικετεύοντάς Τον: "Ρύσαι, Κύριε, την πόλιν ταύτην και πάσαν πόλιν και χώραν, από λιμού, λοιμού, σεισμού, καταποντισμού, πυρός, μαχαίρας, επιδρομής αλλοφύλων και εμφυλίου πολέμου" (ευχή από την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου).

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτη πολλά Θεοφιλέστατε!!!

Ανώνυμος είπε...

Την ευχή σας π. Χρύσανθε έτη πολλά και αγιασμένα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύριος να σας χαριτώνει Θεοφιλέστατε !!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Θεοφιλέστατε.
Σας ευχαριστούμε για την πνευματική τροφή που μας προσφέρετε από τον άμβωνα του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, τον Λύχνο και το Ραδιόφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Έτη πολλά ευλογημένα και με υπομονή .

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πάμπολλα Θεοφιλέστατε Ειρηνικά και Άγια.

Ανώνυμος είπε...

π. Χρύσανθε με πόνο ψυχής λόγω των ημερών σας εύχομαι Χρόνια Πολλά.

Ανώνυμος είπε...

θεοφιλέστατε χρόνια πολλά και καλό κουράγιο πονάει η ψυχής μας.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Θεοφιλέστατε καλό αγώνα!!

Ανώνυμος είπε...

Έτη πολλά και ευλογημένα Θεοφιλέστατε να έχετε υγεία και να συνεχίζεται αυτό το πνευματικό έργο που κάνετε εσείς και ο Σεβασμιώτατος στην Πάτρα.
π. Δημήτριος Καλαμάτα

Ανώνυμος είπε...

Εις την Θεοφιλία σας εύχομαι χρόνους πολλούς και ευλογημένους παρά του Μεγάλου Αρχιερέως. Του χρόνου η εορτή σας να είναι πανηγυρική εις την Μητρόπολή σας.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στον επίσκοπο Χρύσανθο!

Ανώνυμος είπε...

Θεοφιλέστατε χρόνια σας πολλά κι ευλογημένα με υγεία. Να χαίρεστε την Αρχιερωσύνη σας. Την Ευχή σας !!

Ανώνυμος είπε...

Θεοφιλέστατε Πάτερ και Δέσποτα μέσα από τα τρίσβαθα της ψυχής μου δεχθείτε, σας παρακαλώ τις θερμές εγκάρδιες ευχές μου, για την ονομαστική σας εορτή τα έτη σας να είναι πάρα πολλά και να είσθε Άξιος.
Θεοφιλέστατε θέλω να σας ζητήσω συγνώμη διότι όταν ζητήσατε στήριξη από Ιερούς Ναούς για τον Λύχνο και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό σας είχα αρνηθεί την βοήθειά μου. Μάλιστα ενόμιζα σας εξομολογούμαι ότι αγωνίζεσθε για δικούς σας λόγους και έρχομαι στο σήμερα πόσες χιλιάδες ορθοδόξων χριστιανών παρηγορούνται από τον Λύχνο και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας σε καιρούς αφάνταστους δύσκολους.
Με ελέγχει σήμερα η συνείδησή μου αν τα είχατε παρατήσει τότε όπως σας είχαμε αφήσει μόνο σας σήμερα δεν θα είχαμε αυτήν την παρηγοριά. Ευχαριστούμε και τον Δεσπότη μας που αγκάλιασε τον Λύχνο και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό μας αλλά και εσάς Δέσποτα. Συγγενείς μου που ζουν Αμερική, Καναδά και Αυστραλία που λένε ότι βλέπουν συνέχεια Λύχνο μέσα από το Διαδίκτυο και σας ευχαριστούν. Θεοφιλέστατε ταπεινά συγνώμη και χρόνια πολλά για την εορτή σας.
Ιερεύς της Μητροπόλεως Πατρών.

Ανώνυμος είπε...

Έτη πολλά Θεοφιλέστατε σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας στην ενορία μας που τόσο αγαπήσατε και αναδείξατε.

Ενορίτες Ενορίας Αγ. Νεκταρίου Πατρών

Ανώνυμος είπε...

Θεοφιλέστατε σας ευχαριστούμε μαζί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για την πνευματικότητα που μας προσφέρετε μέσα από τον Λύχνο και τον Ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών
Χρόνια πολλά και ευλογημένα
Ιερεύς από Αίγιο.