Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

π. Δανιήλ Ἀερἀκης «Μολυνθήκαμε καί μολύνουμε»



 π. Δανιήλ Ἀερἀκης «Μολυνθήκαμε καί μολύνουμε»
Ὁ ἰός τῆς ἁμαρτίας ἰατρεύεται!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Κωστόπουλε πάσχεις από τον ιό της
λογοκρισίας.
Ξέρεις εσύ...

Αναστάσιος είπε...

Προς: 12 Ιουνίου 2020 - 6:34 μ.μ.

Αγαπητέ η οικειότητα «Κωστόπουλε» δείχνουν την έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας, αφού ως ανώνυμος απευθύνεστε σε ένα επώνυμο.
Η οικογένειά σας δεν σας έμαθε τρόπους;
Ευτυχώς όπου μετά από τόσα χρόνια στο διαδίκτυο μπορώ να ασκώ την λογοκρισία όπου νομίζω. Ουδέποτε το έκρυψα. Το έχω ομολογήσει πολλές φορές και το αναγράφω ευκρινώς «Δημοσιεύονται μετά την έγκριση του ιστολόγου όπως και τα σχόλια.»
Η «ευλογία» της λογοκρισίας θα συνεχισθεί για να προφυλαχθώ, και για να μάθουν οι «αγενείς» να υπογράφουν φαρδιά πλατιά τις απόψεις τους, και όχι να το παίζουν «παλληκάρια της φακής»
Με αγάπη Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή δεν είμαι ο σχολιαστής 6:34 μμ. Αλλά μην τον βλέπετε με κακό μάτι. Αν είναι ορθόδοξος και διαμαρτύρεται γιατί του κόψατε τα ορθόδοξα σχόλια όπως έχετε κάνει και σε μένα, τότε θα έπρεπε να τον ευχαριστείτε αντί να τον λέτε αγενή.
Υπάρχουν αγένειες που σώζουν και κολακείες που κολάζουν!!!
Προσοχή διαχειριστή!!!
Την ψυχή ωφελούν οι καλές επικρίσεις και όχι οι κολακείες των ανθρώπων που μας βοηθούν στις κακές συνήθειες μας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον διαχειριστή. Πρέπει η λογοκρισία να συνεχιστεί γιατί χρειάζεται.
Με μία διαφορά. Η λογοκρισία να συνεχιστεί και να αυξηθεί για τα επώνυμα και ανώνυμα σχόλια που βρίζουν τους Ορθόδοξους σχολιαστές και αλλοιώνουν οικουμενιστικά την Πίστη μας.

Χρύσανθος

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Κωστόπουλος πάσχει από τον ιό της λογοκρισία. Από τον οποίο όπως ομολογεί πάσχει. Πρόσεξε γιατί εσύ πάσχεις από υπέρμετρο εγωισμό και κατάκριση.