Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Τη 2η δόση του εμβολίου έκανα κατά της COVID-19

 

Έλαβα σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2021 από  εξειδικευμένο συνεργείο του ΕΟΔΥ, το δεύτερο προγραμματισμένο εμβόλιο κατά του ιού Covid-19, το εμβόλιο που όχι απλά θα με προστατεύσει, αλλά θα προφυλάξει και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι, και θα μας ενισχύσει την ελπίδα στο δικαίωμα της ασφαλούς υγείας και ζωής.



Εύχομαι να υπερβούν τυχόν ενδοιασμούς όσοι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει, και να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, προκειμένου να αναχαιτιστεί ο θανατηφόρος ιός, για την επίτευξη της ανοσίας, επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Ευχαριστώ τις Υγειονομικές υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για την σπουδαία εργασία τους. Καθώς και την Κινητή Ομάδα Υγείας την οποία αποτελούσαν οι : κ. Απόστολος Τσανταρλιώτης, κ. Παναγιώτα Αποστολοπούλου και η κ. Αικατερίνη Χαλκιοπούλου, τους οποίους ευχαριστώ για την άψογή συνεργασία

 Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος



39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια διαφήμιση τού εμβολίου!!!
Ούτε ο Ναυπάκτου.....

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλεις να το κάνεις εσύ Τάσο, κάντο. Με γεια σου και χαρά σου αφού τόσο το θέλεις.
Αλλά άφησε τους άλλους ήσυχους να αποφασίσουν αφού έχουν σφαιρική άποψη και όχι με το τί λένε μόνο τα γνώστα πληρωμένα ΜΜΕ και η κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να αναπαύσει την αμαρτωλή ψυχή σου. Δεν σε έφτανε που το έκανες θέλεις να πάρεις και άλλους στον λαιμό σου με όσα γράφεις. Οι μέρες σου είναι λίγες να μην πω οι ώρες σου.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα φέρουν το κινεζικό στην Ελλάδα θα το κάνουμε και εμείς, αυτο με το RNA δεν...

Ανώνυμος είπε...

Τυχερός είσαι. Για εμένα δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα.
Εσύ έκανες και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer που βρέθηκαν να έχουν αναπτύξει ισχυρή απόκριση T-λεμφοκυττάρων ενάντια τόσο στην βρετανική όσο και στην νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κορονοϊού, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο θα συνεχίσει να παρέχει προστασία σε όσους το έχουν λάβει και τους επόμενους μήνες, τονίζεται σε νέα μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης όπως διάβασα.

Ανώνυμος είπε...

Εις υγείαν σου!!!!!!!!!!!

Οκονόμου Μιλτιάδης είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΙΛΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σε εποχές που οι εκκλησιαστικοί πολεμούν τον εμβόλιο με πολλά συνωμοσιολογίκα ψεύδη εσύ πάντα πρωτοπόρος τολμάς. Γνωστοί μου πήγαν και έκαναν το εμβόλιο και με παρακάλεσαν να μην το πω γιατί υπάρχει η γνώμη στο πνευματικό του περιβάλλον άσε να το κάνουν οι άλλοι και μετά βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι. Γράφει ο κ. Οικονόμου «ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ» έλα φίλε που κάθε ένας δεν κρίνει μόνο του αλλά περιμένει ευλογία από τον πνευματικό. Αυτό για μένα είναι κατάντια γιατί τους έχουν κάνει μαριονέτες με την υπακοή στον Θεό τουτέστιν στον ιερέα.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι και ελπίζω σύντομα να έλθει και για μένα η σειρά μου να το κάνω για όλους τους λόγους που μας γράφεις.
Νίκος Καραγεώργος

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ/ή στο κινέζικο εμβόλιο όντως δεν υπάρχει ακομα rna, έχουν χρησιμοποιηθεί όμως πολύ περισσότερο οι γνωστές κυτταρικές σειρές εκτρωθέντων εμβρύων (νομίζω σε όλα τα στάδια). Αν λίγο το ψάξουμε θα δούμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να αποφύγουμε όλα αυτά τα εμβόλια...

Unknown είπε...

Κύριε Τάσο Καλή επιτυχία στο εμβόλιο που κάνατε!. Μακάρι να σας μοιάσουν όλοι εκείνοι οι υποκριτές που έκαναν εκτρώσεις χωρίς φόβο Θεού Και τώρα φοβούνται μήπως το εμβόλιο έχει στοιχεία εκτρώσεων.Ουαι ύμιν υποκριτές!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε πολλές περιπτώσεις εκτρώσεων καί οι οποίοι αντιδρούν στο εμβόλιο επειδή έχει εκτρώματα;

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό γίνεται από πνευματικούς είναι λάθος, όπως λάθος είναι καί η προτροπή από επισκόπους καί λαϊκούς,για εμβολιασμό.Αυτό εννοεί ο κ. Οικονόμου...

Kalemis είπε...

Απορώ γιατί θέλετε να μας πείσετε να εμβολιαστουμε.Αυτο από μόνο του εμένα με κάνει δυσπιστο.Επισης αν νομίζετε ότι θα μας αφήσουν ήσυχους και ελεύθερους μετά τον εμβολιασμό είστε πολύ γελασμενοι.Δε θα επιστρέψουμε ποτέ στην προηγούμενη ζωή μας.Τωρα που βρήκαν τον τρόπο να μας ελέγχουν τη βάψαμε αν δεν αντιδράσουμε άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά δεν χρειάζονταν η μάσκα, μετά μόνο σε κλειστούς χώρους, μετά καί στούς εξωτερικούς, τώρα μάσκα λέει, διπλή μάλιστα, αλλιώς πρόστιμο..... αποδεικνύεται ότι αυτά είναι γυμνάσια,να μας αποδείξουν ότι πλέον δέν έχουμε ελευθερία καί ότι μας παίζουν κομπολόι.... κατάντια μας..

Ανώνυμος είπε...

Ο Ναυπάκτου καί οι άλλοι Μητροπολίτες,θα μας πλασάρουν και την διπλή μάσκα, μετά το εμβόλιο;

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια Χριστιανών! Τι να πω! Μετά φταίει το Εμβόλιο! Δυστυχώς Εμβόλιο Σεβασμού δεν υπάρχει. Μερικοί θα έπρεπε να το κάνουν πρώτοι!

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες μέρες με την βοήθεια του Τρισάγιου Θεού και της Υπεραγίας Θεοτόκου θα είσθε από πλευρά κορωνοΐου άτρωτος με υγεία κραταιά. Κατά τις νέες έρευνες θα είσθε ακίνδυνος και για τους άλλους χωρίς μάσκα. Εξασφαλίσατε το εμβόλιο της Pfizer το οποίον είναι καλύτερο από αυτά τα οποία θα κάνουμε εμείς όταν έλθει η σειρά μας. Ως άνθρωπος προσφοράς και διακονίας προς τους εγγύς και τους μακράν αξίως προηγηθήκατε από εμάς. Τα έτη σας αξιότιμε κ. Αναστάσιε Κωστόπουλε να είναι πολλά, αγιασμένα, θεοσκέπαστα, θεοφρούρητα, καλά και ευλογημένα.

Ανώνυμος είπε...

Απέδειξες με τον εμβολιασμό σου αυτό ότι είσαι τολμηρός αλλά και ότι έχεις μυαλό. Πολλοί από τους φίλους σου ζουν στον παραλογισμό της συνομωσίας και του ψέματος. Εσύ όμως το έκανες και μέχρι σήμερα είσαι καλά και θα συνεχίσεις να είσαι γιατί είσαι έξυπνος παρόλο που κάνεις παρέα με μειωμένης αντιλήψεως χριστιανούλιδες. Άλλη μια φορά μας έδειξες αρχηγέ ότι ποτέ δεν ήσουν καθοδηγούμενός αλλά ήσουν είσαι και θα παραμείνεις οδηγός.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τον διαφήμισες τόσο πολύ τον εμβολιασμό σου, θα πρέπει να μας ενημερώσεις και για όλα τα συμπτώματα και παρενέργειες που θα παρουσιάσεις εσύ, το προσωπικό και οι τρόφιμοι της Στέγης Γερόντων.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός..

Αναστάσιος είπε...

Προς: 17 Φεβρουαρίου 2021 - 1:27 μ.μ.
17 Φεβρουαρίου 2021 - 3:44 μ.μ.

Αν και αυτά είναι ιατρικά προσωπικά δεδομένα δεν έχω καμιά αντίρρηση να σας πληροφορήσω.
Ουδεμία ορατή παρενέργεια έχει παρουσιασθεί έως και αυτή την στιγμή. Συνεχίζω δυναμικά το πρόγραμμά μου χωρίς καμιά επιπλοκή.
Δοξάζω τον Θεό που δεν είχα κανένα σύμπτωμα και καμιά παρενέργεια. Τον δοξάζω διότι μου έδωσε φώτιση νου να μην ακούσω τους διάφορους αναρμόδιους.
Κλείνοντας σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Ανώνυμος είπε...

2 ερωτήσεις.

Η 1η για τον 3;44 μ.μ. . Σε ποιόν απευθύνεσαι και του γράφεις ότι είναι σωστός; Δεν έγραψες.

Η 2η για τον διαχειριστή. Ο 1:27 ΜΜ δεν σε ρώτησε μόνο για εσένα αλλά και για το προσωπικό και για όλους τους τρόφιμους που εμβολιάστηκαν. Και αυτοί όλοι δεν έχουν σύμπτωμα και καμιά παρενέργεια;

Αναστάσιος είπε...

Προς: 17 Φεβρουαρίου 2021 - 6:06 μ.μ.

Απαντώ για εμένα. Δεν έχω εξουσιοδότηση να απαντήσω για προσωπικά ιατρικά δεδομένα άλλων.
Αν πρόσεχες θα έβλεπες ότι η ανακοίνωση είναι προσωπική και όχι από την Δομή της οποίας είμαι Διευθυντής. Χθες στην εφημερίδα Γνώμη με πληροφόρησαν ότι Ευγηρείο των Πατρών ευχαριστεί δημόσια για την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Κάτι παρόμοιο είδα σήμερα στην Ρομφαία για τα Ιδρύματα της Μητροπόλεως Μεσσηνίας.
Στην επίμονη ερώτησή σας είναι αυτονόητο ότι αν υπήρχε κάποια αρνητική ένδειξη θα απαντούσαν τα αρμόδια όργανα του ΕΟΔΥ. Κάτι τέτοιο δεν έχει δει την δημοσιότητα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Όλα βαίνουν ομαλά.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι 85 ετών. Έκανα από τους πρώτους σχετικά το εμβόλιο 1 και 2 δεν ένιωσα τίποτα. Το μόνο έναν ελαφρύ πόνο στο σημείο της ένεσης και τις δύο φορές για κανένα 10ωρο. Ο πόνος ήταν όταν ακουμπούσα και μόνο. Και τώρα στο σπουδαίο η νύφη μου μου έλεγε «άσε να το κάνουν άλλοι και μετά βλέπεις. Ο πνευματικός μου δεν μου έχει απαντήσει ακόμα θετικά» ο πνευματικός της είναι μέλος αδελφότητας. Πήρα το γιό μου και με πήγε χωρίς καθυστέρηση έγινε ο εμβολιασμός. Χθες έκανα και τεστ αντισωμάτων για να δω τι έγινε 21 μέρες μετά το 2ο. Πήρα σήμερα το αποτέλεσμα όλα καλά και ωραία. Ευτυχώς που το έκανα αμέσως και δεν έχασα την προτεραιότητα και την θέση του εμβολιασμού. Και κάτι ακόμα όλοι οι φίλοι μου το έκαναν όταν τους ειδοποίησαν. Μην ακούτε τους παραμυθάδες.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε αυτόν 11.27 που ρωτάει για την υγεία του άλλου. Απορώ που ο υπεύθυνος απαντά σε κάθε ανεύθυνο με τις βλακώδης ερωτήσεις που υποβάλει. Παράγινε το κακό με τους ευσεβείς βλαμμένους.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε αυτόν που ρωτάει για την υγεία του άλλου. Απορώ που ο υπεύθυνος απαντά σε κάθε ανεύθυνο με τις βλακώδης ερωτήσεις που υποβάλει. Παράγινε το κακό με τους ευσεβείς βλαμμένους.

Kalemis είπε...

Αν ζούσε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός θα έκανε εμβόλια????

Ανώνυμος είπε...

θα καραφλιάσω με τις ερωτήσεις που κάνουν εδώ μέσα οι διάφοροι. Να ρωτήσω και εγώ. Ο χριστός θα χρησιμοποιούσε ιντερνέτ, θα χρησιμοποιούσε ασανσέρ, θα χρησιμοποιούσε κινητό,. Σταματήστε τις ανοησίες. Επιτέλους υπάρχουν και όρια.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που οι σύγχρονοι άγιοι πήγαν στα νοσοκομεία, έκαναν, εγχειρήσεις, εμβόλια κλπ χωρίς να ρωτήσουν.
Ο κόσμος παλάβωσε στις μέρες μας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο μικρός μεγάλος κόσμος εδώ και καιρό έχει μια έγνοια το αν ο Κωστόπουλος εμβολιαστικέ ή αν φόρεσε μάσκα ή αν έβηξε!!!!!. Τρομάρα σας… ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε το τι συμβαίνει. Όλο ο κόσμος σας είναι ο Κωστόπουλος. Σας βλέπω σαν μικροαστικές κουτσομπόλες της γειτονιάς του προχθές. Πάει γάντι… εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση αυτού του 8.56 είναι βλασφημία. Κάποιος μασόνος ή αντίχριστος θα πρέπει να είναι αυτός ο 8.56 αν τολμάει ας αποκάλυψη το όνομά του.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί εκ των αδελφών κοιτάζουν το δένδρο και όχι το δάσος. Η πανδημία υπάρχει και για να υπάρξει ελεύθερη διακίνηση το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι το εμβόλιο. Όλα τα άλλα είναι τα λόγια τα ψεύτικα τα μεγάλα χωρίς αντίκρισμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός είναι παντού… γιατί δεν σώζει;
Γιατί θέλει και την δικιά μας συμβολή.
Πάντα ρωτούσε θέλεις να σωθείς;

Ανώνυμος είπε...

Από θέση ισχύος πλέον αφού το έκανες μιλάς κ. Κωστόπουλε. Αλίμονο σε μας που περιμένουμε στην ουρά και ακόμα δεν έχουν ανοίξει για μας την πλατφόρμα. Παντού τα καταφέρνεις και βολεύεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα πρέπει να ερευνάμε τι θα έκανε σήμερα αν ζούσε ο Σωτήρας μας Κύριος.Μας το είχαν πει στο κατηχητικό.Σωστη η ερώτηση του Kalemis. Είναι ο σωστός τρόπος έρευνας.Σιγουρα δεν είναι βλασφημία.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είσαι γεμάτος με αντισώματα. Μπορείς να νιώθεις ελεύθερος από τις επιθέσεις του κορωνοιού. Πέρασαν 8 μέρες από το 2ο εμβόλιο. Πάντα δυνατός να είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μητροπολίτης Λευκάδος έκανε εμβόλιο. Τι έχουν να πουν οι επικριτές σου. Η Εκκλησία κάνει εμβόλιο οι αναρχοαυτονομοι όχι.