Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

«Κορονοπάρτι» με 50 άτομα ο πρωθυπουργός στην Ικαρία

 

Σε «Κορονοπάρτι» με 50 άτομα ο πρωθυπουργός στην Ικαρία 
Στήθηκε στο σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία της αστυνομίας

 «Κορονοπάρτι» σε σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία στήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί.

Το γλέντι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το NEWS 24/7, οι αποστάσεις και ο σεβασμός στο όριο των ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κατοικία έχει πάει περίπατο.

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Την ίδια ώρα το εθνικό Τυπογραφείο Τύπωνε το ΦΕΚ με 120 σελίδες όπου αποτυπώνονται τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού που επέβαλε η κυβέρνηση.

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας, όπου σε ανακοινωσή του τονίζεται ότι η επίσκεψη έφθασε τα όρια της επικινδυνότητας για τους κατοίκους του νησιού, με τραγικό επίλογο το «κορονοπάρτι» στο σπίτι του βουλευτή.

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

Την Ικαρία μας, ένα νησί ελεύθερο από κορονοϊό επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2021, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου.

Χαιρετίζουμε τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτή την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη.

Η κακογουστιά όμως αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορονοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορονοϊό νησί.

Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή.

Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών.

Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα.

Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων.

Πηγή: armyvoice.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ να τα βλέπεις αυτά κύριε Αναστάσιε.Οι ηγέτες έτσι πράττουν στις ημέρες μας!

Ανώνυμος είπε...

Μας έκαναν κουλουβάχατα....

Ανώνυμος είπε...

Ήδη ανακοίνωσαν τρίτο κύμα κορονοϊού τον Μάιο!!!!.... ξεχνάμε καί τό Πάσχα.....

Ανώνυμος είπε...

Με την κοροϊδία των κυβερνόντων καί τών παπαγάλων είμαι έτοιμος για να εκραγώ.... όπως πολλοί Έλληνες....

Ανώνυμος είπε...


Δεν θα ήταν ευγενικό εκ μέρους του Μητσοτάκη, και κάθε Μητσοτάκη να καλέσει την αστυνομία και να τους διώξει.

Ανώνυμος είπε...

Αραγε θα έχουν το απύθμενο θράσος να μας στερήσουν για δεύτερη χρονιά την Μ,Εβδομάδα και το ΠΆΣΧΑ;Και η Εκκλησία θα καθεύδει;

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε ότι σας αρέσει ο Μητσοτάκης είναι ότι το καλύτερο για την δύσκολη αυτή εποχή. Ο κόσμος τον αγαπά και του έχει εμπιστοσύνη. Διαβάστε την ανακοίνωση του ανθρώπου που τον προσκάλεσε και μετά οι αναμάρτητοι ρίξτε λίθους.
"Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Σάββατο τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Μετά το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας".

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να αφήσουν τις υποκρισίες και να αφήσουν τους ι.Ναούς μας ανοιχτούς οι κυβερνώντες! Αρκετά πια!

Φιλακόλουθος

Ανώνυμος είπε...

Ορέ ας έφαγε ο άνθρωπος... όμως εμάς γιατί δεν μας αφήνουν να πιούμε ένα καφέ,έστω και στο ποδάρι....

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί κάνουν συμπόσια και ευφραίνονται και οι παπάδες και οι πιστοί κατηγορούνται για εξάπλωση του κορονοιού.
Οι ΚΥΑ ισχύουν μόνο για τους δεύτερους.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφός από την Αλβανία, είπε ότι ο Ράμα προτρέπει τον κόσμο να φυλάγεται όπως ο καθένας υπεύθυνα μπορεί.Ούτε καραντίνα ούτε χαρδαλιαδες.Αυτο είναι το καλύτερο, όπως σε κάθε επιδημία...

Ανώνυμος είπε...

Ας μας σχολιάσει ο Αναστάσιος τι έγινε στην Ικαρία και να αφήσει τα σχόλια που κάνει για τους ναούς..αν θέλει να είναι δίκαιος.. Αρκετά μας τα είπε.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 8 Φεβρουαρίου 2021 - 5:18 μ.μ.

Προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Γιατί γνωρίζω ότι Δίκαιος είναι μόνο ο Θεός.
Εσύ είσαι άδικός διότι με κατηγορείς για κάτι το οποίο έχω πράξη. Η ανάρτηση αυτή τα λέει όλα. Δεν χαρίζω κάστανα. Είμαι ανεξάρτητος μεμονωμένος.
Στην διαδρομή μου ως συνειδητός Πολίτης ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, αλλά ουδέποτε υπήρξα μέλος ή φίλος κόμματος.
Στην διαδρομή μου ως Χριστιανός σε όσους δεν αρέσω δεν με νοιάζει. Δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν.
Δεν σας τα είπα αρκετά ως προς τους ναούς και μερίδα του ιερού Κλήρου. Άσκησα κριτική σε αυτά που κατ’ εμέ δεν είναι σωστά αλλά σε ήπιους τόνους χωρίς στοχοποίηση ονομάτων.
Όταν θα περάσει ο χρόνος και θα ομαλοποιηθεί η επιδημιολογική κατάσταση μπορεί να πω πολλά και τεκμηριωμένα.
Το «αρκετά μας τα είπε» σε εκείνους που περνούν….
Με αγάπη Χριστού
Αναστάσιος

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φταις που δεν μιλάς να πεις για τα τραπέζια και τους καφέδες με τυροπιτάκια κλπ στα γραφεία και τα αρχονταρίκια των ναών και των πνευματικών κέντρων. Ελέγχουν τον Μητσοτάκη που κάθισε σε μπαλκόνι και το παίζουν τυφλόμυγα στις συνάξεις των κληρικών.

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργός είναι από το πρωί έτρεχε σε τρία νησιά. Που το κακό ότι τσίμπησε κάτι;
Οι λάσπες σας δεν τον πιάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Περπάτα με κεφάλι ψηλά Κωστόπουλε. Μην ακούς όσους προσπαθούν να σε κατηγορήσουν με ανοησίες που οι ίδιοι αυτοαναιρούν. Μην υπολογίζεις κανένα. Φέρε την Ανάσταση που τόσο την έχει ανάγκη ο κόσμος μας. Είσαι ηγέτης και όχι ουραγός.

Ανώνυμος είπε...

Οι άρχοντες της χώρας αυτής που με βάγια και κλάδους υποδέχονται και οι Μητροπολίτες την έχουν λερωμένη την φωλιά τους.
Ο ένας νυν με 50 ο άλλος πρώην με 30.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε πρωινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ άφησε αιχμές για το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, όπου όπως υποστήριξε, βρέθηκε σε εστιατόριο που άνοιξε.
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί την Πάτρα στις 13 Ιανουαρίου.
"Ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα που έφαγε κ. Γιαννούλη; Μήπως είχε πάρει ταπεράκι στην Πάτρα μαζί του ο κ. Τσίπρας; Γιατί εγώ τότε είδα εικόνες, τις οποίες όμως, επειδή εμείς δεν κάνουμε το ίδιο επίπεδο δημόσιου διαλόγου με εσάς, δεν αναδείξαμε. Αλλά θυμάμαι εικόνες με 30 άτομα, να ανοίγει μαγαζί εστίασης στην Πάτρα, και ψάξτε το ως δημοσιογράφοι κ. Γιαννούλη. Ψάξτε να δείτε πού έφαγε ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα, πώς άνοιξε μαγαζί εστίασης για πάρτη του, με 30 άτομα να κάνουν συνεστίαση στην Πάτρα και γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε τότε με αυτές τις εικόνες" ρώτησε ο Νίκος Ρωμανός τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 6:55 που μιλάς και το παίζεις κάπως..αν θες να πεις κάτι για τυροπιτακια κτλ.. Να μιλάς επώνυμα και με αποδείξεις και όχι με αερολογίες και
να λες στον ιστολογο να μιλάει.. Μήπως δεν σε καλέσανε εκεί εσένα και βγάζεις κόμπλεξ;;