Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Αρχιεπίσκοπος: ''Να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και να εμβολιαστούμε''

 «Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τοίχος προστασίας. Ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να τρέξουμε, για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει».

Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μην διστάσουμε να εμβολιαστούμε, ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορονοϊού»

Φωτο: Χρ. Μπόνης

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πασχίζει να σωφρονίσει τον λαό ο Αρχιεπίσκοπος αλλά ιεράρχες κατώτεροι των περιστάσεων τορπιλίζουν τις φωτισμένες παραινέσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Αφού έλυσε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Εκκλησίας ο αρχιεπίσκοπος άρχισε την προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού με τα "εμβόλια" των δέκα μηνών που δεν διαθέτουν οριστική άδεια χρήσης και των οποίων δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι κλινικές μελέτες...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος.
Υπάρχει κ η άλλη πλευρά!
Τα δεδομένα,η αποτελεσματικότητα,η ασφάλεια.
Ο καθείς,ας πράξει κατά συνείδησιν!
Η ελευθερία από αυτό τον εφιάλτη,αργεί να έρθει!
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει μια παροιμία!
Ευχεσθαι!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός
Ελεύθερα ο καθένας ας πράξει, χωρίς επιβολή του εμβολίου. Άλλωστε ο καθένας εμβολιάζεται για τον εαυτό του. Τώρα το ότι κάνουμε το εμβόλιο για τον άλλο,αυτά είναι παραμύθια..
.

Ανώνυμος είπε...

Η μοναδική αντιμετώπιση του ιού είναι το εμβόλιο. Ως πότε θα πεθαίνουν συνάνθρωποι από λαοπλάνους ημιμαθείς και στενόμυαλους. Όσοι παρεμβάλουν ζιζάνια είναι ηθικοί αυτουργοί. Δεν θα πρέπει να Κοινωνήσουν ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ να τα κάνεις για πάρτη σου.
Άσε τους άλλους να επιλέξουν.
Μόνο εάν πάθεις τίποτε μετά να μην ζητάς ευθύνες.