Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Η επανάσταση που δεν έγινε!!!

Έρχεται προ ημερών ευσεβής Κυρία και λέει ότι άκουσε στο διαδίκτυο στο youtube ότι την 11 Αυγούστου θα κάνουν επανάσταση οι μετανάστες.

Μου θύμισε δικηγόρο υμνητή του Τραμπ που έγραφε ότι θα αναλάβει ξανά την εξουσία ο τ. Πρόεδρος Τραμπ διώχνοντας τον Μπάιντεν. Πέρασαν μήνες από την ημερομηνία που «προφήτευσε» και διαψεύστηκε.

Η Κυρία φοβόταν ότι καταλαμβάνοντας την εξουσία οι μετανάστες θα προξενούσαν πολλά άσκημα πράγματα. Θα εγκαθίδρυαν διδακτορία και θα στέλναν κόσμο στα «ξερονήσια». Χθες 11η του μηνός το μεσημέρι, την κάλεσα και της είπα ότι οι μετανάστες έκαναν επανάσταση, και σε λίγο θα έφταναν ως το μέρος που είμαστε. Φοβήθηκε... οπότε της είπα ότι αστειευόμουν. Πρόσθεσε ότι νιώθει ανησυχία όχι για την ίδια αλλά για τα παιδιά της.

Την εκφωνήτρια του youtube  που έκανε την προφητεία!!! δια διαδικτύου δεν την έχω ακούσει. Με αυτές τις ανοησίες γελώ γιατί  θυμάμαι  την Μικρασιάτισσα νόνα μου που έλεγε: "Μετά Χριστόν πας προφήτης, γάιδαρος ... "

Κατάφερε όμως με τις ανοησίες της να φοβερίσει κάποια αγνή και καλή ψυχή η οποία μάλιστα κατεβαίνει με τα τέκνα της στην πλατεία Γεωργίου διότι ανήκει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, από παρόμοια ακούσματα στο youtube που ακούει συνέχεια και τα πιστεύει.

Σήμερα πηγαίνοντας να πάρω το αυτοκίνητο για να φύγω το απόγευμα, η πόρτα εξόδου ήταν κλειστεί από το αυτοκίνητο της ευσεβούς Κυρίας που χθες περίμενε την επανάσταση που δεν έγινε. Την φωνάζω να το βάλει στον περίβολο, λέγοντάς της ότι ποτέ δεν έκλεισε ως σήμερα την πόρτα, και την ρώτησα γιατί δεν το έβαλε μέσα που έχει αρκετό χώρο. Πήρα την αποστομωτική και ανεπανάληπτη απάντηση. Το έβαλα εκεί ώστε αν γίνει σήμερα το «ντου» από τους μετανάστες να φύγω αμέσως για να πάω στα παιδιά μου.

Δεν γνωρίζω;;; να ευχαριστήσω τον Θεό που δεν είμαι ευκολόπιστος ή να αρχίσω να φοβάμαι όπως η ευσεβέστατη Κυρία;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επανάσταση έγινε χθες. Ήταν αόρατή από τους πολλούς. Την γνωρίζουν μόνο οι εκλεκτοί. Όσοι δεν την είδαν θα νιώσουν την ‘’φωτιά και το τσεκούρι’’ και θα πιστεύσουν.
Αυτά θα σου πουν οι αλαφροΐσκιωτοι.

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειρότερα. Τι άλλο θα διαβάσω. Δυστυχώς είναι και αυτό μια πραγματικότητα του πληρώματος της Εκκλησίας.
Ποιος έχει την ευθύνη;

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια γενικευμένη αρρωστημένη κατάσταση που είναι μεταδοτική.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πραγματικά, ο διάβολος εκμεταλλεύεται την ευκολοπιστία των πιστών! αυτό με τις προφητείες χρόνια τώρα καλά κρατεί, είναι σαν ένας ιός που εξαπλώνεται! φοβερό....