Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Το δημοσίευμα της «Γ» και η απάντηση της Ι.Μ. Πατρών

Το δημοσίευμα της «Γ» και η απάντηση της Ι.Μ. Πατρών

Η "Γνώμη", για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας και σεβασμού προς τους αναγνώστες της, δημοσίευσε την Πέμπτη 23/9 την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας μας την προηγούμενη Δευτέρα για τον πρώην διάκονο Ιωάννη Πανουτσακόπουλο.

Οι αναγνώστες της "Γ" γνωρίζουν την απόλυτη προσήλωσή της προς την αλήθεια και την εξαντλητική διερεύνηση και διασταύρωση των πληροφοριών της, προκειμένου πάντοτε να αποτυπώνεται στις σελίδες της η πραγματική εικόνα των γεγονότων, μακριά από λαϊκίστικους εντυπωσιασμούς και δημοκοπικές φλυαρίες.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών δικαιώνει την προαναφερόμενη στάση της εφημερίδας μας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε περισσότερο.

Άλλωστε η ιστορία της "Γνώμης", όπως την διαμόρφωσε και την επέβαλε στην συνείδηση της κοινής γνώμης ο αείμνηστος ιδρυτής της Χρήστος Ι. Χριστόπουλος, είναι συνυφασμένη και με τον διαρκώς επιβεβαιούμενο σεβασμό προς την Εκκλησία μας, την πνευματική, κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της οποίας ενισχύουμε με πλήρη συναίσθηση των αγαθοεργών αποτελεσμάτων της (και) στην τοπική κοινωνία.