Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ «Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ» Ευχαριστήρια Επιστολή

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ», εύχεται σε όλους μας, Χρόνια Καλά, Πολλά και ευλογημένα. Συγχρόνως εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, σε όλους όσους συνέβαλλαν, στην άρτια οργάνωση και πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης δωροέκθεσης (bazaar) Αγάπης και Φιλανθρωπίας του Σωματείου, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Πατρέων στην Πλατεία Γεωργίου των Πατρών, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν αποκλειστικά, για τις μεγάλες ανάγκες των Ορθοδόξων Ιεραποστολικών Ιερών Μητροπόλεων Κανάγκας και Κινσάσας στο Κονγκό Αφρικής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει:

Στον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη

·Στον Δήμο Πατρέων, στον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη και στην Αντιδήμαρχο κ. Αναστασία Τογιοπούλου.

Στις Εταιρείες, τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι στήριξαν ως χορηγοί την παραπάνω εκδήλωση.

Στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, (έντυπα, ηλεκτρονικά και ραδιοτηλεοπτικά) για την δωρεάν προβολή και ανάδειξη της δωροέκθεσης

Πάνω από όλα όμως εκφράζει την βαθειά ευγνωμοσύνη του σε όσους συμπολίτες μας επισκέφτηκαν και ενίσχυσαν με τον οβολό τους την προσπάθεια αυτή έτσι ώστε όλοι μαζί να βάζουμε ένα λιθαράκι στο δύσκολο και σπουδαίο Ιεραποστολικό  Έργο που επιτελείτε στην μακρινή χώρα του Κονγκό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος    Ευστάθιος Μαλάκης                    

 Ο Γραμματέα   Κωνσταντίνος Κούλης  

Δεν υπάρχουν σχόλια: