Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Drug Queen - π. Γεώργιος Χριστοδούλου

Μην παρασυρθείτε αγαπητοί γονείς επειδή κάτι νέο έρχεται από το εξωτερικό. Δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν ήρωα να σώσει τα Χριστούγεννα. Διότι πολύ απλά δεν κινδυνεύουν. Ο Θεός ήρθε στη γη από αγάπη, να μας συγκινήσει και να μας ρίξει στο φιλότιμο ανοίγοντάς μας την προοπτική για μία νέα και αιώνια ζωή. Ερευνάτε πρώτα τι προσφέρει και από πού προέρχεται το κάθε θέαμα για τα παιδιά. Κάποιοι γονείς δεν το πρόσεξαν επειδή σε κάποιες περιοχές τίθεται υπό την αιγίδα ακόμη και πανεπιστημίων με την υποστήριξη φυσικά μερικών ΜΚΟ.

Oι drug queen's κατά την ταπεινή μου άποψη ως ιερέας, γονιός και με λίγη γνώση στην ψυχολογία των παιδιών, δεν είναι κατάλληλοι για παιδιά και μάλιστα ηλικίας νηπιαγωγείου.

Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αλύπητα χτυπήματα παραπληροφόρησης, μπερδεύονται, αναπτύσουν διαταραχές υπαρξιακών αναζητήσεων και ταυτότητας, αγχώνονται, συσσωρεύεται το άγχος και μετά κατάθλιψη.

π. Γεώργιος Χριστοδούλου




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι εκδηλώσεις αυτές υποστηρίζονται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας.
Το Υπουργείο Παιδείας είναι μέρος της Κυβέρνησης.
Η Κυβέρνηση δέχεται οδηγίες και κατευθύνσεις από την Ευρωπαική Ενωση.
Ολοι αυτοί κάνουν ό,τι θέλουν, διότι είναι βέβαιοι ότι δέν πρόκειται να υπάρξει ουσιαστική αντίδραση ούτε από τον Κλήρο ούτε από τον λαό.
Θα έλθουν καί χειρότερα.