Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Συναυλία κιθαριστικής ορχήστρας Πατρών & τελετή λήξης μαθημάτων κιθάρας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρυάς Πατρών.

Συναυλία κιθαριστικής ορχήστρας Πατρών & τελετή λήξης μαθημάτων κιθάρας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρυάς Πατρών.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Πατρών στο προαύλιο του Ιερού ναού Αγίας Τριάδος Καρυάς Πατρών. Στο μουσικό αυτό ταξίδι οδηγός ήταν η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών με Καλλιτεχνικό διευθυντή τον Πατρινό κιθαριστή και συνθέτη κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.

Μελωδίες άρτια και με ευαισθησία εκτελεσμένες, πλημμύρισαν το ζεστό και φιλόξενο χώρο της εκκλησίας, όπου ενθουσίασαν και χαλάρωσαν το κοινό σε ένα πρόγραμμα με 12 θέματα από γνωστές μουσικές Κινηματογράφου, ελληνικά και ξένα τραγούδια σε διασκευές του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου. Ένα πλούσιο πρόγραμμα, με ποικιλία σε μουσικά θέματα και πολλά στυλ.




Έπαιξαν επίσης οι σπουδαστές κιθάρας του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Καρυάς Πατρών, το Κιθαριστικό τρίο από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Γλαύκου, και συμμετείχε ο γνωστός μουσικός στο Μπάσο κ. Αθανάσιος Αβραμόπουλος. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των σπουδαστών, όπου με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη έχουν ενταχθεί στην Ορχήστρα και αποσπούν ήδη θερμά σχόλια και κριτικές καθώς και προτάσεις για νέες εμφανίσεις!

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, αφού επήνεσε τον καταξιωμένο κιθαριστή, συνθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή της κιθαριστικής ορχήστρας Πατρών κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τους γονείς, αλλά και τα παιδιά των κατηχητικών που συμμετέχουν στα δωρεάν μαθήματα κιθάρας, έκλεισε την εκδήλωση προτρέποντας όλους μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το πλούσιο κέρασμα που είχε ετοιμαστεί.











3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια πάτερ Κωνσταντίνε!!
Μ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Άξιος πάτερ πάρα πολλές δραστηριότητες και νέος κοσμος στον Ναό! Ουσιαστικό έργο,ο Θεός να σας ενισχύει διότι είστε ακούραστος!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα να είστε πάντα καλά