Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Οι νέοι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Στις τοπικές ειδήσεις της Πάτρας διάβασα ότι συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων της δημοτικής παράταξης σπιράλ του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά, με νέα ομάδα συνδημοτών μας που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ένα από τα νέα πρόσωπα είναι και ο αγαπητός μου φέρελπις  κ. Στανίτσας Γερασιμάγγελος φοιτητής, ο οποίος διαθέτει αίσθημα ευθύνης και όραμα, για κάτι το καλύτερο στην κοινωνία. Είναι γιός του καλού φίλου Παναγιώτη, τον οποίο γνωρίζω -αυτόν και την οικογένειά του- από τα νεανικά του χρόνια, αφού τον είχα στο κατηχητικό, και μετά ομαδάρχη όταν ήμουν αρχηγός στις κατασκηνώσεις. Συνεργαστήκαμε με τον Παναγιώτη σε πολλούς συλλόγους.  Η μητέρα του Χριστίνα είναι ο βράχος της οικογένειας, και εξαιρετική εκπαιδευτικός. Παλαιότερα και δυναμική ιστολόγος.  

Εύχομαι στον Γερασιμάγγελο που και αυτόν γνωρίζω από μικρό παιδί, και πολλές φορές κοιτάζοντας φωτογραφίες τον θυμάμαι, να έχει καλή επιτυχία στην προσπάθειά του.  Οι νέοι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας και την ψήφο μας.

Αναστάσιος Κωστόπουλος

Ο κ. Γερασιμάγγελος Στανίτσας λέει για την υποψηφιότητά του.

«Μια Πάτρα αντάξια της ιστορίας της»

«Αποφάσισα να συμμετέχω με το σπιράλ στις Δημοτικές Εκλογές 2023, διότι η Πάτρα δεν είναι αυτή που οραματιζόμαστε καθώς έχει αρκετές ελλείψεις τόσο σε θέματα οργάνωσης αλλά και υποδομών.

Ειδικά οι ανεπαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, είναι μια κατάσταση ανεπίτρεπτη για μια πόλη όπως η Πάτρα. Όντας φοιτητής βλέπω ότι η πόλη μας έχει την δυνατότητα να γίνει ελκυστική και αρεστή χαρίζοντας στους φοιτητές και στους επισκέπτες της μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Ο Πέτρος Ψωμάς και η ομάδα του σπιράλ διαθέτουν τις ικανότητες και τις γνώσεις για να δημιουργήσουν την πόλη που όλοι οραματιζόμαστε.»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυναμικά μπροστά οι νεολαίοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στο παλικάρι!
Το να παλεύουμε για το καλύτερο είναι πολύ ωραίο.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!! Οι νέοι πρέπει να βγαίνουν μπροστά.Ελπιζω οι φίλοι του και συγκατακημωτες να τον στηρίξουν

Ανώνυμος είπε...

Έτσι,να ασχολούνται και οι νέοι με τα κοινά.
Πάντα έχουν κάτι να δώσουν.