Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Τουαλέτες προς εξυπηρέτηση του ουδέτερου φύλου

Λύθηκαν όλα τα προβλήματα στην Κύπρο το ίδιο και στην Ελλάδα, και τώρα προχωρούμε σε επίλυσε και άλλων. Ορέ!! κόπανος που μας χρειάζεται και μάλιστα βρεγμένος, όπως θα έλεγε ο παππούς μου Αναστάσης. 

Τουαλέτες προς εξυπηρέτηση του ουδέτερου φύλου λειτουργούν πλέον στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Το Δημοτικό Θέατρο προχώρησε στην εν λόγω κίνηση «στο πλαίσιο του στόχου για αποδοχή και συμπερίληψη».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Από σήμερα, τουαλέτες ουδέτερες ως προς το φύλο λειτουργούν στο θέατρο μας πλάι στις τουαλέτες για άντρες και γυναίκες, στο πλαίσιο του στόχου μας για αποδοχή και συμπερίληψη».

Πάντως στις αντιδράσεις τους οι πολίτες κάτω από την ανάρτηση εμφανίστηκαν διχασμένοι, με πολλούς να μιλούν για λανθασμένη κίνηση, ενώ υπήρξαν και αυτοί που έκαναν λόγο για ένδειξη πολιτισμού.

Αχ! αυτός ο πολιτισμός. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας υπόψη την πραγματικότητα της Αμερικής όπου οι τρανς άντρες μπαίνουν στις τουαλέτες των γυναικών και δημιουργείται κομφουζιο, αυτή η λύση μοιάζει πιο λογική

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι και κακό. Πολλές φορές περιμένω να βγουν από την τουαλέτα των ανδρών ενώ των γυναικών είναι αδειανή. Τώρα πρόσβαση παντού.

Ανώνυμος είπε...

Τά πράγματα προχωρούν στο δρόμο τους όπως είναι σχεδιασμένα. Το μήνυμα που μεταφέρεται είναι, ότι τέτοιου είδους αλλαγές δέν είναι τυχαίες, αλλά εντάσσονται σε ευρύτερο πλαίσιο αλλαγής της ανθρώπινης οντολογίας καί δημιουργίας νέου φύλου, το οποίο θα γίνει αποδεκτό από όλους, είτε θέλουν είτε δέν θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Ισότητα σε όλα. Όχι διακρίσεις.
οὐκ ἔνι Ἕλλην καὶ Ἰουδαῖος, περιτομὴ καὶ ἀκροβυστία, βάρβαρος, Σκύθης, δοῦλος, ἐλεύθερος, ἀλλὰ τὰ πάντα καὶ ἐν πᾶσι Χριστός.

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε αλίμονο...