Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Επέτειος Χειροτονίας π. Παναγιώτη Θωμά

Σήμερα, ο σεβαστός μου φίλος

Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Θωμάς,

προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών έχει επέτειο Χειροτονίας, με τη Χάρη του Θεού στον εορτάζοντα Ναό Παντανάσσης Πατρών, έλαβε την ιερωσύνη από τον Μητροπολίτη Πατρών κυρό Νικόδημο (24 χρόνια κληρικός).

Για να τιμήσει την μεγάλη αυτή ημέρα της προσωπικής του Πεντηκοστής, και την προς αυτόν Δωρεά του Παρακλήτου, με τον π. Παναγιώτη πήγαμε 7-8 Σεπτεμβρίου 2008 στον φιλόξενο Μητροπολίτη Καστορίας Σεραφείμ, όπου και Λειτούργησε τιμώντας την ημέρα στην Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας. Από την ημέρα εκείνη και η φωτογραφία με τον φιλάγιο Μητροπολίτη κυρό Σεραφείμ τον απλού και γεμάτο αγάπη.

Στον αγαπητό πατέρα, αδελφό και φίλο π. Παναγιώτη εύχομαι να συνεχίζει να λειτουργεί με την σαγήνη της πίστεως και της χάριτος και της αγωνιστικότητας.

Σεβαστέ μου π. Παναγιώτη πάντοτε με συγκινεί η ευγένειά σας, η ανοιχτότητά σας στην επικοινωνία, το ότι μπορούμε όχι απλά να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά να βιώνουμε την αδελφοσύνη,

δεν ξεχνώ τα μηνύματά σας που λαμβάνω την ημέρα μνήμης των γονέων μου, σας εύχομαι από καρδίας να είναι πολλά τα έτη σας, πανευφρόσυνα και δημιουργικά. Η ψυχή σας να έχει αγαλλίαση τόσο για την κλήση σας όσο και για την διακονία σας στους ανθρώπους.

Για άλλη μια φορά θα πω….. «ΑΞΙΟΣ»!!!

Αναστάσιος Κωστόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιερέας με φόβο και αγάπη Θεού από όπου και αν πέρασε (Παντάνασσα, Ευαγγελίστρια. Άξιον Εστι και Αγ. Μαρίνα) έγραψε και γράφει ιστορία.
Άξιος.