Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ του Μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου προς τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο

Εσίγησε ο Ραδιοσταθμός της Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος συμπαρίσταται με επιστολή του προς τον Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιο

ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ

Σεβασμιώτατε Άγιε Αδελφέ

Διαβάσαμε εις την ιστοσελίδα σας δια την περιπέτεια πού έχετε σχετικά με το σφράγισμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς σας, ο οποίος επί τόσα έτη εξέπεμπε προς διδαχήν και σωτηρίαν των ανθρώπων.Συμπαριστάμεθα ολοψύχως εις τον αγώνα σας και εκφράζομε την λύπην μας δια το νέον κτύπημα το οποίον δέχεται η Ιερά Μητρόπολίς σας και δι αυτής σύνολη η Αγία μας Εκκλησία. Διαμαρτυρόμεθα μαζί σας και είμεθα εις την διάθεσίν σας δι’ ό,τι είναι δυνατόν να πράξωμεν προς την κατεύθυνσιν της επιλύσεως του ως είρηται θέματος, το οποίον ως μη ώφελεν προέκυψεν εις την Ιεράν Μητροπολίν σας.
Σας ασπάζομαι εν Κυρίω
+Ο ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Η διαμαρτυρία του Μητροπολίτου Καλαβρύτων στο :

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε αρμόδιοι τόσοι παράνομοι σταθμοί υπάρχουν σας πείραξε το ότι έχει μια συχνότητα και η εκκλησία. Πρέπει να επαναλειτουργήσει ο σταθμός.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς έπραξε ο Πατρών και δήλωσε την συμπαράστασή του. πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι έχουν δικαιώματα στα ερτζιανά και οι πιστοί όχι μόνο οι κοσμικοί.