Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Στυλ είναι - Gore Vidal



Στυλ είναι
να ξέρεις ποιος είσαι,

τι θέλεις να πεις
και να μη σου καίγεται καρφί.

Gore Vidal

9 σχόλια:

πηνελοπη είπε...

Για μενα στυλ ειναι να σου μιλουν και να εισαι στον κοσμο σου...στυλ ειναι να σε βριζουν και να μη σε πειραζει αφου εχεις τον κυριο. Αυτο που ειχαν οι αποστολοι...να εισαι φυλακη και να σκεπτεσαι εκεινον--δεμενος με αλυσιδες να εισαι και να εχεις την ελευθερια να σκεπτεσαι την ανασταση!Ολοι περιμενουμε να παρουμε αγαπη απο τον αλλον ο οποιος δεν μπορει να στη δωσει σε μεγαλο βαθμο γιατι και εκεινος την αγαπη ψαχνει και γινεται ενας κυκλος...ενας κυκλος που μονον ο χριστος μπορει να στην δωσει για να την δωσεις με την σειρα σου εσυ στους συνανθρωπους σου μεχρι εκει που μπορεις....Αν δεν γινουμε ολοι αθεραπευτα ρομαντικοι αναζητητες της αγαπης του κυριου...ολο θα ψαχνουμε να δωσουμε στυλ στη ζωη μας.Διοτι απο τον κτιστη θα πας στην κτιση..αγαπω τον θεο ---μου διδει αγαπη εκεινος και δινω και εγω με την σειρα μου την αγαπη που εχω.και παλι κυκλος ....ενω οταν αγαπω τον συνανθρωπο και δινω αγαπη ...και δινω αγαπη συνεχεια καποια μερα θα μου τελειωσει αυτη η αγαπη.Διοτι εκεινος ειναι που δινει τις αρετες.Ιδου λοιπον το στυλ του να ξερεις οχι ποιος εισαι ουτε ποιος νομιζεις οτι εισαι αλλα ποιος πρεπει να εισαι.....

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Πηνελόπη σε ...πάω!
Τα είπες θεΪκά!
Να σε ευλογεί ο λατρεμένος ΧΡιστούλης και να εύχεσαι για όλους μας...

πηνελοπη είπε...

Xαιρε Σαλογραια...και καλα να εισαι....ειπα ο,τι αισθανομαι.....καλη πορεια προς το Πασχα...Μονον εμεις ειμαστε οι μονες γυναικες που μιλαμε; ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ---μα που πηγαν οι γυναικες απορω δηλαδη....μου φαινεται σε αλλα μπλοκ παρκαρανε κουτσομπολιστικα της εποχης...τι να κανουμε οπου αναπαυεται κανεις....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσθε οι μόνες σε αυτό το ανδροκρατούμενο ιστοχώρο. Πολλές γυναίκες πρέπει να γράφουν όπως και εγώ, απλά πλέον δεν υπογράφω. Γεμίζω ψυχική αγαλλίαση όταν σας διαβάζω και τις δύο. Καλή σαρακοστή καλές μου.
Μαίρη

πηνελοπη είπε...

Χαιρε Μαιρη και καλη Σαρακοστη!!!''Οι χριστιανοι Ζουν παντου αλλα σκεπτονται οτι η πραγματικη τους πατριδα ειναι αλλη...Δειχνουν αγαπη προς ολους και ολοι τους καταδιωκουν....ειναι πτωχοι αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πλουσιοι....μοιραζονται το τραπεζι τους με τον γειτονα τους αλλα οχι και το κρεβατι τους...παρολο οτι το πεπρομενο τους τους εφερε στη σαρκα ,δεν ζουν για τη σαρκα...περνουν τις ημερες τους πανω στη γη αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολιτες του ουρανου....η σαρκα μισει την ψυχη αλλα η ψυχη αγαπαει την σαρκα...μισουνται απο τον κοσμο επειδη αντιστεκονται στις απολαυσεις του...αυτοι ειναι οι πραγματικοι χριστιανοι....''επιστολη προς Διονγητο.....καλη δυναμη!!!

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Να ψυχές καλές και καθαρές! Ευλογημένες!
Μαίρη Καλή Σαρακοστή και σε σένα Πηνελόπη...
Οι γυναίκες είμαστε οι ...λαιμοί των ανδρών.
Ως γνωστόν, τα κεφάλια στρέφονται πάντα εκεί που στρέφονται οι λαιμοί, έτσι δεν ειναι;
Ευχαριστούμε Αναστάσιε, για τη φιλοξενία!
Κράτα πάντα το στυλ σου...
Και θα κρατάω τις...φστάνες μου...:-)
ΝΑ! ΉΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ...ΦΣΤΑΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

να φοβαστε τις γυναικες που εχουν ανδρικα ονόματα..χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

Δεν το καταλάβαμε το τελευταίο καλαμπούρι...
ΠΟυ τα είδες, μικρέ τα ανδρικά ονόματα;

πηνελοπη είπε...

H ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ....και βοηθαει τον ανδρα να βρει την υπαρξη του ...η προοπτικη ομως και των δυο ειναι η αγιοτητα.