Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Κατασκήνωση Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου στον Άγιο Βλάσιο «Η Χώρα της Ελπίδας»















Την Κυριακή εκκλησιάστηκα στον Ναό της Κατασκηνώσεως της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου στην περιοχή Αγίου Βλασίου. Είναι γεμάτη από έλατα και σε υψόμετρο 1100 μέτρων. Η κατασκήνωση φιλοξενούσε αγόρια του Δημοτικού. Το γενικό σύνθημα της κατασκηνωτικής περιόδου ήταν "Η Χώρα της Επλίδας". Απόλαυσα την αρχοντική φιλοξενία των Αγρινιωτών και την αναστροφή αγαπητών εν Χριστώ αδελφών.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές δεν μπορώ να σε πιάσω. Αντί να πας στην Άγκυρα που έχεις γράψει και ιστορία εσύ πηγαίνεις στην κατασκήνωση του Αγρινίου. Για μαζέψου λιγάκι και στην Πάτρα όλο ταξιδάκια σε Ιθάκη και Αγρίνιο μου είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τον πιάνω. Στον Άγιο Βλάσιο νιώθει καλύτερα. Ας μην πω περισσότερα... Αν είσαι έξυπνος θα έπιασες την απάντηση.

Αναστάσιος είπε...

Εγώ δεν έπιασα κανέναν από τους δυο σας. Τώρα που δεν έχω κατασκηνωτικές υποχρεώσεις πάω όπου μπορώ. Ομολογώ ότι πέρασα υπέροχα στον Άγιο Βλάσιο και όταν μου ξαναδοθεί ευκαιρία θα ξαναπάω.

Ανώνυμος είπε...

Πως τον λένε τον ιερέα στις φωτογραφίες ; Κάτι μου θυμίζει αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου.

Αναστάσιος είπε...

Ο π. Βασίλειος Λιάκος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Είχε διατελέσει οικότροφος μου τότε που ήμουν διευθυντής του Οικοτροφείου της Εστίας.

Ανώνυμος είπε...

πού είναι ό π.Λαυρέντιος Καρανάσιος;

Αναστάσιος είπε...

11:37. Ο π. Λαυρέντιος και ο π. Χριστοφόρος ήσαν στην κατασκήνωση. Γνωρίζοντας ότι δεν τους αρέσουν οι φωτογραφίες δεν τους φωτογράφισα.