Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πανηγύρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κορυφή του Άθωνα στο Άγιον όρος! 19 Αυγούστου 2012


Με τη χάρη της Παναγίας μας, στις 18 προς 19 Αυγούστου 2012, πάνω από 500 προσκυνητές βρέθηκαν στην κορυφή του Άθωνα στο Άγιον Όρος (στα 2033 μ.) για την ιερή αγρυπνία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού. Η παρέα μας από την Πάτρα έδωσε και φέτος το παρόν!
Σε μια από τις φωτογραφίες είναι χαρακτηριστική η σκιά του Άθωνα που πέφτει στο Αιγαίο κατά τη δύση του ήλιου.
 Τάσο,
Τις ευχές μας

Αγαπητέ μου Παναγιώτη με την παρέα εκ Πατρών,  ευχαριστώ για τις ευχές, και τις προσευχές σας καθώς και για τις φωτογραφίες.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη σε παραδέχομαι γιατί όλο και βρίσκεις χρόνο να πας στο Όρος για προσκύνημα. Οι φωτογραφίες σου μου κινούν το ενδιαφέρον του χρόνου να πάω και εγώ. Δεν έχω ανεβεί στην κορυφή. Όμως δεν ξέρω γιατί δεν έχεις πάρει κοντά σου τον κουμπάρο σου που από όσο γνωρίζω το πόδι του στο Όρος δεν το έχει πατήσει.

Ανώνυμος είπε...

Η «παρέα» είναι νεολαία.
Μπράβο στα παιδιά από την Πάτρα που πήγαν προσκυνητές στον Άθω.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Τσέλο που παρακινεί τα παιδιά και αναλαμβάνει τέτοια προσκυνήματα.

Μπράβο και στα παιδιά, και ειδικά σε αυτά που πήγαν για πρώτη φορά, που το αποφάσισαν, αψήφισαν την κούραση, παραμέρισαν τις παραλίες και προτίμησαν το προσκύνημα και τις ακολουθίες στις μονές του Αγίου μας Όρους!

Ο Θεάς ας τους ενισχύει στον αγώνα τους!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο θέαμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο ακριβοθώρητο και έμπονα δύσβατο μονοπάτι της αγάπης του Θεού, καρδιές ανέφελες ψελίζουν τα άρρητα ρήματα της θείας δικαιοσύνης, δίνοτας στον κόσμο μια ευκαιρία ακόμη. Θερμαντική και Θεοϋφαντη παρουσία αγωνίας και αγώνα. Δόξα Σοι ο Θεός!