Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ !!!



ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ 
ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ" 
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ !!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεμονωμένη ακρότητα βλαμμένου ταλιμπανιστή εβραίου. Παντού ακούς τέτοιες αρρωστημένες και επικίνδυνες απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καθόλου μεμονωμένη άποψη.
Σύσσωμη η ιουδαική κοινότητα κυνήγησε τον άγιο Κοσμά.
Οι Εβραίοι είναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

"Των Θεοκτόνων ο εσμός, Ιουδαίων έθνος το άνομον".
"Λαός δυσσεβής και παράνομος".
Τα τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας είναι δηλωτικά της νοοτροπίας των Εβραίων. Όχι βέβαια όλων αλλά της ηγεσίας τους και του υφισταμένου πλύση εγκεφάλου λαού τους. Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς τα ίδια λέμε για τους αντίθετους. Ας μην βάλω βίντεο που έχω παρακολουθήσει με κληρικούς μας που η γλώσσα τους είναι οχετός. Αυτός ο κόσμος πάντα θα είναι χωρισμένος.

Ανώνυμος είπε...

Στο ίδιο σακκί τους τσουβάλιασε όλους ο 7:47. Πότε οι Έλληνες βλάψαμε τους Ιουδαίους; Μήπως επί κατοχής που η Ορθόδοξη Εκκλησία με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό τους έβγαλε ψεύτικες ταυτότητες με σκοπό να τους σώσει απ τους ναζί και πολλούς τους έσωσε; Μήπως όταν οι μακαριστοί Ζακύνθου Χρυσόστομος και Δημητριάδος Ιωακείμ τους βοήθησαν παρομοίως με το Δαμασκηνό; Ενώ οι λεγάμενοι βρίσκονται πίσω απ τις δολοφονίες των αγίων Γρηγορίου του Ε και Κοσμά του Αιτωλού, του νεομάρτυρα Φιλουμένου Χασάπη στην Παλαιστίνη και άλλων!

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραιοι ειναι θεοκτονοι.Ο Εβραικος λαος επεμενε να σταυρωθει Ο Χριστος!τι να περιμενει κανεις;;;Ο Πιλατος μη βρισκοντας αιτια κατηγοριας ειπε ''αθωος ειμαι απο το αιμα αυτου του δικαιου εσεις εχετε την ευθυνη'' .Και ο λαος ολος ειπε ''το αιμα Αυτου ας πεσει επανω εις ημας και επανω εις τα τεκνα μας...Ματθ κζ!24-27]''
Τι αλλο να δει κανεις..π