Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Πανηγυρικά εόρτασε ο Ιερός Ναό Αγίας Παρασκευής Λιμνοχωρίου Αχαΐας

 Πανηγυρικά εόρτασε ο Ιερός Ναό Αγίας Παρασκευής Λιμνοχωρίου Αχαΐας με την συμμετοχή πλήθους ευλαβών προσκυνητών από όλη την περιοχή. Στην Θεία Λειτουργία προέστη και ομίλησε ο π. Παναγιώτης Θωμάς, συλλειτούργησαν οι π. Αθανάσιος Λυκόγιαννης, π. Απόστολος Παπασημακόπουλος και ο π. Νικόλαος Παρασκευόπουλος.  











6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του πατέρα Παναγιώτη Θωμά του αρέσουν τα πανηγύρια. Δεν είναι όμως «για τα πανηγύρια»
Είναι άριστος λειτουργός, όταν ψέλνει με τη δυναμική του φωνή σε ανασταίνει ψυχικά, είναι δυναμική προσωπικότητα, έχει επικοινωνιακό χάρισμα, και είναι δημιουργικός.
Όμως ότι και να κάνει θα παραμείνει παπάς. Τότε που έπρεπε να πάρει την απόφαση της άγαμης ή της έγγαμης ζωής, καλά έκανε και διάλεξε τον ευλογημένο γάμο, την συζυγία που του έφερε ως καρπό και την παιδοποιία.
Αν ήσουνα αρχιμανδρίτης παπουλάκο μου θα έκανες μπαμ!!! Τώρα προσγειώσου στα κάτω πατώματα. Όπως λέει και κάποιος φίλος μου για αυτούς που διάλεξαν πορεία με δυσκολίες …. και στασιμότητα «τώρα κόλλα γραμματόσημα».
Σε ασπάζομαι με αγάπη.
Λαϊκός συμφοιτητής σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα στην στασιμότητα της έγγαμης ζωής από το να προσπαθεί να ανέβει τα πάνω πατώματα γλύφοντας. Ο αρχιμανδρίτης τον ίδιο βαθμό έχει ιερέας είναι. Και αυτό το μαύρο κουκούλι είναι για το μοναστήρι και όχι για τις ενορίες. Μην σέρνεις ζιζάνια ζήλιας. Μια χαρά είναι οι ιερείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Παναγιώτης «την αγαθήν μερίδα εξελέξατο».

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη οι εγγαμοι Ιερεις τι ειναι παρακατιανοι?
Αυτοι κρατάνε τις Ενορίες εν αντιθεσή με καποιους...οχι ολους τους αγαμους που δεν ξερουν κατα που πεφτει η Μονη της Μετανοίας τους...
Υ.Γ.Κακώς λεγωνται και Ιερομοναχοι οι των πολεων αγαμοι...
Ειναι αγαμοι κληρικοι και τιποτε περισσοτερο διοτι δεν εγκαταβιουν σε μονη και αραγε σε ποιον κανουν Υπακοη

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ " ΕΤΙ ΔΕΟΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ,ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΩΝ,ΔΙΑΚΟΝΩΝ Κ.Λ.Π.ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΗΡ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.ΚΡΙΜΑ!!ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Παναγιώτης είναι ευλαβής και φιλότιμος κληρικός. Συνεχώς τρέχει και προσφέρει.