Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) διοργανώνουν την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο Βυζαντινό Μουσείο και την Πινακοθήκη του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ δεξίωση γνωριμίας και παρουσίασης των εμπλουτισμένων Συλλογών του Μουσείου.
Στη δεξίωση, στην οποία  θα παραστούν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομος Β΄, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Άγγελος Λοΐζου και η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ξεναγών Κύπρου, κ. Ελένη Οράτη, θα τεθούν τα προβλήματα και οι δυσκολίες  που αντιμετωπίζει ο τουρισμός μας στην εποχή της οικονομικής κρίσης και η εξέταση των δυνατοτήτων συμπερίληψης του Βυζαντινού Μουσείου και της Πινακοθήκης στα τουριστικά προγράμματα που ετοιμάζονται.
Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να παραστούν στη δεξίωση και στη ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου μας και να καλύψουν το θέμα αυτό που επηρεάζει όχι μόνο το Πολιτιστικό Κέντρο Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, αλλά και τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό του τόπου μας ευρύτερα.
Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄





Δεν υπάρχουν σχόλια: